Golf, net werken.

Ondernemers en bedrijven uit de regio treffen elkaar bij ZakelijkBentwoud waar netwerken, zakendoen en spelplezier naadloos samenkomen. In een ontspannen sfeer bouwen aan je onderneming. Dat is wat ZakelijkBentwoud voor jou en je bedrijf kan betekenen.
 
imageimageimage

Ondernemend golfen


Wat is aangenamer dan tijdens een ronde golf de mogelijkheden voor een nieuwe samenwerking te bespreken? En welke plek leent zich beter om andere ondernemers te ontmoeten dan de golfbaan? Veel ondernemers en bedrijven uit de regio gingen je al voor en hebben zich inmiddels aangesloten bij het zakelijke netwerk van Golfbaan Bentwoud! Met ZakelijkBentwoud willen wij ondernemende golfers met elkaar verbinden en het makkelijk maken om deel te nemen aan onze verschillende golf- en niet-golfgerelateerde evenementen. 

 

Voor wie vooruit wil


Door onze centrale ligging en de uitstekende faciliteiten is Golfbaan Bentwoud dé perfecte locatie voor het doen van zaken. ZakelijkBentwoud onderscheidt zich door een goede sfeer en volop gezelligheid. Daarnaast neem je zakenrelaties met een gerust hart mee naar Golfbaan Bentwoud, waar een no-nonsense sfeer heerst en alle voorzieningen goed op orde zijn! 

Voor dit jaar staan er allerlei interessante en uitdagende evenementen op het programma, waar je als deelnemer ZakelijkBentwoud welkom bent om mee te spelen en te netwerken met andere zakelijke golfers. Verdiep je in de mogelijkheden en sluit je vandaag nog aan!

Alle voordelen op een rij:

Naamsvermelding op sponsorbord bij ingang golfgebouw
Naamsvermelding op www.golfbaanbentwoud.nl
Vermelding en gebruik van de ZakelijkBentwoud app
Uitnodiging voor twee personen voor jaarlijkse relatiedag
Fairpass met jaarlijks € 50,- ballentegoed
Mogelijkheid om één dagdeel per jaar kosteloos gebruik te maken van de vergaderfaciliteiten (exclusief catering)
Starttijden reserveren tot vier weken vooraf
Dichtzetten van flights toegestaan
Interessant netwerk
Parkeren op eigen parkeerterrein van ZakelijkBentwoud

Aanvraagformulier informatie ZakelijkBentwoud

Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Specifieke vraag
Toestemming *

Beveiligingscode