Speel mee en Support Casper

Op vrijdag 24 juni organiseert Golfbaan Bentwoud samen met Support Casper de jaarlijkse Support Casper Golfdag. Doe je mee?
 
Speel mee en Support CasperEr is grote vooruitgang geboekt in de behandeling van kanker, maar alvleesklierkanker is vooralsnog een doodvonnis. De vooruitzichten voor de jaarlijks circa 3.000 patiënten zijn slecht en de overlevingskansen gering. Prof. dr. Casper van Eijck, al dertig jaar als specialist verbonden aan het Erasmus MC, heeft het tot zijn missie gemaakt een behandeling voor de ziekte te vinden.

Na een succesvolle samenwerking in 2020 en 2021, verbindt Golfbaan Bentwoud zich ook komend golfseizoen aan Support Casper als maatschappelijk partner. Door het jaar heen worden diverse activiteiten georganiseerd om aandacht te genereren voor alvleesklierkanker en om zoveel mogelijk geld op te halen om onderzoek naar het bestrijden van deze ziekte mogelijk te maken.

Het hoogtepunt van deze activiteiten is de Support Casper Golfdag op vrijdag 24 juni 2022 wanneer verschillende teams strijden om de dagwinst, maar we natuurlijk ook zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor het goede doel. Zoals je gewend bent van vorige edities is de hele dag tot in de puntjes verzorgd en word je compleet in de watten gelegd.

Er wordt gespeeld in flights van vier personen in de spelvorm Texas Scramble. Onderweg kom je ook nog diverse extra spelelementen tegen waaraan je kunt deelnemen, zoals een 'floating target' of een 'impossible chip'. Kijk hieronder voor het volledige programma. Kosten voor deelname bedragen per flight van vier golfers €1.250,- inclusief BTW. Individueel aanmelden is ook mogelijk, dan bedragen de kosten €312,50 inclusief BTW.

Programma Support Casper Golfdag
 

11:00 - 12:30 uurOntvangst in Restaurant Roest
12:30 - 13:00 uurVertrek van de teams naar de startholes
13:00 - 18:00 uurShotgunwedstrijd over 18 holes - spelvorm Texas Scramble
18:00 - 19:30 uurMogelijkheid tot opfrissen en borrel in Restaurant Roest
19:30 - 22:00 uurWalking Dinner, prijsuitreiking en loterij voor Support Casper
22:00 - 23:00 uurAfsluitende borrel en bekendmaking van opbrengst

Culinaire invulling

Tijdens de wedstrijd worden alle deelnemers verwend met verschillende, overheerlijke en luxe hapjes bij diverse horecapunten in de baan. Tevens wordt er op al deze horecapunten bier, wijn, fris en mineraalwater uitgegeven.

Bij binnenkomst heb je de mogelijkheid jezelf op te frissen en aansluitend te borrelen in Restaurant Roest. We gaan ervan uit dat het stralend weer is en we op het fraaie terras kunnen plaatsnemen.

Na de borrel wordt er een walking dinner uitgeserveerd en tijdens het diner maken wij de winnaars van de golfwedstrijd bekend. Tevens is er een veiling van bijzondere kavels. De volledige opbrengst van deze veiling zal ten goede komen aan het goede doel. Na het diner is er een afsluitende borrel waarbij wij het eindbedrag bekend maken en overhandigen aan Support Casper.

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor de Support Casper Golfdag via het formulier hieronder! We ontvangen je graag op vrijdag 24 juni.
 

Inschrijfformulier Support Casper Golfdag 2022

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Bedrijfsnaam
Soort aanmelding *Factuuradres *
Extra vragen/opmerkingen?
Toestemming? *

Beveiligingscode