Volledige complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de corona-maatregelen is het volledige complex tot en met 28 april gesloten.
Meer informatie
Naam bedrijf
Plaats
Branche
Website

Financieringsgilde ZoetermeerZoetermeerFinancieelwww.financieringsgilde.nl

Financieringsgilde Zoetermeer

Hoe kiest u welke financieringsvorm het best bij uw situatie past? En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn? Dankzij uw onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. Wij regelen de financiering die het beste bij uw bedrijf past door de belangrijkste geldverstrekkers voor u te vergelijken. En dankzij onze collectieve inkoop bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u het zelf regelt.

www.financieringsgilde.nl

Het wapen van ZoetermeerZoetermeerEvenementenorganisatiehetwapenvanzoetermeer.nl

Het wapen van Zoetermeer

Onze focus ligt op het verzorgen van diverse persoonlijke en zakelijke gelegenheden. Wij verzorgen gelegenheden voor gezelschappen vanaf 10 tot 800 personen. Wij stellen graag samen met u een programma op die voldoet aan uw wensen, verwachtingen en budget. Tevens kunt u een keuze maken uit één van onze 10 zalen waar uw gelegenheid zal plaats vinden, een privé ruimte. Samen met ons team staan wij voor warme gastvrijheid, een professionele werkhouding en kwaliteit. Het Wapen van Zoetermeer biedt voor elke gelegenheid een unieke locatie.

hetwapenvanzoetermeer.nl

Dijkshoorn TuinenBergschenhoekTuinontwerp & aanlegwww.dijkshoorntuinen.nl

Dijkshoorn Tuinen

Met uw tuin of terrein kunt u vele kanten op. Graag gaan wij aan de slag met uw wensen om hiervan iets bijzonders te maken. Creativiteit is ons motto! Dankzij de combinatie met ons grondverzetbedrijf W.N. Dijkshoorn BV kunnen wij het hele project voor u realiseren. Van het ruwe grondwerk naar de fijne afwerking. Bedrijven, (overheids-) instellingen en particulieren zijn onze klanten, met name voor grootschalige oplossingen.

www.dijkshoorntuinen.nl

Aannemingsbedrijf Van der MeerBenthuizenAannemingsbedrijfvdmbv.com

Aannemingsbedrijf Van der Meer

Aannemingsbedrijf Van der Meer B.V. is actief in de Grond-, Weg-, Waterbouw en Groenvoorzieningen waaronder bouw- en woonrijp maken, machinaal straatwerk, rioolaanleg, -onderhoud en -service, onderhoud watergangen w.o. baggerwerken, sloten en maaien, realisatie en onderhoud van kademuren, damwanden en beschoeiingen, aanleg en onderhoud van sportvelden, groenvoorzieningen en recreatieprojecten, tuinen en parken, de complete infrastructuur.

vdmbv.com

Smit AsiaBoskoopImport- en export plantenwww.smits-asia.com

Smit Asia

De import- en export van plantgoed en overige zaken van en naar Azië, alsmede groothandel er- van binnen Europa en het opkweken van planten en bomen.

www.smits-asia.com

CJ de BoerZoeterwoudeAannemersbedrijfwww.cjdeboer.nl

CJ de Boer

CJ de Boer is al meer dan 40 jaar actief in de omgeving van Leiden als betrouwbare aannemer voor kleinschalige en middelgrote bouwprojecten in diverse categorieën. We werken samen met verschillende bedrijven, beleggers in vastgoed, universiteiten, scholen, zorginstellingen, projectontwikkelaars en VvE’s. Vanzelfsprekend wordt zorg gedragen voor heldere communicatie, een verantwoord budget en een tot in de puntjes verzorgde oplevering van ieder project.

www.cjdeboer.nl

FCC-AdviesDen HaagFinanciële dienstverleningwww.fcc-advies.nl

FCC-Advies

We zijn een onafhankelijk kantoor, dynamisch, met passie, hechten veel waarde aan service en persoonlijk contact met onze cliënten. Verzorgen financiële administraties, belastingaangiften, salarisadministraties, jaarwerken, geven fiscale adviezen en management ondersteunende adviezen. Onze klantenkring is breed wij adviseren zowel eenmanszaken als ook (structuur)vennootschappen, stichtingen en verenigingen.Zijn vertrouwd met de belastingtechnische aspecten en de regels van verschillende branches, hebben meer dan 25 jaar ervaring.

www.fcc-advies.nl

Valk AircoDe lierAirconditioning & zonne-energiewww.valkairco.nl

Valk Airco

Perfecte klimaatbeheersing, daar draait het bij Valk Airco om. Al jarenlang voorzien we tevreden klanten van op maat gemaakte oplossingen om het binnenklimaat te optimaliseren. Door middel van; aircosystemen, warmtepompen en luchtbehandeling. Grote of kleine opdrachten, particulieren of zakelijke klanten; voor ons maakt het geen verschil. We hebben maar één doel voor ogen: de zorgen van al onze klanten uit handen nemen; van advies en installatie tot en met onderhoud en reparatie.

www.valkairco.nl

HeinekenZoeterwoudeBrouwerijwww.heineken.com

Heineken

Wij zijn een trotse wereldwijde brouwer die zich inzet om consumenten over de hele wereld te laten genieten.

www.heineken.com

VIP MarketingZoetermeerFull service online marketing bureauwww.vipmarketing.nl

VIP Marketing

Onze oplossing voor jouw website: Geen self service maar full service. De hosting, technologie en marketing van je website regelen we allemaal voor één vast bedrag per maand. Wij doen dus al het werk aan je website! Zo zorgen we ervoor dat al je website frustraties in één klap zijn opgelost en kunnen we garanderen dat je website nu eindelijk wél geld gaat opleveren!

www.vipmarketing.nl

PlantiseBleiswijkGroente- en sierteeltwww.plantise.nl

Plantise

Plantise is voortgekomen uit een fusie tussen drie Nederlandse plantenkwekers: Leo Ammerlaan, Van der Lugt en de Grow Group. Hiermee is één van de grootste marktpartijen in Nederland ontstaan met een gezamenlijk kasoppervlak van ongeveer 56 hectare in Nederland, 14 hectare in het buitenland en met enorm veel expertise in de opkweek van biologische en reguliere groente- en sierteeltplanten in binnen- en buitenland.

www.plantise.nl

ADL GlasBoskoopGlaswerkwww.adlglas.nl

ADL Glas

De Installatieglas Specialist en expert op het gebied van bijzondere glastoepassingen. ADL Glas is specialist in hard glazen (douche)deuren, panelen, trappen, vloeren, puien, ballustrades, luifels en liften. Op het gebied van bijzondere glastoepassingen kunnen wij u adviseren, voor U calculeren en het project van het begin tot het eind begeleiden of uitvoeren.

www.adlglas.nl

Grant ThorntonAlphen aan den RijnFinanciele dienstverleningwww.grantthornton.nl

Grant Thornton

Vanuit onze solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit leveren we expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij uw organisatie past.

www.grantthornton.nl

Autobedrijf LiekendiekRotterdamAutobedrijfwww.liekendiek.nl

Autobedrijf Liekendiek

Voor een betrouwbaar autobedrijf en ruime keuze aan occasions in Rotterdam komt u langs bij Autobedrijf Liekendiek. Vrijwel al onze 200 occasions zijn afkomstig van fleet owners, leasemaatschappijen of dealers waar wij al meer dan 30 jaar mee samenwerken. Uw volgende degelijke en goed onderhouden auto kopen in Rotterdam doet u bij ons autobedrijf, waar u een ruime keuze heeft.

www.liekendiek.nl

EU-liasionHazerswoudeAdviesbureau Europese subsidieswww.eu-liaison.eu

EU-liasion

EU-Liaison maakt deel uit van de European Affairs Alliance en heeft kantoren in Hazerswoude en Budapest. De 4 consultancy bedrijven in deze Alliance houden zich bezig met het adviseren van bedrijven en overheden in Europa over het gebruik maken van Europese Subsidies voor projecten met als specialisatie de thema's: innovatief ondernemen, energie, mobiliteit en transport, natuur en milieu, watermanagement en stedelijke ontwikkeling. Daarnaast wordt het project management gevoerd van grote Europese samenwerkingsprojecten. Binnen dit consortium verzorgt EU Liaison subsidie scans, trainingen en seminars en houdt zich bezig met coaching hoe op de meest succesvolle manier projecten kunnen worden vormgegeven.

www.eu-liaison.eu

DWG SchiedamEngineering specialist www.dwg.nl

DWG

Bij engineering specialist DWG zijn we er heilig van overtuigd dat technologie de kracht heeft om het leven van mensen beter te maken. Technologie heeft het in zich om de wereld efficiënter, veiliger en duurzamer te maken. Processen worden versneld, maintenance kosten gaan omlaag, re-work wordt beperkt, data kan worden beveiligd en daar houdt het niet op. Het enige wat technologie nodig heeft om de toekomst een stuk rooskleuriger te maken, is een toegewijde expert die de juiste technologieën weet in te zetten. Een expert die jouw processen doorgrondt en begrijpt. Bij DWG puilt ons kantoor uit met zulke experts. Meet DWG!

www.dwg.nl

AHA de ManZevenbergenGolfbaanonderhoudwww.ahademan.com

AHA de Man

AHA de Man is voor elke golfbaan de aanbieder van werkzaamheden op en rond de golfbaan. Van het dagelijkse onderhoud tot alle renovatiewerkzaamheden en van een volledig nieuwe aanleg tot het gespecialiseerde water management. De belangen van de golfbaan en het spelplezier van de golfer staan voorop bij elk project. AHA de Man gelooft in de kracht van samenwerking tussen alle betrokken partijen. Wij denken graag mee om zowel op korte als lange termijn het beste resultaat te kunnen realiseren.

www.ahademan.com

Delta FreshBenthuizenDienstverlening www.deltafresh.nl

Delta Fresh

Het bedrijf Delta Fresh is van Kees Laban, één van de mede-eigenaren van de grond waarop Bentwoud op is aangelegd. Voorheen boerde Laban op dit terrein van ruim honderd hectare. Een groot deel van de 36 holes die er nu liggen, bestond een paar jaar geleden nog uit uienvelden. Laban startte in de jaren negentig met het aanbieden van koelruimtes voor diverse agrarische producten (o.a. gember, maar natuurlijk ook uien). De koelruimtes van Delta Fresh bevinden zich in het nabijgelegen Benthuizen.

www.deltafresh.nl

Moerkerken AdministratiesNieuwerkerk aan den IjsselFinanciële dienstverleningwww.moerkerken-administraties.nl

Moerkerken Administraties

Moerkerken Administraties is sinds 2005 actief in de financiële dienstverlening. Wij onderscheiden ons door middel van persoonlijk contact met onze klanten en kunnen zodoende advies en pakketten op maat leveren. Dankzij onze professionele werkwijze zijn wij in staat om uw complete financiële administratie of onderdelen hiervan te verzorgen.

www.moerkerken-administraties.nl

Telecom & ICT ZakenBleiswijkTelecom & ICTwww.telecom-zaken.nl

Telecom & ICT Zaken

Met ruim 27 jaar aan telecom ervaring zijn wij altijd op zoek naar de juiste oplossingen, service en prijsvoordeel staan hierbij centraal. Om dit te realiseren blijft Telecom & ICT Zaken zicht inzetten om haar expertise, kennis en onafhankelijkheid te waarborgen.

www.telecom-zaken.nl

FormabouwZoeterwoudeBouw- en aannemersbedrijfwww.formabouw.nl

Formabouw

Formabouw B.V. is een middelgroot bouw – en aannemingsbedrijf gevestigd op industrieterrein “De Grote Polder” in Zoeterwoude – Rijndijk. Formabouw voert voornamelijk renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit binnen de regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht. Onze opdrachtgevers zijn onder andere: Erasmus Universiteit, TU Delft, WZH (Den Haag en Omgeving), Diaconessenziekenhuis, Ministerie van Justitie, De Cordaan, SCOH, Woonzorg, Reade, IPSE de Bruggen, Stichting DUWO. Formabouw streeft ernaar om de opdrachtgever een zorgeloos bouwtraject te bezorgen waarbij de kwaliteit naar ieders tevredenheid is en de werkzaamheden binnen de gestelde planning en begroting worden uitgevoerd.

www.formabouw.nl

Hesseling VleesPurmerendSlagerijwww.hesseling.nl

Hesseling Vlees

Hesseling is een van de oudste slagerijen in Nederland. Meer dan 200 jaar is Hesseling een begrip in vlees. Het begon allemaal in hartje Amsterdam en inmiddels levert Hesseling vlees aan de horeca in heel Nederland. Een zeer uitgebreid en gevarieerd aantal producten worden door slagers van Hesseling op ambachtelijke wijze geportioneerd. De wens van de klant wordt door medewerkers die hun vak verstaan zorgvuldig en op maat uitgevoerd. Hesseling selecteert in binnen en buitenland vlees dat vanaf het begin te traceren is. Dit kwaliteitslabel naast een hoge hygiënescore en een EEG erkenning is het visitekaartje van Hesseling Vlees.

www.hesseling.nl

DMplusZoetermeerDirect marketingwww.dmplus.nl

DMplus

Of het nu gaat om het opstellen en versturen van een brief of het bedenken en ontwikkelen van een langlopende geautomatiseerde DM-campagne: DM+ is uw partner voor Direct Marketing op elke medium, op elke schaal en voor elk budget.

www.dmplus.nl

Mercedes-BenzHeel NederlandAutohandelwww.mercedes-benz.nl

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is een onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. MBDB werkt al meer dan 75 jaar met integriteit, openheid en passie aan innovaties die de verwachtingen van onze klanten steeds weer overtreffen. Met zes vestigingen en een kleine 300 medewerkers zijn wij dé dealer in Zuidwest-Nederland voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG. Daarnaast zijn wij de enige erkende reparateur van Mercedes-Benz Guard in Nederland en zijn wij partner van het Mercedes-Benz Classic Center. Behalve onze hoofdvestiging in Den Haag, vindt u MBDB o.a. in Alphen aan den Rijn en Leiden. Waar u ook binnenstapt, overal kunt u rekenen op een service die uw verwachtingen waarmaakt.

www.mercedes-benz.nl

Meijers Credit AmstelveenFinanciële dienstverleningwww.meijerscredit.nl

Meijers Credit

Als ondernemer wilt u ondernemen. Debiteurenbeheer of cashflowmanagement is nu eenmaal een noodzaak. Van die dingen die erbij horen. Omdat we zelf ook in de eerste plaats ondernemer zijn, begrijpen we dat bij Meijers Credit als geen ander. Laat óns u helpen met de optimalisatie van uw zekerheid, dan haalt ú meer uit uw onderneming.

www.meijerscredit.nl

Mooyman & Partners letselexpertiseZoetermeerLetselexpertisewww.letselexpertise.nl

Mooyman & Partners letselexpertise

Mooyman & Partners is een landelijk werkend, middelgroot, bureau op het gebied van letsel- en loonschades. Ze verlenen juridische hulp aan slachtoffers bij het vaststellen en regelen van letselschades. Daarnaast verhalen ze (loon)schades namens werkgevers. Betrokkenheid, degelijkheid en betrouwbaarheid zijn daarbij kernbegrippen.

www.letselexpertise.nl

Zoetermeer INTO BusinessAlphen aan den RijnBusinessmagazineswww.zoetermeerintobusiness.nu

Zoetermeer INTO Business

Zoetermeer INTO business is een zakelijk magazine welke vier maal per jaar verschijnt. Het magazine ziet er door haar glossy 'look and feel' zeer fraai uit. Met de sterk lokale focus die wij hebben bevorderen wij het onderling zakendoen binnen ons verzorgingsgebied. Zoetermeer INTO business wordt in een oplage van 4.500 exemplaren gratis verspreid naar bedrijven en instellingen in Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker-Nootdorp en het Forepark.

www.zoetermeerintobusiness.nu

Van Koppen & van EijkHeel NederlandIntermediairwww.vankoppen-vaneijk.nl

Van Koppen & van Eijk

Van Koppen & Van Eijk is uw betrouwbare partner in grenzeloos uitzenden. Met flexibele oplossingen, maatwerk en 24/7 bereikbaarheid. Onze meerwaarde is onze betrokkenheid naar opdrachtgevers én werknemers. Want uw uitzendkrachten zijn ons gezamenlijke kapitaal. Inmiddels koppelen we dagelijks ruim 10.000 werknemers met succes aan bedrijven in de sectoren tuinbouw, logistiek, voeding, recycling, schoonmaak, bouw en techniek. Dat maakt ons een van de grootste uitzendbureaus in Nederland. Toch blijven we wie we zijn: toegewijd, betrouwbaar en toegankelijk.

www.vankoppen-vaneijk.nl

Rabobank regio Den HaagHeel NederlandFinanciële dienstverleningwww.rabobank.nl

Rabobank regio Den Haag

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag. Actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. De Rabobank ziet onderlinge samenwerking als het beste middel om haar doelen te bereiken. Samen sta je immers sterker dan alleen. Vanuit die coöperatieve gedachte zien we participatie van klanten, het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties en het actief werken aan een duurzame samenleving als onze kerntaken. Rabobank Regio Den Haag is één van de lokale Rabobanken in Nederland en bestrijkt een groot werkgebied tot aan Benthuizen!

www.rabobank.nl

Klik Lilli-Financiële dienstverleningwww.kliklilli.nl

Klik Lilli

Elk bedrijf met personeel, groot of klein, kent het gedoe omtrent declaraties. Dat is nu niet meer nodig! Uw medewerkers bestellen gewoon nog steeds bij de lokale bedrijven uit uw buurt en aan het eind van de maand ontvangt u één overzichtelijke factuur gesplitst op uw eigen kostenplaatsen en BTW. Kliklilli is een jonge energieke organisatie die hard op weg is om een landelijk netwerk op te zetten. Wij zoeken dus ook ondernemers, commerciële doorzetters met een pioniers mentaliteit, die dit nieuwe concept in hun regio op de kaart willen zetten. Een fantastische oplossing voor zowel klant als leverancier! Lokaal voor lokaal en een echte binding tussen de ondernemers onderling.

www.kliklilli.nl

Klokwerf groepDen HaagLoodgieter en warmtetechniekwww.klokwerf.nl

Klokwerf groep

Voor het kopen van een nieuwe cv-ketel, boiler, geiser, radiator of convector kunt u uitstekend terecht bij Magielsen Warmtetechniek uit Den Haag. Wij leveren in principe alle bekende merken tegen een concurrende prijs en kunnen indien gewenst ook zorgen voor een vakkundige installatie. Als deskundig installateur zijn we u graag van dienst op het gebied van centrale verwarming in de regio Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

www.klokwerf.nl

Spruytenburg JuwelierWaddinxveenJuwelierwww.spruytenburgjuwelier.nl

Spruytenburg Juwelier

Bij Spruytenburg Juwelier vindt u een unieke collectie sieraden en horloges. Een breed aanbod van de meest verfijnde juwelen. Een constant vernieuwde en gedurfde collectie met een rode draad van schoonheid. De winkel is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud en voor iedere prijsklasse bent u bij Spruytenburg Juwelier (ook online) aan het juiste adres! Spruytenburg Juwelier is de concurrentie altijd net een stapje voor op het gebied van verrassende sieraden. Harry Cuvelier heeft het talent, maar hij doet er ook extra zijn best voor. Stad, land en buitenland wordt afgelopen op zoek naar nieuwe trends en wordt daar bijgestaan door een enthousiast en vakkundig team die precies aanvoelt wat iemand zoekt.

www.spruytenburgjuwelier.nl

SchultenprintZoetermeerDrukkerijwww.schultenprint.nl

Schultenprint

Drukwerk is voor ons geen doel, maar een belangrijk medium om te communiceren. Daarom zeggen wij liever: SchultenPrint is leverancier van communicatie. Wat wordt er verstaan onder communicatie? Alles wat u gebruikt om informatie of een boodschap over te brengen. En dat is breed, heel breed! Omdat wij anders aankijken tegen zaken vragen wij bij iedere opdracht eigenwijs door. Wat is het doel en hoe gaan wij dat bereiken? SchultenPrint beschikt over een groot wapenarsenaal om het uiteindelijke doel voor u te verwezenlijken. Communicatie vormen als digitaal drukken, offset drukken, printen, direct mailing, e-marketing en internet beheersen wij als geen ander. Door onze multi-channel aanpak helpen wij u de juiste doelgroep te treffen!

www.schultenprint.nl

Hooftman AutobedrijvenMidden-NederlandAutohandelwww.hooftman.nl

Hooftman Autobedrijven

Hooftman Autobedrijven is een eigentijds Volvo Cars dealerbedrijf met vier vestigingen in Midden-Holland. Met het bijzondere merk Volvo en met behulp van de modernste faciliteiten en vakkennis streven we in onze service naar optimale klanttevredenheid. Met persoonlijke aandacht, voor zowel klanten als personeel, heeft ons familiebedrijf, steunend op meer dan 70 jaar ervaring, een trouwe en nog altijd groeiende klantenkring verkregen. Wij heten u van harte welkom in een van onze showrooms gevuld met nieuwe Volvo’s en een rijke collectie Volvo Selekt Used Cars. Onze moderne werkplaatsen verzorgen graag het onderhoud, reparaties en APK voor uw auto. Alles transparant volgens duidelijke afspraken, alles gericht op uw Zorgeloze Mobiliteit.

www.hooftman.nl

DytosBleiswijkMaatwerk touchoplossingenwww.dytos.eu

Dytos

Op zoek naar een touchoplossing? Dytos heeft de kennis, juiste producten en productiefaciliteiten voor uw touch oplossing. We hebben ruime ervaring op het gebied van touch implementaties in onder andere koffie-automaten, multi-touch tafels, industriële “all in one PC’s“, audioapparatuur en telefooncentrales. Dytos is een jong bedrijf met enthousiaste werknemers die voor u de zorgen met betrekking tot uw projected capacitive touchscreens uit handen kunnen nemen. Zij leveren elke maat en hebben de beschikking tot alle sensoren. Ook heeft Dytos alle vereiste kennis, cleanrooms en machines in huis, maar helpen zij u ook graag verder met CE en TUV certificering voor uw product.

www.dytos.eu

Autobedrijf SteygerVoorschotenAutobedrijfwww.autosteyger.nl

Autobedrijf Steyger

Autobedrijf Steyger is een universeel autobedrijf met veel technische kennis. De afgelopen jaren is er veel veranderd in de autotechniek en er gaat nog meer veranderen. Een simpele auto heeft vaak al tientallen computers die met elkaar communiceren en in de toekomst wordt het alleen nog maar complexer. Om de techniek de baas te blijven heeft Autobedrijf Steyger een samenwerking met Bosch Autocrew. Autobedrijf Steyger blijft een laagdrempelig autobedrijf, met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, duidelijkheid en garantie. Er zijn geen verrassingen, de klant weet vooraf wat een eventuele reparatie gaat kosten. Wij bieden topkwaliteit voor universele prijzen. Iedereen is welkom, zowel de particulier die weinig kilometers per jaar rijdt, als de leaserijder en bedrijven.

www.autosteyger.nl

Bolster DesignGoudaBuitenmeubelenwww.bolsterdesign.nl

Bolster Design

Stoer en robuust, verfijnd met subtiele details. En allemaal handmade. Met creativiteit en productie uit de Randstad is BOLSTER een op en top Hollands product. Uitzonderlijke kwaliteit, slim design en duurzaamheid staan bij ons bovenaan als het om BOLSTER buitenmeubelen gaat. Mooi en doordacht ontworpen voor meerdere toepassingsmogelijkheden. BOLSTER staat voor functioneel, modulair en bijzonder comfortabel.

www.bolsterdesign.nl

Usability LaboratoryCapelle a/d IjsselWebsitebouw & internetmarketingwww.u-lab.nl

Usability Laboratory

U-Lab: Rock solid development, awesome design, eye-popping ideas, great people and damn good coffee. U-Lab is tevens de ontwikkelaar van deze website.

www.u-lab.nl

Rutgers Printing & Packaging SolutionsLeiderdorpVerpakkingsmateriaalwww.rutgerspps.nl

Rutgers Printing & Packaging Solutions

Rutgers is een modern middelgrote grafische onderneming die is uitgegroeid tot specialist op het gebied van vouwkartonnen verpakkingen. De vele kennis en ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zetten wij in om een optimaal eindproduct te realiseren. In nauwe samenwerking met u, want een perfecte verpakking is tenslotte altijd het resultaat van een goed samenspel tussen producent en opdrachtgever. Het zijn de mensen van Rutgers die het verschil maken. Zij luisteren, denken mee en vertalen uw wensen in een op alle vlakken optimaal verpakkingsconcept. Daarom vinden wij het persoonlijk contact met onze klanten zo belangrijk. Want hoe beter wij u kennen, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.

www.rutgerspps.nl

Vermeulen Groep Hazerswoude-dorpDienstverleningwww.vermeulengroep.com

Vermeulen Groep

De Vermeulen Groep is al meer dan 43 jaar een begrip. Ons bedrijf staat voor doelmatigheid, kwaliteit, flexibiliteit, samenwerking en ontzorging. Wij zijn dé specialist en dé dienstverlener op het gebied van aanleg, beheer, onderhoud van de infrastructuur binnen de openbare ruimte. Voor Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en waterschappen zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt, adviseert en proactief te werk gaat. Ons bedrijf heeft alle benodigde specialismen in huis, de kracht en het succes zit daarbij in optimale samenwerking. In de gehele keten van ontwerp en aanleg tot beheer en onderhoud, met multi- of monodisciplinaire contracten, wij zijn uw partner! Onze organisatie heeft een duidelijk doel voor ogen en omarmt veranderingen op de markt.

www.vermeulengroep.com

Van Voorthuijzen autobedrijfLeiderdorpAuobedrijfwww.vanvoorthuijzen.nl

Van Voorthuijzen autobedrijf

Ruim 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van alle merken. Met het Bosch Car Service concept worden onze monteurs met regelmaat getraind op de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Onze diagnoseapparatuur is van het hoogste niveau en altijd up-to-date. Daardoor zult u verzekerd blijven van veiligheid en betrouwbaarheid en blijft de inruilwaarde van uw auto op peil. Tevens verzorgen wij uw ruitherstel, schade-afwikkeling maar ook de inbouw van audio-apparatuur. Slagen voor een occasion doet u altijd bij Autobedrijf Van Voorthuijzen. Wij hebben altijd een wisselende voorraad topoccasions. In onze showroom verkopen wij alleen door ons geselecteerde occasions. Zo weet u zeker dat u een perfecte occasion koopt waar Autobedrijf Van Voorthuijzen garant voor staat.

www.vanvoorthuijzen.nl

WijnplazaZoetermeerWijnadviseurwww.wijnplaza.com

Wijnplaza

Met passie voor wijn zijn Marc Veele (eigenaar en wijnkenner) en Simon Brandse (salesmanager en erkend vinoloog) in Zoetermeer gestart met wijnplaza.com. Wijnplaza.com is een kleine importeur van kwaliteitswijnen uit o.a. Frankrijk, Italië, Duitsland en Zuid-Afrika. Persoonlijke aandacht, maatwerk, vakmanschap en goede service zijn de belangrijkste pijlers bij wijnplaza.com. Wij zijn er voor u als particulier en ook voor de lokale horeca en de zakelijke markt. Bij wijnplaza.com kunt u terecht voor wereldwijnen tegen betaalbare prijzen, wijnadvies, wijncursussen, wijnevents (feesten & partijen), wijnproeverijen en trainingen op maat. Of bezoek eens ons Proeflokaal waar u van harte welkom bent om onze wijnen vooraf te proeven. Gratis parkeren voor de deur.

www.wijnplaza.com

Hoornwijck InvesteringenDen HaagInvesteringsmaatschappijwww.hoornwijckinvesteringen.nl

Hoornwijck Investeringen

Hoornwijck Investeringen BV is een in Den Haag gevestigde investeringsmaatschappij die de haar ter beschikking staande gelden investeert in: beleggingsvastgoed, vastgoed vennootschappen en ondernemingen. Hoornwijck Investeringen richt zich terzake haar investeringen op de lange termijn en streeft naar langdurige samenwerking met al haar relaties. Door het toevoegen van kwaliteit in de meest ruime zin streeft Hoornwijck Investeringen ernaar haar investerings- en beleggingsportefeuille op een zo hoog mogelijk peil te brengen. Hoornwijck Investeringen BV staat voor continuïteit, stabiliteit en kwaliteit.

www.hoornwijckinvesteringen.nl

A2B-onlineHazerswoude-dorpLogistieke dienstwww.a2b-online.com

A2B-online

A2B-online, uw specialist voor short sea services naar en van Groot Brittannië, Duitsland en de BeNeLux.A2B-online biedt een professionele en flexibele trailer, container en verscheping service voor uw volle- en deel ladingen van en naar Groot Brittannië. Vanuit de BeNeLux en Duitsland verzorgen wij een dagelijkse dienst op basis van eigen trailers, containers. We vertrekken met eigen schepen dagelijks vanaf Moerdijk naar verschillende havens in Groot Brittannië en vice versa. Vanuit onze kantoren in Hazerswoude-Dorp, Moerdijk en Felixstowe coördineren onze enthousiaste medewerkers de gehele operatie van A naar B. A2B-online biedt haar opdrachtgevers tevens diverse geautomatiseerde mogelijkheden met als doel kosten te reduceren en efficiënt te communiceren.

www.a2b-online.com

Beuk Velsen-ZuidAccountants en belastingadviseurswww.beukaccountants.nl

Beuk

Ondernemen is topsport. U ziet kansen, bent gedreven, neemt risico’s en gaat ervoor. Maar dat kan alleen als de cijfers ook op orde zijn en u onbezorgd kunt doen waar u het best in bent: ondernemen. Daar zorgen wij voor. Wij beheren uw administratie, adviseren, brengen uw financiële situatie (voor nu en in de toekomst) in kaart en bieden tussentijds inzicht in uw cijfers, waardoor u gefundeerde beslissingen kunt nemen. We denken graag out of the box en in oplossingen. Wij zijn de ondernemers naast de ondernemer. Uw belang en dat van uw bedrijf staan bij ons altijd op nummer één. Want als u wint, winnen wij ook.

www.beukaccountants.nl

BHV NederlandZoetermeerHulpverleningwww.bhvnederland.nl

BHV Nederland

BHV staat voor Basishulpverlening. Een werkgever is verplicht om basishulpverlening te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Elk bedrijf heeft daarom één of meer basishulpverleners nodig. U bent een basishulpverlener als u met goed gevolg een BHV cursus hebt afgerond. De basishulpverleners in uw bedrijf worden opgeleid zodat ze: eerste hulp kunnen verlenen, brand kunnen bestrijden, kunnen reanimeren met een AED, collega's en bezoekers kunnen evacueren BHVNederland organiseert het hele jaar door diverse cursussen voor Basishulpverlening. Het BHV certificaat van BHVNederland is 1 jaar geldig.

www.bhvnederland.nl

BASE AdvocatenRotterdamAdvocatuurwww.baseadvocaten.nl

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken. Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

www.baseadvocaten.nl

Smit en de WolfDen HaagFinanciële dienstverleningwww.smitwolf.nl

Smit en de Wolf

Bent u op zoek naar een betrouwbare accountant en sparringpartner met betrekking tot uw financiële informatie? Smit en de Wolf verzorgt accountancywerkzaamheden voor u. Onze accountants en assistent-accountants zijn deskundig op het gebied van administratieve dienstverlening en het samenstellen van jaarrekeningen. Naast deze standaard accountancy werkzaamheden kan Smit en de Wolf u tevens bijstaan met andere financiële dienstverlening, zoals het opstellen van tussentijdse cijfers, prognoses, ondernemingsplannen, financieringsbeoordelingen, etc.. Derhalve kunnen wij u bijstaan met advisering omtrent advies inzake financieringsaanvragen, begrotingen, financiële planningen, opvolgingstrajecten, reorganisaties en bij de keuze van ondernemingsvormen.

www.smitwolf.nl

PLUS VerheulBenthuizenSupermarktwww.plus.nl

PLUS Verheul

PLUS Verheul is de supermarkt van Benthuizen. Gelegen onder de rook van Zoetermeer in de gemeente Alphen aan den Rijn. U kunt uw dagelijkse boodschappen doen in onze supermarkt. Sinds 1925 is de familie Verheul al succesvol in het verkopen van levensmiddelen en dat natuurlijk vooral dankzij het enthouisaste team medewerkers. In maart 2016 is PLUS Verheul uitgeroepen tot Best Workplace Nederland 2016.

www.plus.nl

Plantenkwekerij van der LugtBleiswijkPlantenkwekerijwww.vanderlugt.com

Plantenkwekerij van der Lugt

Plantenkwekerij Van der Lugt is al sinds 1920 actief in de opkweek van groenteplanten en diverse sierteelt producten. In de Overbuurtse Polder te Bleiswijk is op een perceel van 17 hectare een hypermodern kassencomplex van maar liefst 12,8 hectare gesitueerd. In ons bedrijf worden op verantwoorde wijze diverse jonge groenteplanten en sierteelt gewassen gekweekt.

www.vanderlugt.com

De Vrij LogisticsBenthuizenLogistieke dienstwww.devrijlogistics.nl

De Vrij Logistics

DE VRIJ LOGISTICS is van oudsher gespecialiseerd in het inklaren, opslaan en het doortransporteren van handgereedschappen. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot een allround logistiek dienstverlener voor verschillende branches, gespecialiseerd in Europese distributie, warehousing, douaneformaliteiten, zee- en luchtvracht. Als betrokken logistiek partner staan wij altijd voor onze klanten klaar, waarin een persoonlijke benadering en flexibiliteit centraal staan. Tegelijkertijd bieden we de capaciteit en wereldwijde service vanuit ons internationale agentennetwerk.

www.devrijlogistics.nl

Ernst Baas HoveniersWaddinxveenHoveniersbedrijfwww.ernstbaas.nl

Ernst Baas Hoveniers

Ernst Baas Hoveniers is een professioneel hoveniersbedrijf voor ontwerp, aanleg, inrichting en onderhoud van tuinen. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde leveranciers van bestrating, beplanting, verlichting, potterie, meubilair en accessoires. Zo kan het een complete tuin van a tot z verzorgen.

www.ernstbaas.nl

Vermaat LeisureIjsselsteinHorecaconcernwww.vermaatgroep.nl

Vermaat Leisure

Vermaat heeft zich ontwikkeld van delicatessenwinkel tot de toonzetter in de wereld van eten en drinken. Onze no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit vinden in 1978 al hun oorsprong. Een stevige basis dus, waarmee we met frisse blik de dynamische wereld van nu te lijf gaan. Wij zijn trotse ondernemers. Wij ontwikkelen horeca- en retailconcepten op maat gemaakt. Dat doen we voor jou; voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, luchthavens, evenementen en nog zo veel meer. We zetten zelfs eigen concepten in de markt. Die zijn uniek, mét de touch van Vermaat. Wij maken jouw wereld van smaak met eten en drinken, getalenteerde horecacollega’s in bijzondere restaurants. Werken met de grootste zorg voor mens en omgeving en bouwen tijdloze partnerships.

www.vermaatgroep.nl

Hulst tuinplantenHazerswoude-dorpKwekerijwww.hulsttuinplanten.nl

Hulst tuinplanten

Hulst tuinplanten produceert een groot assortiment coniferen en de Picea glauca conica.

www.hulsttuinplanten.nl

FluxilityZoetermeerWebdesign en appswww.fluxility.com

Fluxility

Fluxility, voor online vindbaarheid en slimme weboplossingen. Bij Internetbureau Fluxility werken we aan de online vindbaarheid van onze klanten. We adviseren, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende (maatwerk) oplossingen. Van mobiele apps en mobielvriendelijke websites tot maatwerk-applicaties in bijvoorbeeld de installatiesector. Innovatieve, slimme en technische oplossingen die meerwaarde bieden aan onze klanten.

www.fluxility.com

Groothandel SaverneZoetermeerSanitair, verwarming en tegelswww.saverne.nl

Groothandel Saverne

Saverne is dé groothandel en showroom op het gebied van sanitair, verwarming, tegels, onderdelen en installatiemateriaal in de regio Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Delft, Rotterdam, Alphen aan de Rijn, Leiden, Pijnacker en Leidschendam-Voorburg. Consumenten, aannemers, installateurs en ZZP'ers kunnen bij ons terecht voor een complete badkamer en/of toiletcombinatie, maar ook voor een los badmeubel, een douchewand, accessoires en tegels. Alles op het gebied van centrale verwarming, zoals cv-ketels, convectoren, radiatoren, vloerverwarming en bijbehorend installatiemateriaal behoren eveneens tot ons uitgebreide assortiment. Kom gerust langs bij onze showroom in Zoetermeer.

www.saverne.nl

Mesh InterieurRotterdamInterieurverzorgingwww.meshinterieur.nl

Mesh Interieur

Op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium vindt u Mesh. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. Met de door ons zorgvuldig samengestelde collectie onderscheiden we ons door persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en luxe. Onze collectie bestaat uit: totaalinrichting, zitmeubelen, salon- en bijzettafels, eetkamerfauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, verlichting en karpetten. We streven ernaar steeds nét een ander soort touch en beleving mee te geven aan onze producten. Of u nu voor een enkele tafel, bank of lamp komt of een totaalinrichting, ons verkoopteam staat voor u klaar met deskundig advies. Persoonlijke aandacht is ons kenmerk en we gaan voor 100% tevredenheid.

www.meshinterieur.nl

Wittebrug LeaseDen HaagLeasemaatschappijwww.wittebruglease.nl

Wittebrug Lease

Wittebrug Lease is een middelgrote universele leasemaatschappij. Wij leveren flexibele en zorgeloze automobiliteit tegen zo laag mogelijke kosten. Met een klantgerichte benadering richten wij onze dienstverlening op uw specifieke mobiliteitsbehoefte en hanteren daarbij transparante voorwaarden. Of het nu gaat om een auto voor één dag of voor zestig maanden.

www.wittebruglease.nl

FPN Makelaardij ZoetermeerMakelaardijwww.fpn-groep.nl

FPN Makelaardij

FPN Groep, voor one-stop-shopping in financiële dienstverlening, bestaat uit de volgende onderdelen: FPN Makelaardij, FPN Assurantiën, Hypotheekshop Zoetermeer Centrum, JNVB Vermogensbeheer.

www.fpn-groep.nl

Move4LifeZoetermeerSportwww.move4life.nl

Move4Life

Move4Life, de naam zegt het al. “Beweeg voor je leven”. Daarom willen we bij Move4Life iedereen de mogelijkheid bieden om te sporten. Jong en oud, maar ook dik en dun, gezond en met een beperking. Move4Life is een Sport & Health Centre met een lage drempel: kleinschalig, een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht.Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. We werken hier uitsluitend met gediplomeerde instructeurs en ons hele team geniet ervan om mensen ‘beter’ te zien worden. En dat ‘beter’ kan in vele opzichten: fitter, gezonder, slanker, zekerder, weerbaarder. Het geeft ons veel voldoening als we dat bij Move4Life kunnen bewerkstelligen.

www.move4life.nl

Van Waay InterieursBenthuizenInterieurwww.vanwaayinterieurs.com

Van Waay Interieurs

In de meubelshowroom van Van Waay Interieurs van 6000 m2 treft u de meest actuele en eigentijdse meubelen, stoffering en accessoires aan. Eén adres voor de complete inrichting van uw woning. Van Waay Interieurs is dealer van gerenommeerde en vooraanstaande merken op het gebied van modern wonen, slapen én woningtextiel. Het team van binnenhuisadviseurs staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

www.vanwaayinterieurs.com

Otto Verzekeren & HypothekenMoerkapelleFinanciele dienstverleningwww.ottoregelthet.nl

Otto Verzekeren & Hypotheken

Ons kantoor biedt u alles op het gebied van schade- en risicoverzekeringen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Wij doen dit voor particulieren en voor het bedrijfsleven. Door ons totaalpakket kunnen wij aan iedereen een aantrekkelijk aanbod doen.

www.ottoregelthet.nl

Jos van der LubbeBenthuizenInfrastructurele dienstenwww.josvanderlubbe.nl

Jos van der Lubbe

Bij Jos van der Lubbe Projecten kunt u terecht voor een totaalpakket aan infrastructurele diensten, van de aanleg van kabel- en leidingwerken tot lassen en grondverzet. Hiermee kunnen wij uw volledige infrastructuur leveren en aanbrengen.

www.josvanderlubbe.nl

Change MediaZoetermeerSales en productieswww.change-media.nl

Change Media

Met meer dan 30 jaar verkoop- en marketingervaring mag Change Media zich specialist noemen op het gebied van omzetverhoging en new business. Of dat nu gaat om koude acquisitie of het re-activeren van reeds bestaande klanten, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf direct gaat profiteren. Dat doen wij met doelmatige plannen, verkooptrainingen en een stevig nieuw fundament onder uw verkoopgesprekken. Op projectbasis maar ook als een alternatief voor de 'dure' account manager. Bovendien kijken wij met een frisse blik naar uw onderneming en moet u niet vreemd opkijken wanneer wij met een paar handige aanpassingen in de marketing en communicatiestrategie voor meer omzetgeneratie zorgen. Alles wat wij doen is gericht op meer verkoop en een hogere omzet.

www.change-media.nl

Ruimbaan uitzendbureauGoudaUitzendbureauwww.ruimbaan.nl

Ruimbaan uitzendbureau

Ruimbaan heeft vacatures voor elke sector op elk functieniveau, zowel vast als tijdelijk of via de payroll. Wij bestaan inmiddels al sinds 1991 en hebben dan ook zeer veel expertise in huis. Met de slogan 'Getting the Job Done - Anders Denken, Anders Werken' vult Ruimbaan op een unieke en persoonlijke manier vacatures in.

www.ruimbaan.nl

Smeets GijbelsAmsterdamAdvocatuurwww.smeetsgijbels.com

Smeets Gijbels

SmeetsGijbels is een succesvol landelijk en internationaal opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familie- en erfrecht en mediation.

www.smeetsgijbels.com

AssocierZoetermeerWerving en selectiewww.associer.eu

Associer

ASSOCIER Werving en Selectie is een toonaangevend Executive Search bureau in Nederland. We zijn sinds 2007 actief binnen de technologie branche en werken voor het MKB en internationale organisaties. Ons grote netwerk zorgt dat we de juiste medewerkers in de markt vinden. Onze focus, ervaring, passie en commitment maken ASSOCIER Werving en Selectie uniek en toonaangevend als Executive Search bureau binnen de technologie branche.

www.associer.eu

H.V. Control B.V. -Financial controller

H.V. Control B.V.

Nog geen verdere informatie beschikbaar.

Duijnisveld ManagementDelfgauwOrganisatie-adviesbureau

Duijnisveld Management

Management consulting met focus op ICT business in de Zakelijke B2B Markt

L.A.J. Steijger BeheerRijnsburgBeheer

L.A.J. Steijger Beheer

L.A.J. Steijger Beheer is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

KoneksiezzZoetermeerZakelijke dienstverlening

Koneksiezz

Actief in de facility branche.

Lokhorst beheerBeheer

Lokhorst beheer

Nog geen verdere informatie beschikbaar.

Swanlake

Swanlake

Swanlake Consultants is het consultancybureau van waaruit Chris B. van der Zwan zijn verschillende belangen bestiert. De informele investeerder timmert momenteel o.a. aan de weg als commissaris van Mammoet Salvage. Chris is tevens één van de investeerders en bestuursleden van Golfbaan Bentwoud.

Haverkamp Holding

Haverkamp Holding

Nog geen verdere informatie beschikbaar.