Naam bedrijf
Plaats
Branche
Website

A2B-onlineHazerswoude-dorpLogistieke dienstwww.a2b-online.com

A2B-online

A2B-online, uw specialist voor short sea services naar en van Groot Brittannië, Duitsland en de BeNeLux.A2B-online biedt een professionele en flexibele trailer, container en verscheping service voor uw volle- en deel ladingen van en naar Groot Brittannië. Vanuit de BeNeLux en Duitsland verzorgen wij een dagelijkse dienst op basis van eigen trailers, containers. We vertrekken met eigen schepen dagelijks vanaf Moerdijk naar verschillende havens in Groot Brittannië en vice versa. Vanuit onze kantoren in Hazerswoude-Dorp, Moerdijk en Felixstowe coördineren onze enthousiaste medewerkers de gehele operatie van A naar B. A2B-online biedt haar opdrachtgevers tevens diverse geautomatiseerde mogelijkheden met als doel kosten te reduceren en efficiënt te communiceren.

www.a2b-online.com

Aannemersbedrijf C.J. de Boer b.v. ZoeterwoudeAannemersbedrijfwww.cjdeboer.nl

Aannemersbedrijf C.J. de Boer b.v.

CJ de Boer is al meer dan 40 jaar actief in de omgeving van Leiden als betrouwbare aannemer voor kleinschalige en middelgrote bouwprojecten in diverse categorieën. We werken samen met verschillende bedrijven, beleggers in vastgoed, universiteiten, scholen, zorginstellingen, projectontwikkelaars en VvE’s. Vanzelfsprekend wordt zorg gedragen voor heldere communicatie, een verantwoord budget en een tot in de puntjes verzorgde oplevering van ieder project.

www.cjdeboer.nl

Aannemingsbedrijf Van der MeerBenthuizenAannemingsbedrijfvdmbv.com

Aannemingsbedrijf Van der Meer

Aannemingsbedrijf Van der Meer B.V. is actief in de Grond-, Weg-, Waterbouw en Groenvoorzieningen waaronder bouw- en woonrijp maken, machinaal straatwerk, rioolaanleg, -onderhoud en -service, onderhoud watergangen w.o. baggerwerken, sloten en maaien, realisatie en onderhoud van kademuren, damwanden en beschoeiingen, aanleg en onderhoud van sportvelden, groenvoorzieningen en recreatieprojecten, tuinen en parken, de complete infrastructuur.

vdmbv.com

ABN AMRO BankRotterdamFinanciële dienstverlening www.abnamro.nl

ABN AMRO Bank

Bij alles wat we doen, bekijken we of het beter kan. Met onze producten en diensten hebben we impact op de levens van miljoenen mensen. Of we nu bijdragen aan de overgang naar een circulaire of duurzame economie, of starters helpen bij de financiering van een eerste huis: we bouwen mee aan een betere toekomst. Onze purpose: banking for better, for generations to come.

www.abnamro.nl

ABS Container BVRotterdamContainerswww.abs-c.eu

ABS Container BV

Wij zijn een Rotterdams containerbedrijf met een no-nonsense mentaliteit en hebben al meer dan 30 jaar ervaring in de containerbranche. Wij onderscheiden ons door alles net even anders te doen. We vinden het belangrijk om naar onze klanten te luisteren en uw wensen te realiseren. Alle containers zijn voorzien van de juiste CSC-certificeringen en ISO maten. Service staat bij ABS Containers hoog in het vaandel. Onze klanten noemen ons ook wel Absolute Best Service Containers. Wij kunnen deze service leveren door ons brede assortiment aan containers. Wij zijn hierdoor in staat verschillende type containers uit voorraad te leveren. Bij ABS Containers doen we ons uiterste best alles van A tot Z voor u te regelen, zodat u met een tevreden gevoel terug kunt kijken op onze samenwerking.

www.abs-c.eu

Actabyte Delft ICT actabyte.nl

Actabyte

Actabyte Managed Service, actief in alle branches waaronder Zorg, MKB/MKB+, bedrijfsverzamelgebouwen en Non Profits met onder andere: Managed IT, Gebruikers & Werkplek ondersteuning, Microsoft Cloud, Azure, Microsoft 365, Teams, Migraties en Consultancy, Hybrid IT, Cloud, VPS, Back-up & Disaster Recovery. Managed Security, End Point Management, Connectivity, Netwerk en Wifi, Communicatie, VoIP, Bellen met Microsoft Teams

actabyte.nl

ADL GlasBoskoopGlaswerkwww.adlglas.nl

ADL Glas

De Installatieglas Specialist en expert op het gebied van bijzondere glastoepassingen. ADL Glas is specialist in hard glazen (douche)deuren, panelen, trappen, vloeren, puien, ballustrades, luifels en liften. Op het gebied van bijzondere glastoepassingen kunnen wij u adviseren, voor U calculeren en het project van het begin tot het eind begeleiden of uitvoeren.

www.adlglas.nl

AHA de ManGorinchemGolfbaanonderhoudwww.ahademan.com

AHA de Man

Dé ultieme Green Experience creëren voor de golfer: dat is de missie van de greenkeepers van AHA de Man. Met kennis en ervaring op het gebied van golfbaanonderhoud en de aanleg, renovatie en watermanagement van golfbanen zorgen onze greenkeepers ervoor dat jouw golfbaan er altijd perfect bij ligt.

www.ahademan.com

Arzon Zonwering GoudaReeuwijkZonwering arzon.nl

Arzon Zonwering Gouda

Ruim 15 jaar staat het team van ARZON Zonwering Gouda voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk contact. Onze productrange strekt zich uit over zonwering buiten en zonwering binnen, handmatige of elektrische zonwering in vrijwel elke vorm. Voor het hele team is het van het grootste belang dat de klant voor 100% tevreden is met het geleverde product, maar dat niet alleen, de afwerking en ook de service die wordt geleverd bij advies, levering en in aftersale staat altijd voorop.

arzon.nl

Associer Werving en SelectieZoetermeerWerving en selectiewww.associer.eu

Associer Werving en Selectie

ASSOCIER Werving en Selectie is een toonaangevend Executive Search bureau in Nederland. We zijn sinds 2007 actief binnen de technologie branche en werken voor het MKB en internationale organisaties. Ons grote netwerk zorgt dat we de juiste medewerkers in de markt vinden. Onze focus, ervaring, passie en commitment maken ASSOCIER Werving en Selectie uniek en toonaangevend als Executive Search bureau binnen de technologie branche.

www.associer.eu

Astor Participaties Leidschendam Investeringen www.astorparticipaties.nl/index-2.html

Astor Participaties

Het uiteindelijke doel van participeren is het creëren van meerwaarde. Iets wat bij Astor Participaties verder gaat dan alleen het voorzien in de behoefte aan risicodragend vermogen. In ons geval blijft het vermogen niet beperkt tot geld, maar is het ook onverbrekelijk verbonden met ondernemings- en participatie-ervaring. Een combinatie die optimale betrokkenheid en meerwaarde oplevert.

www.astorparticipaties.nl/index-2.html

BASE AdvocatenRotterdamAdvocatuurwww.baseadvocaten.nl

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken. Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

www.baseadvocaten.nl

Ben HousingRotterdamVastgoedwww.benhousing.nl

Ben Housing

Ben Housing is Rotterdams grootste full service vastgoedonderneming. In 2006 is Ben Housing opgericht en begon met welgeteld 1 huurwoning en (nog) geen huurders. Inmiddels is Ben Housing uitgegroeid tot de grootste verhuurmakelaar van Rotterdam dat bekend staat om het grootste en meest diverse woningenaanbod in alle prijsklassen. Door het inmiddels grote opgebouwde netwerk verwerft Ben Housing wekelijks nieuw aanbod dat direct gepresenteerd wordt aan onze woningzoekenden.

www.benhousing.nl

Beuk Accountants en BelastingadviseursVelsen-ZuidAccountants en belastingadviseurswww.beukaccountants.nl

Beuk Accountants en Belastingadviseurs

Ondernemen is topsport. U ziet kansen, bent gedreven, neemt risico’s en gaat ervoor. Maar dat kan alleen als de cijfers ook op orde zijn en u onbezorgd kunt doen waar u het best in bent: ondernemen. Daar zorgen wij voor. Wij beheren uw administratie, adviseren, brengen uw financiële situatie (voor nu en in de toekomst) in kaart en bieden tussentijds inzicht in uw cijfers, waardoor u gefundeerde beslissingen kunt nemen. We denken graag out of the box en in oplossingen. Wij zijn de ondernemers naast de ondernemer. Uw belang en dat van uw bedrijf staan bij ons altijd op nummer één. Want als u wint, winnen wij ook.

www.beukaccountants.nl

B.F.T. Tanker Logistics bv ZwijndrechtLogistiekwww.bftrans.nl/

B.F.T. Tanker Logistics bv

Bruinsma Freriks Transport is opgericht in het jaar 2000. Onze belangrijkste focus ligt op het transport van minerale olieproducten in de ARA-regio en naar alle andere bestemmingen die via waterwegen te bereiken zijn. Met onze huidige vloot van binnenvaartschepen met enkele en dubbele scheepsrompen, in verschillende maten, zijn wij in staat vloeibare producten op de meest flexibele en economische manier te vervoeren. Naast onze vele transport gerelateerde activiteiten dragen we ook graag bij aan logistieke projecten waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van transportmodaliteit.

www.bftrans.nl/

BHV NederlandZoetermeerHulpverleningwww.bhvnederland.nl

BHV Nederland

BHV staat voor Basishulpverlening. Een werkgever is verplicht om basishulpverlening te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Elk bedrijf heeft daarom één of meer basishulpverleners nodig. U bent een basishulpverlener als u met goed gevolg een BHV cursus hebt afgerond. De basishulpverleners in uw bedrijf worden opgeleid zodat ze: eerste hulp kunnen verlenen, brand kunnen bestrijden, kunnen reanimeren met een AED, collega's en bezoekers kunnen evacueren BHVNederland organiseert het hele jaar door diverse cursussen voor Basishulpverlening. Het BHV certificaat van BHVNederland is 1 jaar geldig.

www.bhvnederland.nl

BluefieldUtrecht Accountingbluefield.nu

Bluefield

Wij zijn een hands-on consultancybureau met een sterke basis in finance. Wij zijn ervan overtuigd dat ambitieuze ondernemingen juiste, tijdige en complete stuurinformatie nodig hebben om hun strategische doelstellingen te behalen. Excellente informatievoorziening maakt bedrijven effectiever, behendiger en succesvoller. Daarom zijn wij gespecialiseerd in informatie en organisatie gerelateerde uitdagingen. Door onze diepgaande kennis, ervaring en onafhankelijke positie te combineren kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden. Door deze aanpak leveren wij de beste duurzame resultaten in de kortst mogelijke tijd.

bluefield.nu

BrandMRDen HaagRechtsbijstandwww.brandmr.nl

BrandMR

Brandmeester is er voor iedereen met een juridische vraag bij een probleem of conflict. Ook als je geen rechtsbijstandsverzekering hebt. Je kiest zelf op welke manier we je helpen. Alles begint met een persoonlijk adviesgesprek van een gespecialiseerde advocaat. Veel zaken zijn daarmee al opgelost. Zij er toch volgende stappen nodig? Jij beslist hoe ver je gaat. De prijs is vast, dus geen verrassingen.

www.brandmr.nl

Brovast VernieuwbouwWaddinxveenVastgoedbeheer en renovatie

Brovast Vernieuwbouw

Capshed Financial AdviseDen HaagFinancieringwww.capshed.nl

Capshed Financial Advise

Als onafhankelijke financieringsspecialist heeft Capshed geen afspraken met kredietverstrekkers. Ik kijk altijd naar de beste voorwaarden voor jouw financieringsbehoefte. Ik ontzorg je volledig in het vinden en verkrijgen van een financiering.

www.capshed.nl

Chalant ICT ZoeterwoudeICTwww.chalant-ict.nl

Chalant ICT

Chalant-ICT is automatiseerder voor het Midden- en Kleinbedrijf en wil met haar kennis en kunde graag dé ICT-partner zijn voor directie en management van bedrijven en instellingen. Onze focus op een beperkt aantal merken en diensten zorgt er voor dat we optimaal op de hoogte zijn van alle "ins en outs" waardoor we U optimaal van dienst kunnen zijn. Waar vraagstukken onze kennisgebieden te buiten gaan werken we samen met geselecteerde specialisten die juist deze onderwerpen optimaal beheersen.

www.chalant-ict.nl

Change MediaZoetermeerSales en productieswww.change-media.nl

Change Media

Met meer dan 30 jaar verkoop- en marketingervaring mag Change Media zich specialist noemen op het gebied van omzetverhoging en new business. Of dat nu gaat om koude acquisitie of het re-activeren van reeds bestaande klanten, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf direct gaat profiteren. Dat doen wij met doelmatige plannen, verkooptrainingen en een stevig nieuw fundament onder uw verkoopgesprekken. Op projectbasis maar ook als een alternatief voor de 'dure' account manager. Bovendien kijken wij met een frisse blik naar uw onderneming en moet u niet vreemd opkijken wanneer wij met een paar handige aanpassingen in de marketing en communicatiestrategie voor meer omzetgeneratie zorgen. Alles wat wij doen is gericht op meer verkoop en een hogere omzet.

www.change-media.nl

Charlie worksHeel NederlandInternationaal uitzendbureaucharlieworks.eu

Charlie works

Ons doel is het verkrijgen van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers te vereenvoudigen. Om dit te bereiken hebben we verschillende methoden en concepten, zodat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden. Onze ondersteuning omvat veel meer dan het aanbieden van uitzendkrachten, we hebben veel ervaring en kunnen je bij het hele werkproces ondersteunen. Bijvoorbeeld bij aanneemprojecten, HR services, MVO en werving en selectie voor high skilled personeel.

charlieworks.eu

DAMMANZoetermeerMetaalwww.damman.nl/

DAMMAN

Damman bestaat al sinds 1948 en al die jaren staat de klanttevredenheid voorop. Al jaren zijn we de specialist in het leveren van plaatwerk en het assembleren van constructies. Door onze ervaring hebben we ons ontwikkeld tot de ideale partner voor het produceren van al uw plaatwerk en lichte constructies.

www.damman.nl/

Delta FreshBenthuizenDienstverlening www.deltafresh.nl

Delta Fresh

Het bedrijf Delta Fresh is van Kees Laban, één van de mede-eigenaren van de grond waarop Bentwoud op is aangelegd. Voorheen boerde Laban op dit terrein van ruim honderd hectare. Een groot deel van de 36 holes die er nu liggen, bestond een paar jaar geleden nog uit uienvelden. Laban startte in de jaren negentig met het aanbieden van koelruimtes voor diverse agrarische producten (o.a. gember, maar natuurlijk ook uien). De koelruimtes van Delta Fresh bevinden zich in het nabijgelegen Benthuizen.

www.deltafresh.nl

Derksen & Drolsbach Den HaagConsultancyderksendrolsbach.nl

Derksen & Drolsbach

Derksen & Drolsbach is aanjager van transformatie. Ons doel? Uw organisatie en uw mensen begeleiden naar de beste versie van zichzelf, met oog voor maatschappelijke impact. Onze diensten bestaan uit interim (-management), consulting en development op het gebied van de brede bedrijfsvoering.

derksendrolsbach.nl

De Goudse VerzekeringenGoudaVerzekeringenwww.goudse.nl

De Goudse Verzekeringen

Wij bieden onze klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

www.goudse.nl

DE Makelaars Jenné BaarsZoetermeerMakelaardijwww.demakelaars.nu

DE Makelaars Jenné Baars

De Makelaars, een organisatie met een frisse kijk op de recente ontwikkelingen binnen onze werkgebieden. Thuis in de regio’s Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag.

www.demakelaars.nu

De Roode Advies Voorschoten Sloop- en projectmanagement www.deroodeadvies.nl

De Roode Advies

Iets nieuws opbouwen gaat vaak gepaard met iets ouds afbreken. De herontwikkeling van verouderde woonwijken of industrieterreinen gaat uiteraard niet over 1 nacht ijs. Om een project van dusdanige omvang vanaf het begin in goede banen te leiden, is het verstandig om een projectbegeleider en adviseur bij uw bouwplannen te betrekken. Met een sloopveiligheidsplan van De Roode Advies uit Voorschoten begint u geheid met een frisse en behouden start aan uw bouwproject. De Roode Advies is uw raadgever en projectmanager bij sloopwerkzaamheden en bodemsanering.

www.deroodeadvies.nl

De Vrij LogisticsBenthuizenLogistieke dienstwww.devrijlogistics.nl

De Vrij Logistics

DE VRIJ LOGISTICS is van oudsher gespecialiseerd in het inklaren, opslaan en het doortransporteren van handgereedschappen. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot een allround logistiek dienstverlener voor verschillende branches, gespecialiseerd in Europese distributie, warehousing, douaneformaliteiten, zee- en luchtvracht. Als betrokken logistiek partner staan wij altijd voor onze klanten klaar, waarin een persoonlijke benadering en flexibiliteit centraal staan. Tegelijkertijd bieden we de capaciteit en wereldwijde service vanuit ons internationale agentennetwerk.

www.devrijlogistics.nl

Dijkshoorn MakelaardijBleiswijkMakelaardijwww.dijkshoornmakelaardij.nl/

Dijkshoorn Makelaardij

Dijkshoorn Makelaars staat garant voor een moderne, no-nonsense aanpak. Dit alles om het beste resultaat te realiseren. Al sinds 2007 heb ik me gespecialiseerd in Taxaties en Aankopen. Deze processen lijken simpel maar schijn bedriegt. Als je in de beginfase een verkeerde inschatting maakt kan dat het hele proces verstoren. Een goede voorbereiding is het halve werk! Ik help graag mensen en deel mijn expertise; gewoon omdat ik het leuk vindt en hoop dat er een stukje kennis overgedragen wordt. Je bent nooit te oud om te leren. Heb je vragen over het aankoopproces of over een taxatie, dan ben ik je graag van dienst.

www.dijkshoornmakelaardij.nl/

Dijkshoorn TuinenBergschenhoekTuinontwerp & aanlegwww.dijkshoorntuinen.nl

Dijkshoorn Tuinen

Met uw tuin of terrein kunt u vele kanten op. Graag gaan wij aan de slag met uw wensen om hiervan iets bijzonders te maken. Creativiteit is ons motto! Dankzij de combinatie met ons grondverzetbedrijf W.N. Dijkshoorn BV kunnen wij het hele project voor u realiseren. Van het ruwe grondwerk naar de fijne afwerking. Bedrijven, (overheids-) instellingen en particulieren zijn onze klanten, met name voor grootschalige oplossingen.

www.dijkshoorntuinen.nl

DS GolfZoetermeerSportwww.dsgolf.nl

DS Golf

DS Golf BV is een 100% Nederlands bedrijf dat een premium golfbal heeft vervaardigd die vergelijkbaar is met de topmerken Titleist, Callaway en Wilson maar deze allemaal dik verslaat op prijs. Onder bezielende leiding van ex Tour Professional Jurrian van der Vaart heeft DS Golf in samenwerking met 1500+ actieve golfers de ultieme golfbal weten te produceren. Beste golfbal, beste prijs.

www.dsgolf.nl

DWG AutomationSchiedamEngineering specialist www.dwg.nl

DWG Automation

Bij engineering specialist DWG zijn we er heilig van overtuigd dat technologie de kracht heeft om het leven van mensen beter te maken. Technologie heeft het in zich om de wereld efficiënter, veiliger en duurzamer te maken. Processen worden versneld, maintenance kosten gaan omlaag, re-work wordt beperkt, data kan worden beveiligd en daar houdt het niet op. Het enige wat technologie nodig heeft om de toekomst een stuk rooskleuriger te maken, is een toegewijde expert die de juiste technologieën weet in te zetten. Een expert die jouw processen doorgrondt en begrijpt. Bij DWG puilt ons kantoor uit met zulke experts. Meet DWG!

www.dwg.nl

DytosBleiswijkMaatwerk touchoplossingenwww.dytos.eu

Dytos

Op zoek naar een touchoplossing? Dytos heeft de kennis, juiste producten en productiefaciliteiten voor uw touch oplossing. We hebben ruime ervaring op het gebied van touch implementaties in onder andere koffie-automaten, multi-touch tafels, industriële “all in one PC’s“, audioapparatuur en telefooncentrales. Dytos is een jong bedrijf met enthousiaste werknemers die voor u de zorgen met betrekking tot uw projected capacitive touchscreens uit handen kunnen nemen. Zij leveren elke maat en hebben de beschikking tot alle sensoren. Ook heeft Dytos alle vereiste kennis, cleanrooms en machines in huis, maar helpen zij u ook graag verder met CE en TUV certificering voor uw product.

www.dytos.eu

EdSignsBleiswijkReclameedsigns.nl

EdSigns

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij van EDSIGNS veel en diverse projecten mogen bedenken, vormgeven en uitvoeren op het gebied van autoreclame, gevelreclame, buitenreclame, decoratie, bewegwijzering en kleding. Wij maken een design samen met jou en zullen dit ook monteren hierdoor zie jij jouw ideeën realiteit worden. En dat met de flexibiliteit van de meeste productie in eigen huis. Wij gaan voor kwaliteit en daarom werken wij bijna uitsluitend met Avery Dennison producten. Avery Dennison is marktleider op het gebied van vinyl en staat altijd vooraan. Omdat wij Erkend verwerker zijn kun je ook van EDSIGNS de beste kwaliteit verwachten. En dat geeft al jaren de klant een goed gevoel!

edsigns.nl

EU-liasionHazerswoudeAdviesbureau Europese subsidieswww.eu-liaison.eu

EU-liasion

EU-Liaison maakt deel uit van de European Affairs Alliance en heeft kantoren in Hazerswoude en Budapest. De 4 consultancy bedrijven in deze Alliance houden zich bezig met het adviseren van bedrijven en overheden in Europa over het gebruik maken van Europese Subsidies voor projecten met als specialisatie de thema's: innovatief ondernemen, energie, mobiliteit en transport, natuur en milieu, watermanagement en stedelijke ontwikkeling. Daarnaast wordt het project management gevoerd van grote Europese samenwerkingsprojecten. Binnen dit consortium verzorgt EU Liaison subsidie scans, trainingen en seminars en houdt zich bezig met coaching hoe op de meest succesvolle manier projecten kunnen worden vormgegeven.

www.eu-liaison.eu

FCC-AdviesDen HaagFinanciële dienstverleningwww.fcc-advies.nl

FCC-Advies

We zijn een onafhankelijk kantoor, dynamisch, met passie, hechten veel waarde aan service en persoonlijk contact met onze cliënten. Verzorgen financiële administraties, belastingaangiften, salarisadministraties, jaarwerken, geven fiscale adviezen en management ondersteunende adviezen. Onze klantenkring is breed wij adviseren zowel eenmanszaken als ook (structuur)vennootschappen, stichtingen en verenigingen.Zijn vertrouwd met de belastingtechnische aspecten en de regels van verschillende branches, hebben meer dan 25 jaar ervaring.

www.fcc-advies.nl

Financieringsgilde ZoetermeerZoetermeerFinancieelwww.financieringsgilde.nl

Financieringsgilde Zoetermeer

Hoe kiest u welke financieringsvorm het best bij uw situatie past? En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn? Dankzij uw onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. Wij regelen de financiering die het beste bij uw bedrijf past door de belangrijkste geldverstrekkers voor u te vergelijken. En dankzij onze collectieve inkoop bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u het zelf regelt.

www.financieringsgilde.nl

FluxilityZoetermeerWebdesign en appswww.fluxility.com

Fluxility

Fluxility, voor online vindbaarheid en slimme weboplossingen. Bij Internetbureau Fluxility werken we aan de online vindbaarheid van onze klanten. We adviseren, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende (maatwerk) oplossingen. Van mobiele apps en mobielvriendelijke websites tot maatwerk-applicaties in bijvoorbeeld de installatiesector. Innovatieve, slimme en technische oplossingen die meerwaarde bieden aan onze klanten.

www.fluxility.com

FormabouwZoeterwoudeAannemingsbedrijfformabouw.nl

Formabouw

Formabouw is een middelgroot aannemingsbedrijf van bezielde vakmensen. Vakmensen die alle facetten van het bouwen in de vingers hebben, dankzij decennia ervaring. De bewijzen daarvan hebben wij op deze site weergegeven. Een project succesvol uitvoeren en begeleiden betekent flexibel en slagvaardig zijn: naast een gedegen voorbereiding ook ieder moment kunnen inspelen op de omstandigheden, initiatief nemen, teamspeler zijn tijdens de bouw.

formabouw.nl

FPN Makelaardij ZoetermeerMakelaardijwww.fpn-groep.nl

FPN Makelaardij

FPN Groep, voor one-stop-shopping in financiële dienstverlening, bestaat uit de volgende onderdelen: FPN Makelaardij, FPN Assurantiën, Hypotheekshop Zoetermeer Centrum, JNVB Vermogensbeheer.

www.fpn-groep.nl

Freepack SoftwareAlphen aan den RijnSoftwarewww.freepack.nl

Freepack Software

Freepack Software is een gepassioneerd familiebedrijf welke al 25 jaar een compleet en volledig geïntegreerd uitzendsoftware pakket biedt voor de flexmarkt. Wilt u grip op uw bedrijfsvoering, uw eigen mensen verlonen en als bedrijf zelf NEN gecertificeerd zijn? Dan kiest u voor Freepack!

www.freepack.nl

Glashandel van EsDen HaagGlashandelwww.vanesglas.nl/

Glashandel van Es

Van Es Glas heeft een ruime ervaring in kleinschalige nieuwbouw- en grootschalige renovatieprojecten van woningen en de aanpak van winkel- en kantoorpanden. De uitvoering van het werk is professioneel met een perfecte afwerking. Goed opgeleide medewerkers zorgen voor een vakkundige montage, de organiserende en administratieve medewerkers in Den Haag garanderen een vlekkeloos verloop van de behandeling van uw opdrachten. Met een eigen moderne kraanwagen annex hoogwerker met een haakhoogte van 30 meter hoog is er veel mogelijk, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Bewerkingen worden uitgevoerd in de eigen werkplaats. Snel en tegen een redelijke prijs.

www.vanesglas.nl/

Groeneveld Exploitatie B.V. BoskoopFabricage van vaten, tanken en reservoirs

Groeneveld Exploitatie B.V.

Grovo is een toonaangevende leverancier van verticale en horizontale opslagtanks. De tanks worden geleverd aan uiteenlopende klanten zoals (tuinbouw)installatiebedrijven, oliehandelaren en -maatschappijen en allerlei industriële afnemers. In de tuinbouw beschikt Grovo Tuinbouw al jaren over een leidende positie op het gebied van horizontale en verticale warmteopslagtanks.

HaagcomNootdorpBereikbaarheidwww.haagcom.nl/

Haagcom

Vanuit Nootdorp is Haagcom voor bedrijven al 30 jaar het vaste aanspreekpunt voor alle vraagstukken op het gebied van bereikbaarheid. Ons streven is een duurzame en persoonlijke klantrelatie, gecombineerd met service-op-maat. Wij beschouwen deze individuele aandacht samen met onze vakkennis als de basis van onze dienstverlening. Haagcom levert elke vorm van telefonie en internet. Het communicatieplatform dat wij gebruiken is toonaangevend in de telecomwereld. Het stelt ons in staat om integrale en tegelijkertijd flexibele oplossingen te bieden. Dit maakt het overzichtelijk voor u. Eén aanspreekpunt, één factuur en de garantie dat alles werkt.

www.haagcom.nl/

Haverkamp Holding

Haverkamp Holding

Nog geen verdere informatie beschikbaar.

Hesseling VleesPurmerendSlagerijwww.hesseling.nl

Hesseling Vlees

Hesseling is een van de oudste slagerijen in Nederland. Meer dan 200 jaar is Hesseling een begrip in vlees. Het begon allemaal in hartje Amsterdam en inmiddels levert Hesseling vlees aan de horeca in heel Nederland. Een zeer uitgebreid en gevarieerd aantal producten worden door slagers van Hesseling op ambachtelijke wijze geportioneerd. De wens van de klant wordt door medewerkers die hun vak verstaan zorgvuldig en op maat uitgevoerd. Hesseling selecteert in binnen en buitenland vlees dat vanaf het begin te traceren is. Dit kwaliteitslabel naast een hoge hygiënescore en een EEG erkenning is het visitekaartje van Hesseling Vlees.

www.hesseling.nl

HomijVianenInstallatietechniekwww.homij.nl/

Homij

Homij integreert comfort en duurzaamheid in het regulier onderhoud van technische installaties en bij verduurzaming, renovatie en nieuwbouw van gebouwen. We maken bewuste keuzes op het gebied van materialen en systemen. De gebouwen die we maken zijn aantoonbaar energiezuinig. Zo dragen we met onze gebouwtechniek bij aan de transitie naar een duurzame samenleving.

www.homij.nl/

Hooftman AutobedrijvenMidden-NederlandAutohandelwww.hooftman.nl

Hooftman Autobedrijven

Hooftman Autobedrijven is een eigentijds Volvo Cars dealerbedrijf met vier vestigingen in Midden-Holland. Met het bijzondere merk Volvo en met behulp van de modernste faciliteiten en vakkennis streven we in onze service naar optimale klanttevredenheid. Met persoonlijke aandacht, voor zowel klanten als personeel, heeft ons familiebedrijf, steunend op meer dan 70 jaar ervaring, een trouwe en nog altijd groeiende klantenkring verkregen. Wij heten u van harte welkom in een van onze showrooms gevuld met nieuwe Volvo’s en een rijke collectie Volvo Selekt Used Cars. Onze moderne werkplaatsen verzorgen graag het onderhoud, reparaties en APK voor uw auto. Alles transparant volgens duidelijke afspraken, alles gericht op uw Zorgeloze Mobiliteit.

www.hooftman.nl

Hoornwijck InvesteringenDen HaagInvesteringsmaatschappijwww.hoornwijckinvesteringen.nl

Hoornwijck Investeringen

Hoornwijck Investeringen BV is een in Den Haag gevestigde investeringsmaatschappij die de haar ter beschikking staande gelden investeert in: beleggingsvastgoed, vastgoed vennootschappen en ondernemingen. Hoornwijck Investeringen richt zich terzake haar investeringen op de lange termijn en streeft naar langdurige samenwerking met al haar relaties. Door het toevoegen van kwaliteit in de meest ruime zin streeft Hoornwijck Investeringen ernaar haar investerings- en beleggingsportefeuille op een zo hoog mogelijk peil te brengen. Hoornwijck Investeringen BV staat voor continuïteit, stabiliteit en kwaliteit.

www.hoornwijckinvesteringen.nl

HousingWellDordrechtHuisvesting en vastgoedbeheerwww.housingwell.nl/

HousingWell

Housingwell BV valt op door een energieke en persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als klant graag wilt. Het verhuren van uw huis is een hele stap; het is daarom fijn te weten dat u op persoonlijke aandacht en deskundigheid van Housingwell BV kunt rekenen. In ons team wordt jarenlange ervaring gecombineerd met enthousiasme. Wij verzorgen onze diensten vanuit onze goed bereikbare kantoren in Dordrecht en Rotterdam.

www.housingwell.nl/

H.V. Control B.V. -Financial controller

H.V. Control B.V.

Nog geen verdere informatie beschikbaar.

Just Notarissen ZoetermeerRechtskundige dienstverleningwww.justnotarissen.nl

Just Notarissen

Wij zijn onze tijd ver vooruit! Standaard werk laten wij uitvoeren door computerrobots. Daardoor betaalt u bij ons alleen voor het juridische denkwerk van onze notarieel juristen en notarissen. En dat scheelt u letterlijk honderden euro’s: JUST Notarissen in Zoetermeer is het goedkoopste notariskantoor van Nederland.

www.justnotarissen.nl

Klik Lilli-Financiële dienstverleningwww.kliklilli.nl

Klik Lilli

Elk bedrijf met personeel, groot of klein, kent het gedoe omtrent declaraties. Dat is nu niet meer nodig! Uw medewerkers bestellen gewoon nog steeds bij de lokale bedrijven uit uw buurt en aan het eind van de maand ontvangt u één overzichtelijke factuur gesplitst op uw eigen kostenplaatsen en BTW. Kliklilli is een jonge energieke organisatie die hard op weg is om een landelijk netwerk op te zetten. Wij zoeken dus ook ondernemers, commerciële doorzetters met een pioniers mentaliteit, die dit nieuwe concept in hun regio op de kaart willen zetten. Een fantastische oplossing voor zowel klant als leverancier! Lokaal voor lokaal en een echte binding tussen de ondernemers onderling.

www.kliklilli.nl

KoneksiezzZoetermeerZakelijke dienstverlening

Koneksiezz

Actief in de facility branche.

Kreuzen AdviesGoudaUitzendbureau

Kreuzen Advies

KTR SchoonmaakBleiswijkSchoonmaakonderhoud en glasbewassingktr-schoonmaak.nl/

KTR Schoonmaak

KTR Schoonmaak is een landelijk opererende onderneming op het gebied van dienstverlening in de meest uitgebreide zin van het woord. Voor al uw wensen wat betreft schoonmaakonderhoud en glasbewassing bieden wij de juiste oplossing en werken we met hiervoor opgeleide, ervaren en gecertificeerd personeel.

ktr-schoonmaak.nl/

McLarensRotterdamExpertisebureauwww.mclarens.com/office/rotterdam

McLarens

McLarens (voorheen Vanderwal&Joosten) is in Nederland al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, maar ook schaden op het gebied van agrarisch, milieu en chemie zijn speerpunten in onze expertise. Vanaf 2020 zijn de werkzaamheden uitgebreid met de behandeling van personenschade op het gebied van medische aansprakelijkheid en werkgevers aansprakelijkheid en complexe vraagstukken op het gebied van bedrijfsschade.

www.mclarens.com/office/rotterdam

Mercedes-Benz Dealer BedrijvenHeel NederlandAutohandelwww.mbdb.nl

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is een onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. MBDB werkt al meer dan 75 jaar met integriteit, openheid en passie aan innovaties die de verwachtingen van onze klanten steeds weer overtreffen. Met zes vestigingen en een kleine 300 medewerkers zijn wij dé dealer in Zuidwest-Nederland voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG. Daarnaast zijn wij de enige erkende reparateur van Mercedes-Benz Guard in Nederland en zijn wij partner van het Mercedes-Benz Classic Center. Behalve onze hoofdvestiging in Den Haag, vindt u MBDB o.a. in Alphen aan den Rijn en Leiden. Waar u ook binnenstapt, overal kunt u rekenen op een service die uw verwachtingen waarmaakt.

www.mbdb.nl

Mesh InterieurRotterdamInterieurverzorgingwww.meshinterieur.nl

Mesh Interieur

Op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium vindt u Mesh. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. Met de door ons zorgvuldig samengestelde collectie onderscheiden we ons door persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en luxe. Onze collectie bestaat uit: totaalinrichting, zitmeubelen, salon- en bijzettafels, eetkamerfauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, verlichting en karpetten. We streven ernaar steeds nét een ander soort touch en beleving mee te geven aan onze producten. Of u nu voor een enkele tafel, bank of lamp komt of een totaalinrichting, ons verkoopteam staat voor u klaar met deskundig advies. Persoonlijke aandacht is ons kenmerk en we gaan voor 100% tevredenheid.

www.meshinterieur.nl

Mobility Service Den HaagElektrische leaseauto's www.zakelijkelektrischleasen.nl

Mobility Service

Wij geloven dat elektrisch rijden van grote invloed zal zijn op mobiliteit in de toekomst. Om auto te kunnen blijven rijden en zakelijk mobiel te blijven, lijkt een transitie naar elektrische auto’s onvermijdelijk. Toch is het voor de zakelijke rijder nog erg lastig om een gedegen keuze te maken. Mobility Service Electric wil voldoen in de informatievoorziening over elektrische auto’s en helpt je bij de configuratie van elektrische auto’s. Ben je eruit en heb je een auto gekozen? Dan kun je die ook meteen bij ons bestellen en kun je rekenen op de jarenlange lease-ervaring van Mobility Service. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde partners, zoals Eneco e-Mobility en Autoblog.nl.

www.zakelijkelektrischleasen.nl

Moerkerken AdministratiesNieuwerkerk aan den IjsselFinanciële dienstverleningwww.moerkerken-administraties.nl

Moerkerken Administraties

Moerkerken Administraties is sinds 2005 actief in de financiële dienstverlening. Wij onderscheiden ons door middel van persoonlijk contact met onze klanten en kunnen zodoende advies en pakketten op maat leveren. Dankzij onze professionele werkwijze zijn wij in staat om uw complete financiële administratie of onderdelen hiervan te verzorgen.

www.moerkerken-administraties.nl

Move4LifeZoetermeerSportwww.move4life.nl

Move4Life

Move4Life, de naam zegt het al. “Beweeg voor je leven”. Daarom willen we bij Move4Life iedereen de mogelijkheid bieden om te sporten. Jong en oud, maar ook dik en dun, gezond en met een beperking. Move4Life is een Sport & Health Centre met een lage drempel: kleinschalig, een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht.Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. We werken hier uitsluitend met gediplomeerde instructeurs en ons hele team geniet ervan om mensen ‘beter’ te zien worden. En dat ‘beter’ kan in vele opzichten: fitter, gezonder, slanker, zekerder, weerbaarder. Het geeft ons veel voldoening als we dat bij Move4Life kunnen bewerkstelligen.

www.move4life.nl

Mundo VerdeBoskoopSierteelthandelmundoverde.nl

Mundo Verde

Mundo Verde houdt zich bezig met het leveren van een totaalpakket voor de vakhovenier. We leveren een compleet assortiment bomen, heesters en vaste planten. We betrekken planten vanuit Nederland en uit het buitenland. Planten worden persoonlijk uitgezocht, dus kwaliteit gegarandeerd. Of het nu gaat om een paar vaste planten of een complete tuin, alles word met evenveel zorg en plezier geleverd.

mundoverde.nl

myHBM CenterDriebergenHuman Resource Managementmyhbmcenter.com/

myHBM Center

Vanuit de passie om samen met bedrijven van Human Resource Management naar Human Being Management te gaan, zijn wij ons gaan toeleggen op het accrediteren van professionals in HBM en ACT®. Samen met ruim 400 actieve HBM-professionals werken we aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

myhbmcenter.com/

N-suranceBleiswijkVerzekeringenn-surance.nl/

N-surance

n-surance.nl/

NetBossDeventerITwww.netboss.nl/

NetBoss

NetBoss is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd om digitaal werken voor onze klanten op afstand - onderweg of thuis - veilig, betrouwbaar en succesvol te faciliteren op basis van onze praktische kennis en ervaring op dit gebied. In 2011 is NetBoss verzelfstandigd als dochteronderneming van mITE Systems, op dat moment de toonaangevende Nederlandse kennispartij op het gebied van mobiel werken.

www.netboss.nl/

Orange Bedrijfsdiensten WeespFacilitaire dienstverleningwww.orangebedrijfsdiensten.nl

Orange Bedrijfsdiensten

Wij vinden schoonmaken absoluut een vak en zo benaderen wij het ook; Kraakhelder, betrouwbaar en servicegericht. De tijd van ‘even snel een natte doek er overheen halen’ is al lang achterhaald. De verbetering van schoonmaakmiddelen en -machines heeft ertoe bijgedragen dat het schoonmaakproces efficiënter en minder belastend is geworden voor mens en milieu.

www.orangebedrijfsdiensten.nl

Smith CommunicatieDen HaagPR / Communicatiesmith-communicatie.nl/

Smith Communicatie

Smith Communicatie weet al meer dan 15 jaar bedrijven, mensen, diensten, producten en maatschappelijke initiatieven onder de aandacht te brengen via strategische communicatie, PR, online marketing, contentcreatie en/of de organisatie van evenementen. Dit dankzij doortimmerde communicatieplannen, waardevolle persoonlijke persconnecties en bergen enthousiasme. Maar vooral met veel aandacht voor onze opdrachtgevers!

smith-communicatie.nl/

Orange TigerRijswijkZakelijke Dienstverlening www.orangetiger.nl

Orange Tiger

Orange Tiger kent de weg in China. Wij hebben de kennis en ervaring van meer dan tien jaar zaken in China in diverse branches. Door onze kennis van de cultuur, de taal èn wet- en regelgeving vermijden wij de valkuilen waar veel andere bedrijven zijn ingestapt.

www.orangetiger.nl

Otto Verzekeren & HypothekenMoerkapelleFinanciele dienstverleningwww.ottoregelthet.nl

Otto Verzekeren & Hypotheken

Ons kantoor biedt u alles op het gebied van schade- en risicoverzekeringen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Wij doen dit voor particulieren en voor het bedrijfsleven. Door ons totaalpakket kunnen wij aan iedereen een aantrekkelijk aanbod doen.

www.ottoregelthet.nl

Paul & PaulBergschenhoekKozijnen, zonweringen, overkappingenwww.paulenpaul.nl

Paul & Paul

Paul & Paul is een bedrijf dat is gespecialiseerd in kozijnen, zonwering & overkappingen. Na de oprichting van ons bedrijf in 2002, zijn wij in ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders in Zuid-Holland. Wij leveren het gehele assortiment van kozijnen, zonwering, overkappingen, raamdecoratie en horsystemen voor particulieren evenals bedrijven en aannemers. Door dit totaalaanbod kunnen wij nagenoeg al uw wensen realiseren!

www.paulenpaul.nl

Personal Training BoskoopHazerswoude-DorpSport & Fitnesspersonaltrainingboskoop.nl/

Personal Training Boskoop

Fit en sterk van binnen en buiten en wij leren je volhouden! Leefstijl coaching is de basis van resultaat. In de coaching wordt de voeding meegenomen want ook dit is essentieel voor het behalen van jouw doel. Vanuit deze basis kun je jouw doel ondersteunen met Personal Training of Personal Group Training.

personaltrainingboskoop.nl/

PhilonBleiswijkFacilitaire dienstenphilon.nl/

Philon

Wij van Philon doen graag iets extra's met een glimlach. Bij ons staan kwaliteit en een tevreden klant voorop. Als bedrijf zijn wij altijd op zoek zijn naar de juiste oplossing voor onze klant. Wij werken uitsluitend met een enthousiaste jonge groep. Ons personeel is van alle markten thuis, wat er voor zorgt dat wij voor alle werkzaamheden de juiste medewerkers kunnen aanleveren. Wij werken uitsluitend met een enthousiaste groep. Ons personeel bestaat uit HBO studenten evenals afgestudeerden. Dit betekent dat het allemaal gemotiveerde medewerkers zijn die uitstekend werk leveren. De werknemers beschikken over VCA en VOG papieren.

philon.nl/

PlantiseBleiswijkGroente- en sierteeltwww.plantise.nl

Plantise

Plantise is voortgekomen uit een fusie tussen drie Nederlandse plantenkwekers: Leo Ammerlaan, Van der Lugt en de Grow Group. Hiermee is één van de grootste marktpartijen in Nederland ontstaan met een gezamenlijk kasoppervlak van ongeveer 56 hectare in Nederland, 14 hectare in het buitenland en met enorm veel expertise in de opkweek van biologische en reguliere groente- en sierteeltplanten in binnen- en buitenland.

www.plantise.nl

Ploeg schildersBleiswijkSchilderwerkploegschilders.nl/

Ploeg schilders

Ons bedrijf bestaat sinds 1 januari 1977, toen John van der Ploeg startte als ondernemer. Al gauw kwam de eerste medewerker en er volgden meer. Zoon Rob van der Ploeg kwam het familiebedrijf vanaf januari 2007 versterken en de naam Rob en John Ploeg was ontstaan. Inmiddels bestaat ons team uit 13 man. En gaat ons bedrijf vanaf juni 2018 verder onder de naam Ploeg Schilders. Wij zijn al ruim 40 jaar een goede bekende in de 3B-Gemeenten (Lansingerland: Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel & Rodenrijs). Maar ook daarbuiten weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden.

ploegschilders.nl/

Projectstoffering LeidenLeidenProjectstoffering www.projectstoffering-leiden.nl

Projectstoffering Leiden

Onze kerntaak is het leveren en installeren van vloerbedekkingsproducten aan de projectenmarkt. Van gestandaardiseerd tot speciaalwerk. Daarnaast bieden wij ook aan houten vloeren, kunststofvloeren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alles wat raamafwerking biedt incl. buiten zonwering.

www.projectstoffering-leiden.nl

Promar Sales InternationalPapendrecht Relatiegeschenkenwww.promarsales.nl

Promar Sales International

Promar Sales heeft meer dan 30 jaar ervaring in promotieartikelen, relatiegeschenken en kerstpakketten. Vrijwel niets in de wereld is uniek en wij dus ook niet. Toch zijn er diverse redenen waarom wij al zolang bestaan en ook nog zullen blijven bestaan. De belangrijkste reden is AANDACHT VOOR ONZE KLANTEN en voor het uitdragen van hun merknaam. Promar Sales verkoopt niet alleen promotieartikelen, relatiegeschenken en kerstpakketten maar luister naar u, adviseert u en helpt u bij het aanschaffen van de juiste artikelen om de juiste herinnering bij uw relaties achter te laten.

www.promarsales.nl

PronkGroepBarendrechtInstallatietechniekpronk-groep.nl

PronkGroep

PronkGroep is een verzameling van Aircoplan, Bevico, Biemond Elektro, Eska ventilatieonderhoud, Onnink, Rochema en Roveco. Onze missie is het verbeteren van het binnenklimaat in elke woning, woongebouw en bedrijf in Nederland. Het binnenklimaat verbeteren op het gebied van veiligheid, gezondheid en comfort. Bij PronkGroep heeft u altijd één contactpersoon en bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteitsstandaard. Voor alle disciplines garanderen wij een klantvriendelijke service, van zowel de klantenservice als de relatiebeheerder. Ook bent u gegarandeerd van monteurs die hun werk nauwkeurig uitvoeren en netjes achterlaten.

pronk-groep.nl

PXSRotterdamTelecommunicatie www.pxs.com

PXS

PXS is opgericht in 2001 en is een Nederlands Numbering Solutions Provider actief in Telecommunicatie en IT. Na de invoering van nummerbehoud in Nederland bleek in de telecommunicatiemarkt behoefte te bestaan om de toegenomen administratieve en technische werkzaamheden die het porteringsproces met zich meebracht zo goed en goedkoop mogelijk onder te brengen buiten de eigen organisatie. PXS had oog voor dit gat in de markt en startte een flexibele backoffice-organisatie voor de uitvoering van nummerporteringen.

www.pxs.com

R.A. van Leeuwen BouwbedrijfAlphen aan den RijnBouwbedrijfwww.ravanleeuwen.nl

R.A. van Leeuwen Bouwbedrijf

Onze opvatting voor de enige manier van werken binnen ons bouwbedrijf: kwaliteit is hoofdzaak. Die behoefte om kwaliteit te leveren, treft u door de hele organisatie aan: van projectleider tot timmerman, van receptioniste tot directeur. Het zit in alles wat we doen en dat merkt u, want bouwen is mensenwerk.

www.ravanleeuwen.nl

Rapoo Europe BV BergschenhoekDetailhandelwww.rapoo-eu.com/contact/

Rutgers Printing & Packaging SolutionsLeiderdorpVerpakkingsmateriaalwww.rutgerspps.nl

Rutgers Printing & Packaging Solutions

Rutgers is een modern middelgrote grafische onderneming die is uitgegroeid tot specialist op het gebied van vouwkartonnen verpakkingen. De vele kennis en ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zetten wij in om een optimaal eindproduct te realiseren. In nauwe samenwerking met u, want een perfecte verpakking is tenslotte altijd het resultaat van een goed samenspel tussen producent en opdrachtgever. Het zijn de mensen van Rutgers die het verschil maken. Zij luisteren, denken mee en vertalen uw wensen in een op alle vlakken optimaal verpakkingsconcept. Daarom vinden wij het persoonlijk contact met onze klanten zo belangrijk. Want hoe beter wij u kennen, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.

www.rutgerspps.nl

SchultenprintZoetermeerDrukkerijwww.schultenprint.nl

Schultenprint

Drukwerk is voor ons geen doel, maar een belangrijk medium om te communiceren. Daarom zeggen wij liever: SchultenPrint is leverancier van communicatie. Wat wordt er verstaan onder communicatie? Alles wat u gebruikt om informatie of een boodschap over te brengen. En dat is breed, heel breed! Omdat wij anders aankijken tegen zaken vragen wij bij iedere opdracht eigenwijs door. Wat is het doel en hoe gaan wij dat bereiken? SchultenPrint beschikt over een groot wapenarsenaal om het uiteindelijke doel voor u te verwezenlijken. Communicatie vormen als digitaal drukken, offset drukken, printen, direct mailing, e-marketing en internet beheersen wij als geen ander. Door onze multi-channel aanpak helpen wij u de juiste doelgroep te treffen!

www.schultenprint.nl

Sir JohnMoordrechtRVS oppervlaktebehandelings-productenwww.sir-john.nl

Sir John

Sir John B.V. is al ruim 30 jaar leverancier van gespecialiseerde producten voor de oppervlaktebehandeling van roestvaststaal en aluminium in de Benelux.

www.sir-john.nl

SmeetsGijbelsAmsterdamAdvocatuurwww.smeetsgijbels.com

SmeetsGijbels

SmeetsGijbels is een succesvol landelijk en internationaal opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familie- en erfrecht en mediation.

www.smeetsgijbels.com

Smits AsiaBoskoopImport- en export plantenwww.smits-asia.com

Smits Asia

De import- en export van plantgoed en overige zaken van en naar Azië, alsmede groothandel er- van binnen Europa en het opkweken van planten en bomen.

www.smits-asia.com

Sparta RotterdamRotterdamSportwww.sparta-rotterdam.nl

Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam is een Nederlandse betaaldvoetbalclub uit Rotterdam. De club werd opgericht in 1888 en is daarmee de oudste club in het betaald voetbal in Nederland. Slechts elf amateurvoetbalclubs in Nederland zijn ouder dan Sparta. Sinds 1916 is Het Kasteel de thuisbasis van de club uit Spangen.

www.sparta-rotterdam.nl

Svea FinansReeuwijk Financiële dienstverlening www.svea.com/nl/nl/home

Svea Finans

Svea Finans is speciaal in 2002 opgericht om met factoring liquiditeit te bieden voor MKB- en ZZP-ondernemers. Zodat zij hun zakelijke ambities wél kunnen realiseren. Want in tegenstelling tot traditionele geldverstrekkers willen wij iedereen de kans geven om te kunnen ondernemen. Dit doen we door ondernemers méér dan alleen een financiering te bieden. Met factoring ontzorgt Svea ondernemers met 3 componenten: direct werkkapitaal, overname debiteurenbeheer en kredietzekerheid.

www.svea.com/nl/nl/home

Swanlake

Swanlake

Swanlake Consultants is het consultancybureau van waaruit Chris B. van der Zwan zijn verschillende belangen bestiert. De informele investeerder timmert momenteel o.a. aan de weg als commissaris van Mammoet Salvage. Chris is tevens één van de investeerders en bestuursleden van Golfbaan Bentwoud.

Urban Life Health CenterZoetermeerSport en recreatiewww.urbanlifehealthcentre.com/

Urban Life Health Center

Urban Life Health Centre (400m2) is een complete (Hot) Yoga en Vitality Centre die diverse diensten en producten aanbiedt ter verbetering van een Gezonde Levensstijl. Urban Life Health Centre biedt vanuit een holistische benadering gebaseerd op vier pijlers diverse diensten en producten aan. Dit zijn Lichaam (Hot)Yoga, Voeding, Huid- lichaamsbehandelingen, Hart (Coaching & Training), Brein (Meditatie, Mindfulness) en Inspiratie (Workshops, Lezingen, Corporate Health Fairs & Events).

www.urbanlifehealthcentre.com/

Telecom & ICT ZakenBleiswijkTelecom & ICTwww.telecom-zaken.nl

Telecom & ICT Zaken

Met ruim 27 jaar aan telecom ervaring zijn wij altijd op zoek naar de juiste oplossingen, service en prijsvoordeel staan hierbij centraal. Om dit te realiseren blijft Telecom & ICT Zaken zicht inzetten om haar expertise, kennis en onafhankelijkheid te waarborgen.

www.telecom-zaken.nl

The New Logistics CompanyDe LierLogistieke dienstverleningwww.tnlc.nl/

The New Logistics Company

The New Logistics Company (TNLC) is een innovatief en dynamisch bedrijf dat op maat gemaakte oplossingen biedt voor uw logistieke behoeften. Om zaken op tijd voor elkaar te krijgen, heeft het proces persoonlijke begeleiding nodig. Deze persoonlijke aandacht van onze ervaren medewerkers samen met onze IT-oplossingen maakt ons de juiste partner om mee samen te werken. Door een gedegen implementatie van IT zijn wij in staat om door middel van directe online verbindingen gegevens uit te wisselen met de betreffende autoriteiten, waardoor een snelle inklaring en afhandeling van uw goederen mogelijk is.

www.tnlc.nl/

Toni SailerHeel NederlandKledingwww.tonisailer.com/en

Toni Sailer

Toni Sailer skikleding staat voor luxe, exclusiviteit en technisch hoogwaardige materialen. Vernoemd naar de befaamde Oostenrijkse skikampioen Toni Sailer.

www.tonisailer.com/en

TotalEnergiesDen HaagBrandstoffencorporate.totalenergies.nl/nl

TotalEnergies

Samen met haar dochter- en zusterondernemingen, is TotalEnergies de vierde op de ranglijst van grootste internationale olie- en gasmaatschappijen ter wereld. In Nederland zijn wij actief over het gehele energiespectrum. Van de exploratie en productie van aardgas, tot de raffinage, marketing, levering en transport van olie en gas en de fabricage en marketing van chemicaliën. De activiteiten van TotalEnergies in Nederland zijn gebaseerd op business principes en kernwaarden van professionaliteit, respect en voorbeeldig gedrag en een voortdurende zorg voor veiligheid en bescherming van het milieu.

corporate.totalenergies.nl/nl

UnicommWateringenBusiness solutionswww.unicomm.nl

Unicomm

Vandaag de dag communiceren niet alleen mensen met elkaar maar ook producten. Dit noemt men Unified Communications. Unified Communications is het proces waarbij alle communicatiemiddelen, communicatieapparatuur en media zijn geïntegreerd, zodat gebruikers met iedereen in contact kunnen komen, waar ze ook zijn, en in realtime. Het doel van Unified Communications is het optimaliseren van bedrijfsprocedures en het verstevigen van de menselijke communicatie door de processen te vereenvoudigen. Unicomm is de afkorting van Unified Communications en staat voor de (IP) diensten welke Unicomm levert: Telecom, ICT, Beveiliging.

www.unicomm.nl

Valk Klimaat GroepDe lierAirconditioning & zonne-energiewww.valkklimaatgroep.nl/

Valk Klimaat Groep

Valk Klimaat Groep bestaat uit een aantal onderliggende bedrijven die zich richten op diverse vakgebieden. De focus ligt hierdoor per bedrijf op één specialisatie. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverleningen en kunnen we gehoor geven aan ons innovatieve karakter; altijd gericht op vernieuwing en verbetering.

www.valkklimaatgroep.nl/

Van der Meulen, Kock en UbachsWaddinxveenNotarissennotarissenwaddinxveen.nl/

Van der Meulen, Kock en Ubachs

Van der Meulen Kock & Ubachs notarissen is een notariskantoor in Waddinxveen. Aan ons kantoor zijn 3 notarissen verbonden en ruim 20 andere medewerkers, waaronder kandidaat-notarissen, notarieel juristen en administratief medewerkers. Bij ons zijn de lijnen kort, is het contact persoonlijk en zijn de medewerkers vriendelijk en goed opgeleid. Bij ons staat de liefde voor ons vak voorop. Dat alles zorgt ervoor dat ons kantoor in de regio goed aangeschreven staat. Cliënten komen bij ons, vaak via bekenden, voor de meest uiteenlopende zaken op notarieel gebied.

notarissenwaddinxveen.nl/

Van Styn - Marine panels and solid woodHazerswoude-dorpHoutwerk www.vanstyn.nl/nl/index.html

Van Styn - Marine panels and solid wood

Wij nemen u mee langs ons productenprogramma van topkwaliteit. Van hoogwaardig gefineerde multiplex platen, langs (geluidswerende of gewichtsbesparende) sandwichpanelen naar massief hout. Of het nu gaat om jachtbouw, interieurbouw of carrosseriebouw, ons bedrijf staat voor u klaar met topproducten voor een aansprekende prijs. Makoré, Sapeli, Kosipo, Zebrano ... Deze namen van houtsoorten roepen associaties op met exotische oorden. Of met Hazerswoude- Dorp, waar al dit soort hout samenkomt. Daar is namelijk Van Stijn Rijnwoude BV gevestigd. Fabrikant en leverancier van gefineerde sandwichpanelen, maar ook van massief hout. En dat al ruim 90 jaar lang. Alle reden voor een nadere kennismaking.

www.vanstyn.nl/nl/index.html

Van Waay InterieursBenthuizenInterieurwww.vanwaayinterieurs.com

Van Waay Interieurs

In de meubelshowroom van Van Waay Interieurs van 6000 m2 treft u de meest actuele en eigentijdse meubelen, stoffering en accessoires aan. Eén adres voor de complete inrichting van uw woning. Van Waay Interieurs is dealer van gerenommeerde en vooraanstaande merken op het gebied van modern wonen, slapen én woningtextiel. Het team van binnenhuisadviseurs staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

www.vanwaayinterieurs.com

VastgoedfundamentDen HaagFinanciële dienstverleningwww.vastgoedfundament.com

Vastgoedfundament

Vastgoedfundament.com is ontstaan vanuit een onvrede over de manier waarop men in de markt omging met de risico's die gepaard gaan met vastgoed beleggen. Niet dat wij nu alle wijsheid in pacht hebben, maar beleggen in vastgoed gaat verder dan alleen de transactie. Juist om deze reden zijn we beleggers gaan ondersteunen, en merkten we dat zowel ervaren als beginnende beleggers behoefte hebben aan een langere termijn visie en strategie, maar ook financiële portefeuille performance vanuit bancair perspectief. Ondertussen hebben wij onze activiteiten uitgebreid waardoor wij ons nu full service vastgoedmanagers mogen noemen.

www.vastgoedfundament.com

Vermaat LeisureIjsselsteinHorecaconcernwww.vermaatgroep.nl

Vermaat Leisure

Vermaat heeft zich ontwikkeld van delicatessenwinkel tot de toonzetter in de wereld van eten en drinken. Onze no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit vinden in 1978 al hun oorsprong. Een stevige basis dus, waarmee we met frisse blik de dynamische wereld van nu te lijf gaan. Wij zijn trotse ondernemers. Wij ontwikkelen horeca- en retailconcepten op maat gemaakt. Dat doen we voor jou; voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, luchthavens, evenementen en nog zo veel meer. We zetten zelfs eigen concepten in de markt. Die zijn uniek, mét de touch van Vermaat. Wij maken jouw wereld van smaak met eten en drinken, getalenteerde horecacollega’s in bijzondere restaurants. Werken met de grootste zorg voor mens en omgeving en bouwen tijdloze partnerships.

www.vermaatgroep.nl

Vermeulen Groep Hazerswoude-dorpDienstverleningwww.vermeulengroep.com

Vermeulen Groep

De Vermeulen Groep is al meer dan 43 jaar een begrip. Ons bedrijf staat voor doelmatigheid, kwaliteit, flexibiliteit, samenwerking en ontzorging. Wij zijn dé specialist en dé dienstverlener op het gebied van aanleg, beheer, onderhoud van de infrastructuur binnen de openbare ruimte. Voor Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en waterschappen zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt, adviseert en proactief te werk gaat. Ons bedrijf heeft alle benodigde specialismen in huis, de kracht en het succes zit daarbij in optimale samenwerking. In de gehele keten van ontwerp en aanleg tot beheer en onderhoud, met multi- of monodisciplinaire contracten, wij zijn uw partner! Onze organisatie heeft een duidelijk doel voor ogen en omarmt veranderingen op de markt.

www.vermeulengroep.com

VersGil Financiële diensten HaarlemFinanciënwww.versgil.nl/

VersGil Financiële diensten

VersGil Financiële diensten, opgericht in 2016, helpt zowel particulieren als ondernemers de weg te vinden in de complexe wereld van financiën. Met onze dienstverlening bent u in staat om zelf bewust de juiste keuzes te maken. Volledig onafhankelijk en niet gelieerd aan enige financiële instelling streven wij ernaar al onze relaties het best mogelijke advies te geven. Onze visie is dat de aangedragen oplossingen flexibel en inzichtelijk, maar vooral passend moeten zijn. Om uw belangen zo optimaal mogelijk te kunnen behartigen zorgen we ervoor dat wij permanent op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen op ons vakgebied. Ook zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisatie voor gecertificeerd financieel planners (FFP), de stichting voor erkend financieel adviseurs (SEH) en echtscheiding adviseurs (RFEA).

www.versgil.nl/

VIP MarketingZoetermeerFull service online marketing bureauwww.vipmarketing.nl

VIP Marketing

Onze oplossing voor jouw website: Geen self service maar full service. De hosting, technologie en marketing van je website regelen we allemaal voor één vast bedrag per maand. Wij doen dus al het werk aan je website! Zo zorgen we ervoor dat al je website frustraties in één klap zijn opgelost en kunnen we garanderen dat je website nu eindelijk wél geld gaat opleveren!

www.vipmarketing.nl

Vierkante TafelVoorschotenOndernemersverenigingwww.devierkantetafel.nl

Vierkante Tafel

Leden wonen en/of werken in, of in de nabije omgeving van, Voorschoten. Het doel is om door middel van persoonlijk contact de zakelijke banden tussen de leden te versterken en daar waar mogelijk elkaar te intro­duceren en/of opdrachten te gunnen. Daar waar de bijeen­komsten in 2010 nog in huislijke kring plaats­vonden, worden de bijeenkomsten nu door de leden zelf georganiseerd op locatie naar keuze. Om de maand komen de leden hier bij elkaar om onder het genot van een hapje en drankje elkaar beter te leren kennen, elkaar te helpen en van elkaar te leren. Om een eenheid te vormen accepteren we slechts één vertegenwoordiger per branche.

www.devierkantetafel.nl

Wisdom as a ServiceKoudekerk aan den RijnBusiness Intelligence en Data Warehousingwww.wisdomasaservice.nl

Wisdom as a Service

Wisdom-as-a-Service is een netwerkorganisatie op het gebied van data management en analytics. Wij werken rechtstreeks of met partners voor grotere, data-intensieve organisaties. Oprichter/eigenaar Erik van der Hoeven is al een kleine 15 jaar actief in de wereld van data, BI en Datawarehousing.

www.wisdomasaservice.nl

Worrell & JettenZoetermeerAccountancy - Fiscaal - Juridischwww.worrelljetten.nl

Worrell & Jetten

Ons grote team van specialisten komt met oplossingen die bij u passen. Van strategisch advies, audits, accountancy, fusies en overnames, belastingen, juridische vraagstukken en pensioenen tot salaris & HRM, ICT en de administratieve organisatie. Een totaaladvies op maat in uw taal. Met een doelgerichte aanpak die praktisch en effectief is. Wij gaan verder waar anderen stoppen, in úw belang.

www.worrelljetten.nl

YellowstoneEindhovenSalarisadministratie en contractbeheeryellowstone.nl/

Yellowstone

Yellowstone International is jouw partner voor payroll services en contractmanagement in Nederland. Onze negentien professionals zijn al meer dan 22 jaar actief en daarmee zijn we toonaangevend in payroll-land. Om die positie te behouden, zorgen wij ervoor altijd precies op de hoogte te zijn van de geldende wet- en regelgeving en compliance-regels. Dat doen wij niet alleen. Wij zijn omringd door een uitgebreid (internationaal) netwerk van professionals. Wij nemen het juridisch werkgeverschap uit handen, regelen de betalingen en beschermen je als inlener van arbeid tegen de juridische en fiscale aansprakelijkheden. Maar ook voor alle zaken met betrekking tot werkvergunningen, immigratie- en relocation vraagstukken ben je bij ons aan het juiste adres.

yellowstone.nl/

ZehnderZwolleInstallatietechniekwww.zehnder.nl/

Zehnder

Zehnder Group Nederland is marktleider op het gebied van energie-efficiënte, gezonde en comfortabele binnenklimaatsystemen. Wij leveren producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Onze organisatie maakt deel uit van de internationaal opererende Zehnder Group, een Zwitserse beursgenoteerde onderneming met vestigingen in 14 landen met 3000 medewerkers wereldwijd.

www.zehnder.nl/

Zoetermeer INTO BusinessAlphen aan den RijnBusinessmagazineswww.zoetermeerintobusiness.nu

Zoetermeer INTO Business

Zoetermeer INTO business is een zakelijk magazine welke vier maal per jaar verschijnt. Het magazine ziet er door haar glossy 'look and feel' zeer fraai uit. Met de sterk lokale focus die wij hebben bevorderen wij het onderling zakendoen binnen ons verzorgingsgebied. Zoetermeer INTO business wordt in een oplage van 4.500 exemplaren gratis verspreid naar bedrijven en instellingen in Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker-Nootdorp en het Forepark.

www.zoetermeerintobusiness.nu