Naam bedrijf
Plaats
Branche
Website

ABN AMRO BankRotterdamFinanciële dienstverlening www.abnamro.nl

ABN AMRO Bank

Bij alles wat we doen, bekijken we of het beter kan. Met onze producten en diensten hebben we impact op de levens van miljoenen mensen. Of we nu bijdragen aan de overgang naar een circulaire of duurzame economie, of starters helpen bij de financiering van een eerste huis: we bouwen mee aan een betere toekomst. Onze purpose: banking for better, for generations to come.

www.abnamro.nl

Projectstoffering LeidenLeidenProjectstoffering www.projectstoffering-leiden.nl

Projectstoffering Leiden

Onze kerntaak is het leveren en installeren van vloerbedekkingsproducten aan de projectenmarkt. Van gestandaardiseerd tot speciaalwerk. Daarnaast bieden wij ook aan houten vloeren, kunststofvloeren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alles wat raamafwerking biedt incl. buiten zonwering.

www.projectstoffering-leiden.nl

SmeetsGijbelsAmsterdamAdvocatuurwww.smeetsgijbels.com

SmeetsGijbels

SmeetsGijbels is een succesvol landelijk en internationaal opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in familie- en erfrecht en mediation.

www.smeetsgijbels.com

Het wapen van ZoetermeerZoetermeerEvenementenorganisatiehetwapenvanzoetermeer.nl

Het wapen van Zoetermeer

Onze focus ligt op het verzorgen van diverse persoonlijke en zakelijke gelegenheden. Wij verzorgen gelegenheden voor gezelschappen vanaf 10 tot 800 personen. Wij stellen graag samen met u een programma op die voldoet aan uw wensen, verwachtingen en budget. Tevens kunt u een keuze maken uit één van onze 10 zalen waar uw gelegenheid zal plaats vinden, een privé ruimte. Samen met ons team staan wij voor warme gastvrijheid, een professionele werkhouding en kwaliteit. Het Wapen van Zoetermeer biedt voor elke gelegenheid een unieke locatie.

hetwapenvanzoetermeer.nl

Change MediaZoetermeerSales en productieswww.change-media.nl

Change Media

Met meer dan 30 jaar verkoop- en marketingervaring mag Change Media zich specialist noemen op het gebied van omzetverhoging en new business. Of dat nu gaat om koude acquisitie of het re-activeren van reeds bestaande klanten, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf direct gaat profiteren. Dat doen wij met doelmatige plannen, verkooptrainingen en een stevig nieuw fundament onder uw verkoopgesprekken. Op projectbasis maar ook als een alternatief voor de 'dure' account manager. Bovendien kijken wij met een frisse blik naar uw onderneming en moet u niet vreemd opkijken wanneer wij met een paar handige aanpassingen in de marketing en communicatiestrategie voor meer omzetgeneratie zorgen. Alles wat wij doen is gericht op meer verkoop en een hogere omzet.

www.change-media.nl

Worrell & JettenZoetermeerAccountancy - Fiscaal - Juridischwww.worrelljetten.nl

Worrell & Jetten

Ons grote team van specialisten komt met oplossingen die bij u passen. Van strategisch advies, audits, accountancy, fusies en overnames, belastingen, juridische vraagstukken en pensioenen tot salaris & HRM, ICT en de administratieve organisatie. Een totaaladvies op maat in uw taal. Met een doelgerichte aanpak die praktisch en effectief is. Wij gaan verder waar anderen stoppen, in úw belang.

www.worrelljetten.nl

Financieringsgilde ZoetermeerZoetermeerFinancieelwww.financieringsgilde.nl

Financieringsgilde Zoetermeer

Hoe kiest u welke financieringsvorm het best bij uw situatie past? En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn? Dankzij uw onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. Wij regelen de financiering die het beste bij uw bedrijf past door de belangrijkste geldverstrekkers voor u te vergelijken. En dankzij onze collectieve inkoop bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u het zelf regelt.

www.financieringsgilde.nl

Dijkshoorn TuinenBergschenhoekTuinontwerp & aanlegwww.dijkshoorntuinen.nl

Dijkshoorn Tuinen

Met uw tuin of terrein kunt u vele kanten op. Graag gaan wij aan de slag met uw wensen om hiervan iets bijzonders te maken. Creativiteit is ons motto! Dankzij de combinatie met ons grondverzetbedrijf W.N. Dijkshoorn BV kunnen wij het hele project voor u realiseren. Van het ruwe grondwerk naar de fijne afwerking. Bedrijven, (overheids-) instellingen en particulieren zijn onze klanten, met name voor grootschalige oplossingen.

www.dijkshoorntuinen.nl

Aannemingsbedrijf Van der MeerBenthuizenAannemingsbedrijfvdmbv.com

Aannemingsbedrijf Van der Meer

Aannemingsbedrijf Van der Meer B.V. is actief in de Grond-, Weg-, Waterbouw en Groenvoorzieningen waaronder bouw- en woonrijp maken, machinaal straatwerk, rioolaanleg, -onderhoud en -service, onderhoud watergangen w.o. baggerwerken, sloten en maaien, realisatie en onderhoud van kademuren, damwanden en beschoeiingen, aanleg en onderhoud van sportvelden, groenvoorzieningen en recreatieprojecten, tuinen en parken, de complete infrastructuur.

vdmbv.com

Smit AsiaBoskoopImport- en export plantenwww.smits-asia.com

Smit Asia

De import- en export van plantgoed en overige zaken van en naar Azië, alsmede groothandel er- van binnen Europa en het opkweken van planten en bomen.

www.smits-asia.com

Aannemersbedrijf C.J. de Boer b.v. ZoeterwoudeAannemersbedrijfwww.cjdeboer.nl

Aannemersbedrijf C.J. de Boer b.v.

CJ de Boer is al meer dan 40 jaar actief in de omgeving van Leiden als betrouwbare aannemer voor kleinschalige en middelgrote bouwprojecten in diverse categorieën. We werken samen met verschillende bedrijven, beleggers in vastgoed, universiteiten, scholen, zorginstellingen, projectontwikkelaars en VvE’s. Vanzelfsprekend wordt zorg gedragen voor heldere communicatie, een verantwoord budget en een tot in de puntjes verzorgde oplevering van ieder project.

www.cjdeboer.nl

FCC-AdviesDen HaagFinanciële dienstverleningwww.fcc-advies.nl

FCC-Advies

We zijn een onafhankelijk kantoor, dynamisch, met passie, hechten veel waarde aan service en persoonlijk contact met onze cliënten. Verzorgen financiële administraties, belastingaangiften, salarisadministraties, jaarwerken, geven fiscale adviezen en management ondersteunende adviezen. Onze klantenkring is breed wij adviseren zowel eenmanszaken als ook (structuur)vennootschappen, stichtingen en verenigingen.Zijn vertrouwd met de belastingtechnische aspecten en de regels van verschillende branches, hebben meer dan 25 jaar ervaring.

www.fcc-advies.nl

Valk AircoDe lierAirconditioning & zonne-energiewww.valkairco.nl

Valk Airco

Perfecte klimaatbeheersing, daar draait het bij Valk Airco om. Al jarenlang voorzien we tevreden klanten van op maat gemaakte oplossingen om het binnenklimaat te optimaliseren. Door middel van; aircosystemen, warmtepompen en luchtbehandeling. Grote of kleine opdrachten, particulieren of zakelijke klanten; voor ons maakt het geen verschil. We hebben maar één doel voor ogen: de zorgen van al onze klanten uit handen nemen; van advies en installatie tot en met onderhoud en reparatie.

www.valkairco.nl

VIP MarketingZoetermeerFull service online marketing bureauwww.vipmarketing.nl

VIP Marketing

Onze oplossing voor jouw website: Geen self service maar full service. De hosting, technologie en marketing van je website regelen we allemaal voor één vast bedrag per maand. Wij doen dus al het werk aan je website! Zo zorgen we ervoor dat al je website frustraties in één klap zijn opgelost en kunnen we garanderen dat je website nu eindelijk wél geld gaat opleveren!

www.vipmarketing.nl

PlantiseBleiswijkGroente- en sierteeltwww.plantise.nl

Plantise

Plantise is voortgekomen uit een fusie tussen drie Nederlandse plantenkwekers: Leo Ammerlaan, Van der Lugt en de Grow Group. Hiermee is één van de grootste marktpartijen in Nederland ontstaan met een gezamenlijk kasoppervlak van ongeveer 56 hectare in Nederland, 14 hectare in het buitenland en met enorm veel expertise in de opkweek van biologische en reguliere groente- en sierteeltplanten in binnen- en buitenland.

www.plantise.nl

ADL GlasBoskoopGlaswerkwww.adlglas.nl

ADL Glas

De Installatieglas Specialist en expert op het gebied van bijzondere glastoepassingen. ADL Glas is specialist in hard glazen (douche)deuren, panelen, trappen, vloeren, puien, ballustrades, luifels en liften. Op het gebied van bijzondere glastoepassingen kunnen wij u adviseren, voor U calculeren en het project van het begin tot het eind begeleiden of uitvoeren.

www.adlglas.nl

Autobedrijf LiekendiekRotterdamAutobedrijfwww.liekendiek.nl

Autobedrijf Liekendiek

Voor een betrouwbaar autobedrijf en ruime keuze aan occasions in Rotterdam komt u langs bij Autobedrijf Liekendiek. Vrijwel al onze 200 occasions zijn afkomstig van fleet owners, leasemaatschappijen of dealers waar wij al meer dan 30 jaar mee samenwerken. Uw volgende degelijke en goed onderhouden auto kopen in Rotterdam doet u bij ons autobedrijf, waar u een ruime keuze heeft.

www.liekendiek.nl

EU-liasionHazerswoudeAdviesbureau Europese subsidieswww.eu-liaison.eu

EU-liasion

EU-Liaison maakt deel uit van de European Affairs Alliance en heeft kantoren in Hazerswoude en Budapest. De 4 consultancy bedrijven in deze Alliance houden zich bezig met het adviseren van bedrijven en overheden in Europa over het gebruik maken van Europese Subsidies voor projecten met als specialisatie de thema's: innovatief ondernemen, energie, mobiliteit en transport, natuur en milieu, watermanagement en stedelijke ontwikkeling. Daarnaast wordt het project management gevoerd van grote Europese samenwerkingsprojecten. Binnen dit consortium verzorgt EU Liaison subsidie scans, trainingen en seminars en houdt zich bezig met coaching hoe op de meest succesvolle manier projecten kunnen worden vormgegeven.

www.eu-liaison.eu

DWG AutomationSchiedamEngineering specialist www.dwg.nl

DWG Automation

Bij engineering specialist DWG zijn we er heilig van overtuigd dat technologie de kracht heeft om het leven van mensen beter te maken. Technologie heeft het in zich om de wereld efficiënter, veiliger en duurzamer te maken. Processen worden versneld, maintenance kosten gaan omlaag, re-work wordt beperkt, data kan worden beveiligd en daar houdt het niet op. Het enige wat technologie nodig heeft om de toekomst een stuk rooskleuriger te maken, is een toegewijde expert die de juiste technologieën weet in te zetten. Een expert die jouw processen doorgrondt en begrijpt. Bij DWG puilt ons kantoor uit met zulke experts. Meet DWG!

www.dwg.nl

AHA de ManZevenbergenGolfbaanonderhoudwww.ahademan.com

AHA de Man

AHA de Man is voor elke golfbaan de aanbieder van werkzaamheden op en rond de golfbaan. Van het dagelijkse onderhoud tot alle renovatiewerkzaamheden en van een volledig nieuwe aanleg tot het gespecialiseerde water management. De belangen van de golfbaan en het spelplezier van de golfer staan voorop bij elk project. AHA de Man gelooft in de kracht van samenwerking tussen alle betrokken partijen. Wij denken graag mee om zowel op korte als lange termijn het beste resultaat te kunnen realiseren.

www.ahademan.com

Delta FreshBenthuizenDienstverlening www.deltafresh.nl

Delta Fresh

Het bedrijf Delta Fresh is van Kees Laban, één van de mede-eigenaren van de grond waarop Bentwoud op is aangelegd. Voorheen boerde Laban op dit terrein van ruim honderd hectare. Een groot deel van de 36 holes die er nu liggen, bestond een paar jaar geleden nog uit uienvelden. Laban startte in de jaren negentig met het aanbieden van koelruimtes voor diverse agrarische producten (o.a. gember, maar natuurlijk ook uien). De koelruimtes van Delta Fresh bevinden zich in het nabijgelegen Benthuizen.

www.deltafresh.nl

Moerkerken AdministratiesNieuwerkerk aan den IjsselFinanciële dienstverleningwww.moerkerken-administraties.nl

Moerkerken Administraties

Moerkerken Administraties is sinds 2005 actief in de financiële dienstverlening. Wij onderscheiden ons door middel van persoonlijk contact met onze klanten en kunnen zodoende advies en pakketten op maat leveren. Dankzij onze professionele werkwijze zijn wij in staat om uw complete financiële administratie of onderdelen hiervan te verzorgen.

www.moerkerken-administraties.nl

Telecom & ICT ZakenBleiswijkTelecom & ICTwww.telecom-zaken.nl

Telecom & ICT Zaken

Met ruim 27 jaar aan telecom ervaring zijn wij altijd op zoek naar de juiste oplossingen, service en prijsvoordeel staan hierbij centraal. Om dit te realiseren blijft Telecom & ICT Zaken zicht inzetten om haar expertise, kennis en onafhankelijkheid te waarborgen.

www.telecom-zaken.nl

FormabouwZoeterwoudeBouw- en aannemersbedrijfwww.formabouw.nl

Formabouw

Formabouw B.V. is een middelgroot bouw – en aannemingsbedrijf gevestigd op industrieterrein “De Grote Polder” in Zoeterwoude – Rijndijk. Formabouw voert voornamelijk renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit binnen de regio Amsterdam/Rotterdam/Utrecht. Onze opdrachtgevers zijn onder andere: Erasmus Universiteit, TU Delft, WZH (Den Haag en Omgeving), Diaconessenziekenhuis, Ministerie van Justitie, De Cordaan, SCOH, Woonzorg, Reade, IPSE de Bruggen, Stichting DUWO. Formabouw streeft ernaar om de opdrachtgever een zorgeloos bouwtraject te bezorgen waarbij de kwaliteit naar ieders tevredenheid is en de werkzaamheden binnen de gestelde planning en begroting worden uitgevoerd.

www.formabouw.nl

Van Styn - Marine panels and solid woodHazerswoude-dorpHoutwerk www.vanstyn.nl/nl/index.html

Van Styn - Marine panels and solid wood

Wij nemen u mee langs ons productenprogramma van topkwaliteit. Van hoogwaardig gefineerde multiplex platen, langs (geluidswerende of gewichtsbesparende) sandwichpanelen naar massief hout. Of het nu gaat om jachtbouw, interieurbouw of carrosseriebouw, ons bedrijf staat voor u klaar met topproducten voor een aansprekende prijs. Makoré, Sapeli, Kosipo, Zebrano ... Deze namen van houtsoorten roepen associaties op met exotische oorden. Of met Hazerswoude- Dorp, waar al dit soort hout samenkomt. Daar is namelijk Van Stijn Rijnwoude BV gevestigd. Fabrikant en leverancier van gefineerde sandwichpanelen, maar ook van massief hout. En dat al ruim 90 jaar lang. Alle reden voor een nadere kennismaking.

www.vanstyn.nl/nl/index.html

Hesseling VleesPurmerendSlagerijwww.hesseling.nl

Hesseling Vlees

Hesseling is een van de oudste slagerijen in Nederland. Meer dan 200 jaar is Hesseling een begrip in vlees. Het begon allemaal in hartje Amsterdam en inmiddels levert Hesseling vlees aan de horeca in heel Nederland. Een zeer uitgebreid en gevarieerd aantal producten worden door slagers van Hesseling op ambachtelijke wijze geportioneerd. De wens van de klant wordt door medewerkers die hun vak verstaan zorgvuldig en op maat uitgevoerd. Hesseling selecteert in binnen en buitenland vlees dat vanaf het begin te traceren is. Dit kwaliteitslabel naast een hoge hygiënescore en een EEG erkenning is het visitekaartje van Hesseling Vlees.

www.hesseling.nl

Mercedes-Benz Dealer BedrijvenHeel NederlandAutohandelwww.mercedes-benz.nl

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven

Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is een onderdeel van Mercedes-Benz Nederland. MBDB werkt al meer dan 75 jaar met integriteit, openheid en passie aan innovaties die de verwachtingen van onze klanten steeds weer overtreffen. Met zes vestigingen en een kleine 300 medewerkers zijn wij dé dealer in Zuidwest-Nederland voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG. Daarnaast zijn wij de enige erkende reparateur van Mercedes-Benz Guard in Nederland en zijn wij partner van het Mercedes-Benz Classic Center. Behalve onze hoofdvestiging in Den Haag, vindt u MBDB o.a. in Alphen aan den Rijn en Leiden. Waar u ook binnenstapt, overal kunt u rekenen op een service die uw verwachtingen waarmaakt.

www.mercedes-benz.nl

Zoetermeer INTO BusinessAlphen aan den RijnBusinessmagazineswww.zoetermeerintobusiness.nu

Zoetermeer INTO Business

Zoetermeer INTO business is een zakelijk magazine welke vier maal per jaar verschijnt. Het magazine ziet er door haar glossy 'look and feel' zeer fraai uit. Met de sterk lokale focus die wij hebben bevorderen wij het onderling zakendoen binnen ons verzorgingsgebied. Zoetermeer INTO business wordt in een oplage van 4.500 exemplaren gratis verspreid naar bedrijven en instellingen in Zoetermeer, Benthuizen, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker-Nootdorp en het Forepark.

www.zoetermeerintobusiness.nu

Charlie worksHeel NederlandInternationaal uitzendbureaucharlieworks.eu

Charlie works

Ons doel is het verkrijgen van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers te vereenvoudigen. Om dit te bereiken hebben we verschillende methoden en concepten, zodat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden. Onze ondersteuning omvat veel meer dan het aanbieden van uitzendkrachten, we hebben veel ervaring en kunnen je bij het hele werkproces ondersteunen. Bijvoorbeeld bij aanneemprojecten, HR services, MVO en werving en selectie voor high skilled personeel.

charlieworks.eu

Rabobank regio Den HaagHeel NederlandFinanciële dienstverleningwww.rabobank.nl

Rabobank regio Den Haag

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag. Actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. De Rabobank ziet onderlinge samenwerking als het beste middel om haar doelen te bereiken. Samen sta je immers sterker dan alleen. Vanuit die coöperatieve gedachte zien we participatie van klanten, het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties en het actief werken aan een duurzame samenleving als onze kerntaken. Rabobank Regio Den Haag is één van de lokale Rabobanken in Nederland en bestrijkt een groot werkgebied tot aan Benthuizen!

www.rabobank.nl

Klik Lilli-Financiële dienstverleningwww.kliklilli.nl

Klik Lilli

Elk bedrijf met personeel, groot of klein, kent het gedoe omtrent declaraties. Dat is nu niet meer nodig! Uw medewerkers bestellen gewoon nog steeds bij de lokale bedrijven uit uw buurt en aan het eind van de maand ontvangt u één overzichtelijke factuur gesplitst op uw eigen kostenplaatsen en BTW. Kliklilli is een jonge energieke organisatie die hard op weg is om een landelijk netwerk op te zetten. Wij zoeken dus ook ondernemers, commerciële doorzetters met een pioniers mentaliteit, die dit nieuwe concept in hun regio op de kaart willen zetten. Een fantastische oplossing voor zowel klant als leverancier! Lokaal voor lokaal en een echte binding tussen de ondernemers onderling.

www.kliklilli.nl

Otto Verzekeren & HypothekenMoerkapelleFinanciele dienstverleningwww.ottoregelthet.nl

Otto Verzekeren & Hypotheken

Ons kantoor biedt u alles op het gebied van schade- en risicoverzekeringen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in financiële dienstverlening. Wij doen dit voor particulieren en voor het bedrijfsleven. Door ons totaalpakket kunnen wij aan iedereen een aantrekkelijk aanbod doen.

www.ottoregelthet.nl

Klokwerf groepDen HaagLoodgieter en warmtetechniekwww.klokwerf.nl

Klokwerf groep

Voor het kopen van een nieuwe cv-ketel, boiler, geiser, radiator of convector kunt u uitstekend terecht bij Magielsen Warmtetechniek uit Den Haag. Wij leveren in principe alle bekende merken tegen een concurrende prijs en kunnen indien gewenst ook zorgen voor een vakkundige installatie. Als deskundig installateur zijn we u graag van dienst op het gebied van centrale verwarming in de regio Den Haag, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Delft, Leiden, Bergschenhoek en Nootdorp.

www.klokwerf.nl

SchultenprintZoetermeerDrukkerijwww.schultenprint.nl

Schultenprint

Drukwerk is voor ons geen doel, maar een belangrijk medium om te communiceren. Daarom zeggen wij liever: SchultenPrint is leverancier van communicatie. Wat wordt er verstaan onder communicatie? Alles wat u gebruikt om informatie of een boodschap over te brengen. En dat is breed, heel breed! Omdat wij anders aankijken tegen zaken vragen wij bij iedere opdracht eigenwijs door. Wat is het doel en hoe gaan wij dat bereiken? SchultenPrint beschikt over een groot wapenarsenaal om het uiteindelijke doel voor u te verwezenlijken. Communicatie vormen als digitaal drukken, offset drukken, printen, direct mailing, e-marketing en internet beheersen wij als geen ander. Door onze multi-channel aanpak helpen wij u de juiste doelgroep te treffen!

www.schultenprint.nl

Hooftman AutobedrijvenMidden-NederlandAutohandelwww.hooftman.nl

Hooftman Autobedrijven

Hooftman Autobedrijven is een eigentijds Volvo Cars dealerbedrijf met vier vestigingen in Midden-Holland. Met het bijzondere merk Volvo en met behulp van de modernste faciliteiten en vakkennis streven we in onze service naar optimale klanttevredenheid. Met persoonlijke aandacht, voor zowel klanten als personeel, heeft ons familiebedrijf, steunend op meer dan 70 jaar ervaring, een trouwe en nog altijd groeiende klantenkring verkregen. Wij heten u van harte welkom in een van onze showrooms gevuld met nieuwe Volvo’s en een rijke collectie Volvo Selekt Used Cars. Onze moderne werkplaatsen verzorgen graag het onderhoud, reparaties en APK voor uw auto. Alles transparant volgens duidelijke afspraken, alles gericht op uw Zorgeloze Mobiliteit.

www.hooftman.nl

DytosBleiswijkMaatwerk touchoplossingenwww.dytos.eu

Dytos

Op zoek naar een touchoplossing? Dytos heeft de kennis, juiste producten en productiefaciliteiten voor uw touch oplossing. We hebben ruime ervaring op het gebied van touch implementaties in onder andere koffie-automaten, multi-touch tafels, industriële “all in one PC’s“, audioapparatuur en telefooncentrales. Dytos is een jong bedrijf met enthousiaste werknemers die voor u de zorgen met betrekking tot uw projected capacitive touchscreens uit handen kunnen nemen. Zij leveren elke maat en hebben de beschikking tot alle sensoren. Ook heeft Dytos alle vereiste kennis, cleanrooms en machines in huis, maar helpen zij u ook graag verder met CE en TUV certificering voor uw product.

www.dytos.eu

Autobedrijf SteygerVoorschotenAutobedrijfwww.autosteyger.nl

Autobedrijf Steyger

Autobedrijf Steyger is een universeel autobedrijf met veel technische kennis. De afgelopen jaren is er veel veranderd in de autotechniek en er gaat nog meer veranderen. Een simpele auto heeft vaak al tientallen computers die met elkaar communiceren en in de toekomst wordt het alleen nog maar complexer. Om de techniek de baas te blijven heeft Autobedrijf Steyger een samenwerking met Bosch Autocrew. Autobedrijf Steyger blijft een laagdrempelig autobedrijf, met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, duidelijkheid en garantie. Er zijn geen verrassingen, de klant weet vooraf wat een eventuele reparatie gaat kosten. Wij bieden topkwaliteit voor universele prijzen. Iedereen is welkom, zowel de particulier die weinig kilometers per jaar rijdt, als de leaserijder en bedrijven.

www.autosteyger.nl

Bolster DesignGoudaBuitenmeubelenwww.bolsterdesign.nl

Bolster Design

Stoer en robuust, verfijnd met subtiele details. En allemaal handmade. Met creativiteit en productie uit de Randstad is BOLSTER een op en top Hollands product. Uitzonderlijke kwaliteit, slim design en duurzaamheid staan bij ons bovenaan als het om BOLSTER buitenmeubelen gaat. Mooi en doordacht ontworpen voor meerdere toepassingsmogelijkheden. BOLSTER staat voor functioneel, modulair en bijzonder comfortabel.

www.bolsterdesign.nl

Hulst tuinplantenHazerswoude-dorpKwekerijwww.hulsttuinplanten.nl

Hulst tuinplanten

Hulst tuinplanten produceert een groot assortiment coniferen en de Picea glauca conica.

www.hulsttuinplanten.nl

Usability LaboratoryCapelle a/d IjsselWebsitebouw & internetmarketingwww.u-lab.nl

Usability Laboratory

U-Lab: Rock solid development, awesome design, eye-popping ideas, great people and damn good coffee. U-Lab is tevens de ontwikkelaar van deze website.

www.u-lab.nl

Rutgers Printing & Packaging SolutionsLeiderdorpVerpakkingsmateriaalwww.rutgerspps.nl

Rutgers Printing & Packaging Solutions

Rutgers is een modern middelgrote grafische onderneming die is uitgegroeid tot specialist op het gebied van vouwkartonnen verpakkingen. De vele kennis en ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zetten wij in om een optimaal eindproduct te realiseren. In nauwe samenwerking met u, want een perfecte verpakking is tenslotte altijd het resultaat van een goed samenspel tussen producent en opdrachtgever. Het zijn de mensen van Rutgers die het verschil maken. Zij luisteren, denken mee en vertalen uw wensen in een op alle vlakken optimaal verpakkingsconcept. Daarom vinden wij het persoonlijk contact met onze klanten zo belangrijk. Want hoe beter wij u kennen, hoe beter wij u van dienst kunnen zijn.

www.rutgerspps.nl

Vermeulen Groep Hazerswoude-dorpDienstverleningwww.vermeulengroep.com

Vermeulen Groep

De Vermeulen Groep is al meer dan 43 jaar een begrip. Ons bedrijf staat voor doelmatigheid, kwaliteit, flexibiliteit, samenwerking en ontzorging. Wij zijn dé specialist en dé dienstverlener op het gebied van aanleg, beheer, onderhoud van de infrastructuur binnen de openbare ruimte. Voor Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en waterschappen zijn wij een betrouwbare partner die meedenkt, adviseert en proactief te werk gaat. Ons bedrijf heeft alle benodigde specialismen in huis, de kracht en het succes zit daarbij in optimale samenwerking. In de gehele keten van ontwerp en aanleg tot beheer en onderhoud, met multi- of monodisciplinaire contracten, wij zijn uw partner! Onze organisatie heeft een duidelijk doel voor ogen en omarmt veranderingen op de markt.

www.vermeulengroep.com

Hoornwijck InvesteringenDen HaagInvesteringsmaatschappijwww.hoornwijckinvesteringen.nl

Hoornwijck Investeringen

Hoornwijck Investeringen BV is een in Den Haag gevestigde investeringsmaatschappij die de haar ter beschikking staande gelden investeert in: beleggingsvastgoed, vastgoed vennootschappen en ondernemingen. Hoornwijck Investeringen richt zich terzake haar investeringen op de lange termijn en streeft naar langdurige samenwerking met al haar relaties. Door het toevoegen van kwaliteit in de meest ruime zin streeft Hoornwijck Investeringen ernaar haar investerings- en beleggingsportefeuille op een zo hoog mogelijk peil te brengen. Hoornwijck Investeringen BV staat voor continuïteit, stabiliteit en kwaliteit.

www.hoornwijckinvesteringen.nl

A2B-onlineHazerswoude-dorpLogistieke dienstwww.a2b-online.com

A2B-online

A2B-online, uw specialist voor short sea services naar en van Groot Brittannië, Duitsland en de BeNeLux.A2B-online biedt een professionele en flexibele trailer, container en verscheping service voor uw volle- en deel ladingen van en naar Groot Brittannië. Vanuit de BeNeLux en Duitsland verzorgen wij een dagelijkse dienst op basis van eigen trailers, containers. We vertrekken met eigen schepen dagelijks vanaf Moerdijk naar verschillende havens in Groot Brittannië en vice versa. Vanuit onze kantoren in Hazerswoude-Dorp, Moerdijk en Felixstowe coördineren onze enthousiaste medewerkers de gehele operatie van A naar B. A2B-online biedt haar opdrachtgevers tevens diverse geautomatiseerde mogelijkheden met als doel kosten te reduceren en efficiënt te communiceren.

www.a2b-online.com

Beuk Accountants en BelastingadviseursVelsen-ZuidAccountants en belastingadviseurswww.beukaccountants.nl

Beuk Accountants en Belastingadviseurs

Ondernemen is topsport. U ziet kansen, bent gedreven, neemt risico’s en gaat ervoor. Maar dat kan alleen als de cijfers ook op orde zijn en u onbezorgd kunt doen waar u het best in bent: ondernemen. Daar zorgen wij voor. Wij beheren uw administratie, adviseren, brengen uw financiële situatie (voor nu en in de toekomst) in kaart en bieden tussentijds inzicht in uw cijfers, waardoor u gefundeerde beslissingen kunt nemen. We denken graag out of the box en in oplossingen. Wij zijn de ondernemers naast de ondernemer. Uw belang en dat van uw bedrijf staan bij ons altijd op nummer één. Want als u wint, winnen wij ook.

www.beukaccountants.nl

BASE AdvocatenRotterdamAdvocatuurwww.baseadvocaten.nl

BASE Advocaten

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken. Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

www.baseadvocaten.nl

BHV NederlandZoetermeerHulpverleningwww.bhvnederland.nl

BHV Nederland

BHV staat voor Basishulpverlening. Een werkgever is verplicht om basishulpverlening te organiseren zodat bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel mogelijk wordt voorkomen. Elk bedrijf heeft daarom één of meer basishulpverleners nodig. U bent een basishulpverlener als u met goed gevolg een BHV cursus hebt afgerond. De basishulpverleners in uw bedrijf worden opgeleid zodat ze: eerste hulp kunnen verlenen, brand kunnen bestrijden, kunnen reanimeren met een AED, collega's en bezoekers kunnen evacueren BHVNederland organiseert het hele jaar door diverse cursussen voor Basishulpverlening. Het BHV certificaat van BHVNederland is 1 jaar geldig.

www.bhvnederland.nl

Plantenkwekerij van der LugtBleiswijkPlantenkwekerijwww.vanderlugt.com

Plantenkwekerij van der Lugt

Plantenkwekerij Van der Lugt is al sinds 1920 actief in de opkweek van groenteplanten en diverse sierteelt producten. In de Overbuurtse Polder te Bleiswijk is op een perceel van 17 hectare een hypermodern kassencomplex van maar liefst 12,8 hectare gesitueerd. In ons bedrijf worden op verantwoorde wijze diverse jonge groenteplanten en sierteelt gewassen gekweekt.

www.vanderlugt.com

De Vrij LogisticsBenthuizenLogistieke dienstwww.devrijlogistics.nl

De Vrij Logistics

DE VRIJ LOGISTICS is van oudsher gespecialiseerd in het inklaren, opslaan en het doortransporteren van handgereedschappen. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot een allround logistiek dienstverlener voor verschillende branches, gespecialiseerd in Europese distributie, warehousing, douaneformaliteiten, zee- en luchtvracht. Als betrokken logistiek partner staan wij altijd voor onze klanten klaar, waarin een persoonlijke benadering en flexibiliteit centraal staan. Tegelijkertijd bieden we de capaciteit en wereldwijde service vanuit ons internationale agentennetwerk.

www.devrijlogistics.nl

Van der Wal & JoostenRotterdamExpertisebureauwww.vwj.nl

Van der Wal & Joosten

Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Wij hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. Vanderwal & Joosten is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief op het gebied van onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch gebied in binnen- en buitenland. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde en chemie zijn speerpunten in onze expertise. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.

www.vwj.nl

Ernst Baas HoveniersWaddinxveenHoveniersbedrijfwww.ernstbaas.nl

Ernst Baas Hoveniers

Ernst Baas Hoveniers is een professioneel hoveniersbedrijf voor ontwerp, aanleg, inrichting en onderhoud van tuinen. Het bedrijf werkt samen met gerenommeerde leveranciers van bestrating, beplanting, verlichting, potterie, meubilair en accessoires. Zo kan het een complete tuin van a tot z verzorgen.

www.ernstbaas.nl

Vermaat LeisureIjsselsteinHorecaconcernwww.vermaatgroep.nl

Vermaat Leisure

Vermaat heeft zich ontwikkeld van delicatessenwinkel tot de toonzetter in de wereld van eten en drinken. Onze no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit vinden in 1978 al hun oorsprong. Een stevige basis dus, waarmee we met frisse blik de dynamische wereld van nu te lijf gaan. Wij zijn trotse ondernemers. Wij ontwikkelen horeca- en retailconcepten op maat gemaakt. Dat doen we voor jou; voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, luchthavens, evenementen en nog zo veel meer. We zetten zelfs eigen concepten in de markt. Die zijn uniek, mét de touch van Vermaat. Wij maken jouw wereld van smaak met eten en drinken, getalenteerde horecacollega’s in bijzondere restaurants. Werken met de grootste zorg voor mens en omgeving en bouwen tijdloze partnerships.

www.vermaatgroep.nl

FluxilityZoetermeerWebdesign en appswww.fluxility.com

Fluxility

Fluxility, voor online vindbaarheid en slimme weboplossingen. Bij Internetbureau Fluxility werken we aan de online vindbaarheid van onze klanten. We adviseren, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende (maatwerk) oplossingen. Van mobiele apps en mobielvriendelijke websites tot maatwerk-applicaties in bijvoorbeeld de installatiesector. Innovatieve, slimme en technische oplossingen die meerwaarde bieden aan onze klanten.

www.fluxility.com

Groothandel SaverneZoetermeerSanitair, verwarming en tegelswww.saverne.nl

Groothandel Saverne

Saverne is dé groothandel en showroom op het gebied van sanitair, verwarming, tegels, onderdelen en installatiemateriaal in de regio Zoetermeer, Gouda, Den Haag, Delft, Rotterdam, Alphen aan de Rijn, Leiden, Pijnacker en Leidschendam-Voorburg. Consumenten, aannemers, installateurs en ZZP'ers kunnen bij ons terecht voor een complete badkamer en/of toiletcombinatie, maar ook voor een los badmeubel, een douchewand, accessoires en tegels. Alles op het gebied van centrale verwarming, zoals cv-ketels, convectoren, radiatoren, vloerverwarming en bijbehorend installatiemateriaal behoren eveneens tot ons uitgebreide assortiment. Kom gerust langs bij onze showroom in Zoetermeer.

www.saverne.nl

Mesh InterieurRotterdamInterieurverzorgingwww.meshinterieur.nl

Mesh Interieur

Op de eerste verdieping van Woonmall Alexandrium vindt u Mesh. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. Met de door ons zorgvuldig samengestelde collectie onderscheiden we ons door persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en luxe. Onze collectie bestaat uit: totaalinrichting, zitmeubelen, salon- en bijzettafels, eetkamerfauteuils, eetkamertafels, wandmeubelen, verlichting en karpetten. We streven ernaar steeds nét een ander soort touch en beleving mee te geven aan onze producten. Of u nu voor een enkele tafel, bank of lamp komt of een totaalinrichting, ons verkoopteam staat voor u klaar met deskundig advies. Persoonlijke aandacht is ons kenmerk en we gaan voor 100% tevredenheid.

www.meshinterieur.nl

Mahler Vastgoed ontwikkelingRotterdamVastgoed ontwikkelingwww.mahlervastgoed.nl

Mahler Vastgoed ontwikkeling

Met 25 jaar ervaring staat Mahler Vastgoed Ontwikkeling stevig in de vastgoedwereld. Wij hebben een geheel eigen visie op projectontwikkeling: Creatief, met aandacht voor de omgeving. Want het moet ook de buurt verbinden. Wat wij neerzetten is dan ook niet standaard. Over honderd jaar is het nog steeds een aanwinst voor de omgeving.

www.mahlervastgoed.nl

FPN Makelaardij ZoetermeerMakelaardijwww.fpn-groep.nl

FPN Makelaardij

FPN Groep, voor one-stop-shopping in financiële dienstverlening, bestaat uit de volgende onderdelen: FPN Makelaardij, FPN Assurantiën, Hypotheekshop Zoetermeer Centrum, JNVB Vermogensbeheer.

www.fpn-groep.nl

Ruimbaan uitzendbureauGoudaUitzendbureauwww.ruimbaan.nl

Ruimbaan uitzendbureau

Ruimbaan heeft vacatures voor elke sector op elk functieniveau, zowel vast als tijdelijk of via de payroll. Wij bestaan inmiddels al sinds 1991 en hebben dan ook zeer veel expertise in huis. Met de slogan 'Getting the Job Done - Anders Denken, Anders Werken' vult Ruimbaan op een unieke en persoonlijke manier vacatures in.

www.ruimbaan.nl

Move4LifeZoetermeerSportwww.move4life.nl

Move4Life

Move4Life, de naam zegt het al. “Beweeg voor je leven”. Daarom willen we bij Move4Life iedereen de mogelijkheid bieden om te sporten. Jong en oud, maar ook dik en dun, gezond en met een beperking. Move4Life is een Sport & Health Centre met een lage drempel: kleinschalig, een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht.Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. We werken hier uitsluitend met gediplomeerde instructeurs en ons hele team geniet ervan om mensen ‘beter’ te zien worden. En dat ‘beter’ kan in vele opzichten: fitter, gezonder, slanker, zekerder, weerbaarder. Het geeft ons veel voldoening als we dat bij Move4Life kunnen bewerkstelligen.

www.move4life.nl

De Goudse VerzekeringenGoudaVerzekeringenwww.goudse.nl

De Goudse Verzekeringen

Wij bieden onze klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, inkomens- en levensverzekeringen. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreren wij ons steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

www.goudse.nl

KIES mondzorg onder narcoseAlphen aan den Rijn Mondzorg stoptandartsangst.nl

KIES mondzorg onder narcose

Helaas zijn veel mensen zó bang voor de tandarts. dat zij niets aan hun gebitsproblemen durven te doen. Dit hoeft niet meer. KIES is een gespecialiseerde tandartspraktijk in Alphen aan den Rijn, waar de tandartsbehandeling onder narcose plaatsvindt. Melchior Gadellaa (narcose-tandarts) en zijn professionele team verhelpen uw klachten zonder dat u de narcosebehandeling bewust meemaakt. Met zijn ruime ervaring als narcosetandarts heet hij cliënten welkom die liever niet naar de gewone tandarts gaan, onder wie ook kinderen of mensen met een fysieke of psychische beperking.

stoptandartsangst.nl

Van Waay InterieursBenthuizenInterieurwww.vanwaayinterieurs.com

Van Waay Interieurs

In de meubelshowroom van Van Waay Interieurs van 6000 m2 treft u de meest actuele en eigentijdse meubelen, stoffering en accessoires aan. Eén adres voor de complete inrichting van uw woning. Van Waay Interieurs is dealer van gerenommeerde en vooraanstaande merken op het gebied van modern wonen, slapen én woningtextiel. Het team van binnenhuisadviseurs staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

www.vanwaayinterieurs.com

De MakelaarsZoetermeerMakelaardijwww.demakelaars.nu

De Makelaars

De Makelaars, een organisatie met een frisse kijk op de recente ontwikkelingen binnen onze werkgebieden. Thuis in de regio’s Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag.

www.demakelaars.nu

UnicommWateringenBusiness solutionswww.unicomm.nl

Unicomm

Vandaag de dag communiceren niet alleen mensen met elkaar maar ook producten. Dit noemt men Unified Communications. Unified Communications is het proces waarbij alle communicatiemiddelen, communicatieapparatuur en media zijn geïntegreerd, zodat gebruikers met iedereen in contact kunnen komen, waar ze ook zijn, en in realtime. Het doel van Unified Communications is het optimaliseren van bedrijfsprocedures en het verstevigen van de menselijke communicatie door de processen te vereenvoudigen. Unicomm is de afkorting van Unified Communications en staat voor de (IP) diensten welke Unicomm levert: Telecom, ICT, Beveiliging.

www.unicomm.nl

Jos van der LubbeBenthuizenInfrastructurele dienstenwww.josvanderlubbe.nl

Jos van der Lubbe

Bij Jos van der Lubbe Projecten kunt u terecht voor een totaalpakket aan infrastructurele diensten, van de aanleg van kabel- en leidingwerken tot lassen en grondverzet. Hiermee kunnen wij uw volledige infrastructuur leveren en aanbrengen.

www.josvanderlubbe.nl

Associer Werving en SelectieZoetermeerWerving en selectiewww.associer.eu

Associer Werving en Selectie

ASSOCIER Werving en Selectie is een toonaangevend Executive Search bureau in Nederland. We zijn sinds 2007 actief binnen de technologie branche en werken voor het MKB en internationale organisaties. Ons grote netwerk zorgt dat we de juiste medewerkers in de markt vinden. Onze focus, ervaring, passie en commitment maken ASSOCIER Werving en Selectie uniek en toonaangevend als Executive Search bureau binnen de technologie branche.

www.associer.eu

Blinc cleaningAlphen aan den rijnSchoonmaakblinc.cleaning

Blinc cleaning

Wij zijn uw garantie voor een perfecte hygiëne in uw hotel. Last van bedwantsen, hardnekkige schimmels of aanslag? Wij verhelpen uw problemen en trainen uw personeel om herhaling te voorkomen. BLINC reinigt daarnaast voertuigen met de zuiverste vorm van stoom op elke locatie in het land. Dit alles met behulp van onze gepatenteerde stoomtechnologie. Naast een blinkende auto zonder krassen en strepen biedt BLINC de mogelijkheid het interieur te reinigen waarbij 99,9 % van alle aanwezige bacteriën worden gedood.

blinc.cleaning

L.A.J. Steijger BeheerRijnsburgBeheer

L.A.J. Steijger Beheer

L.A.J. Steijger Beheer is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

H.V. Control B.V. -Financial controller

H.V. Control B.V.

Nog geen verdere informatie beschikbaar.

Duijnisveld ManagementDelfgauwOrganisatie-adviesbureau

Duijnisveld Management

Management consulting met focus op ICT business in de Zakelijke B2B Markt

Groeneveld Exploitatie B.V. BoskoopFabricage van vaten, tanken en reservoirs

Groeneveld Exploitatie B.V.

Grovo is een toonaangevende leverancier van verticale en horizontale opslagtanks. De tanks worden geleverd aan uiteenlopende klanten zoals (tuinbouw)installatiebedrijven, oliehandelaren en -maatschappijen en allerlei industriële afnemers. In de tuinbouw beschikt Grovo Tuinbouw al jaren over een leidende positie op het gebied van horizontale en verticale warmteopslagtanks.

KoneksiezzZoetermeerZakelijke dienstverlening

Koneksiezz

Actief in de facility branche.

Lokhorst beheerBeheer

Lokhorst beheer

Nog geen verdere informatie beschikbaar.

Swanlake

Swanlake

Swanlake Consultants is het consultancybureau van waaruit Chris B. van der Zwan zijn verschillende belangen bestiert. De informele investeerder timmert momenteel o.a. aan de weg als commissaris van Mammoet Salvage. Chris is tevens één van de investeerders en bestuursleden van Golfbaan Bentwoud.

Haverkamp Holding

Haverkamp Holding

Nog geen verdere informatie beschikbaar.