Golfreis Portugal met Paul Weber en Mathijs Schenkeveld

Golfreis Portugal met Paul Weber en Mathijs Schenkeveld

Ga met Mathijs en Paul mee naar Troija, een schitterend schiereiland met een unieke golfbaan. In deze week gaan we ons uiterste best doen om uw golfspel naar een hoger niveau te tillen.

Naast de golflessen spelen we verschillende spelvormen waar plezier voorop staat. We sluiten de week af met een stableford wedstrijd. Op de vrije dag kunt u het eiland verkennen, een terrasje pakken bij één van de vele leuke barretjes aan de haven, genieten van een frisse duik in het zwembad of met ons mee spelen op een andere baan; Quinta do Perú.

Accomodatie:
Het Aqualuz hotel ligt op 5 minuten afstand lopen van de witte zandstranden van de Atlantische Oceaan en op 15 minuten lopen van de Golfbaan Troija Golf. Elke dag gaat er een shuttle van het hotel naar de golfbaan. Het hotel is modern en van alle gemakken voorzien en staat bekend om de gastvriendelijkheid van het personeel. De golfbaan is er een om nooit meer te vergeten met schitterende uitzichten over de oceaan.

Programma:
Maandag 10 oktoberOp deze dag komen we aan bij het resort en is er geen programma, wel is er de mogelijkheid om zelf alvast de baan te verkennen en een rondje te spelen.
Dinsdag 11 oktoberIn de ochtend geven Paul en Mathijs 1,5 uur les. Hierna lunchen we gezamenlijk wat en gaan we daarna spelen.
Woensdag 12 oktober Trainen en spelen.
Donderdag 13 oktoberVrije dag, mogelijkheid om mee te gaan naar Quinta do Perú en 18 holes te spelen.
Vrijdag 14 oktoberTrainen en spelen.
Zaterdag 15 oktoberTrainen en spelen.
Zondag 16 oktoberGeen les, we spelen in de middag een stableford wedstrijd. Wie gaat er met de beker naar huis?
Maandag 17 oktoberVertrekdag

Meer informatie en boeken? Kijk op https://pmgolftravel.nl/overzicht-groepsreizen/