Golfcafé: de beste start van je weekend!

Golfcafé: de beste start van je weekend!


Sluit je week af met vrienden of collega's. Speel een ontspannen rondje golf en geniet aansluitend van een borrel met de inmiddels beroemde bitterballen!

Speel op vrijdag 4 november mee met het Golfcafé en versla je medespelers tijdens een 9-holes ronde op de B-Lus. De spelvorm dit keer is Putts tellen. Niet het meest aantal punten of het minst aantal slagen, maar de minste putts tellen voor de winst. Bij een gelijke eindstand is de stablefordscore beslissend. Handicapverrekening: eigen handicap. Voor de winnaar staat er natuurlijk weer een leuke prijs klaar!

Programma:
14:00 - 14:40 uurStart 9-holeswedstrijd op de B-Lus
Vanaf 17:00 uurBorrel, bitterballen en prijsuitreiking

Eet lekker een hapje mee!
Na afloop heb je de gelegenheid om een hapje mee te eten. Iedere maand is er voor €13,50 een andere dagschotel

'n klein prijsje
Deelname kost € 37,50 (€ 12,50 voor rondekaarthouders + 1 tik van de rondekaart). Dit is inclusief 2 drankjes (fris, tapbier, huiswijn), bitterballen, greenfee én kans op de hoofdprijs.

Doe je mee?
Leuk dat je meedoet! Schrijf je via onderstaand formulier in. Wil je je vrienden of collega's meenemen? Geef dit dan aan in de opmerkingen. Wij sturen je twee dagen voor het evenement de startlijst toe.

Inschrijfformulier Golfcafé 4 november 2022 - Putts Tellen

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Handicap *
Ik heb een rondekaart *


Vragen/opmerkingen?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen aan alvleesklierkanker, 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Golfbaan Bentwoud heeft zich verbonden aan Support Casper, een organisatie die baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek doet naar de mogelijkheden van viro- immunotherapie in de hoop alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Help jij ons mee?

Toestemming? *

Beveiligingscode