Golfcafé: 9 holes 'hidden holes'

Golfcafé: 9 holes 'hidden holes'

Heb je na de wintermaanden weer eens zin in een golfronde waarbij je andere zakelijke ondernemers ontmoet? Hoog tijd om eens mee te spelen met het Golfcafé! Het volgende golfcafé vindt plaats op vrijdagmiddag 1 maart. Tijdens deze middag is er naast golfen, natuurlijk voldoende gelegenheid om te netwerken tijdens een gezellige borrel. Dit keer speel je mee met met een 9 holes 'hidden holes' wedstrijd. Bij deze spelvorm (met handicapverrekening) krijg  je pas na afloop van de golfronde te horen welke holes meetellen voor de eindscore. Zo blijft het spannend tot het laatste moment wie de prijs in ontvangst mag nemen!

Programma Golfcafé ZakelijkBentwoud
14:00 uur     : ontvangst in ROEST
14:30 uur     : start golfen op Westwoud (C-lus)
17:00 uur     : gezellige borrel en prijsuitreiking
18:00 uur     : mogelijkheid tot diner

Iedereen is welkom bij het ZakelijkBentwoud Golfcafé! Deelname kost € 40,- per persoon en voor rondekaarthouders € 20,-. Dit is inclusief ontvangst met koffie/ thee met iets lekkers, borrelhapjes en 3 drankjes. Het diner is voor eigen rekening.

Doe mee en schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Eén dag voor de wedstrijd sturen we je de flightindeling toe. Dus graag ontvangen wij je aanmelding uiterlijk donderdag 28 februari vóór 12:00 uur.