Golfcafé: 9 holes eclectic (6/6)

Golfcafé: 9 holes eclectic (6/6)

Ben je wel toe aan een beetje sportieve ontspanning na een drukke werkweek? Speel dan mee met het golfcafé op vrijdagmiddag 13 september. Naast golfen is er deze middag natuurlijk voldoende gelegenheid tot netwerken tijdens 'n gezellige borrel! 

Nadat de afgelopen maanden de eerdere speeldagen plaatsvonden, volgt in september alweer de laatste editie van de 9 holes eclecticwedstrijd. Speel mee, ga voor die goede score en wie weet ga je er uiteindelijk vandoor met het compleet verzorgde kledingpakket van Under Armour (mét eigen bedrijfslogo)! 

Wat is een eclecticwedstrijd? 
Bij deze spelvorm (met handicapverrekening) weet je pas na zes speeldagen wie de beste score heeft neergezet. Zo blijft het spannend tot het laatste moment wie er wint! Dus zorg dat je deze laatste editie meespeelt om nog kans te maken op de prijs! Let op: dit keer vindt het Golfcafé niet plaats op de eerste vrijdagmiddag van de maand, zoals gebruikelijk, maar op de tweede vrijdagmiddag! 

Programma Golfcafé ZakelijkBentwoud
15:00 uur     : ontvangst in ROEST
15:30 uur     : start golfen op Westwoud (C-lus)
17:45 uur     : gezellige borrel en prijsuitreiking
18:30 uur     : mogelijkheid tot diner in de vorm van een daghap (€ 12,50): invulling volgt

Iedereen is welkom bij het ZakelijkBentwoud Golfcafé! Kosten voor deelname bedragen € 35,- per persoon en voor rondekaarthouders € 12,50. Dit is inclusief drankjes én uiteraard de befaamde bitterballen. Het diner is voor eigen rekening. 

Doe je mee? Meld je aan via de app. Eén dag voor de wedstrijd sturen we je de flightindeling toe. Graag ontvangen wij je aanmelding daarom uiterlijk donderdag 12 september vóór 12:00 uur.

Tot dan! 

Inschrijfformulier Golfcafé 13 september

Bedrijfsnaam
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Handicap *
In het bezit van een rondekaart van Golfbaan Bentwoud *
Ik eet mee: *Opmerking/vragen
Toestemming *

Beveiligingscode