Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer

Wel zo fair.

Wil je de perfecte swing oefenen en lekker veel ballen wegslaan? Met een Fairpass van Golfbaan Bentwoud beschik je gemakkelijk over een tegoed voor de ballenautomaat en heb je geen pinpas meer nodig. Maak het jezelf makkelijk!
 
imageimageimage
Train je regelmatig op Golfbaan Bentwoud? Koop dan een Fairpass bij de receptie van Golfbaan Bentwoud. Deze fairpass laad je op met een tegoed voor de ballenautomaat, waarbij je korting ontvangt per tik op de driving range ballen. En regelmatig hebben we aantrekkelijke fairpass-acties.

Koop je Fairpass nu voor € 25,- en ontvang bij aankoop € 20,- ballentegoed.

Oefenfaciliteiten

Oefenen kun je bij ons volop op een van de vele oefenfaciliteiten.