ROEST, de perfecte plek om even op te laden.

Je ontspant met een hapje en drankje in het restaurant of op het grote (verwarmde) terras. Midden in de natuur kun je bij ROEST terecht voor lunch, borrel of diner. De rust en ruimte van Golfbaan Bentwoud maken van ROEST de ideale uitvalsbasis voor een evenement of vergadering.
 
 
 
imageimageimage

Energie opdoen bij ROEST


Je gaat naar ROEST om even bij te komen en de lekkerste gerechten van de uitgebreide kaart te proeven. De keuken verrast de gast iedere dag: van een snelle hap voor of na het golfen tot een meer verfijnd diner. Ondertussen geniet je van de rust, sfeervolle ruimte en het prachtige uitzicht over de baan. Zo kun je er weer helemaal tegenaan! 


Evenementen en arrangementen


Het gastvrije team van ROEST is specialist in het verzorgen van culinaire verwennerijen tijdens (golf) evenementen of vergaderingen. ROEST verzorgt alle evenementen tot in de puntjes, succes zit ‘m tenslotte in de details. Wij bieden altijd een op maat gemaakte horeca-invulling naar wens, eventueel in combinatie met een golfactiviteit.
 

Het menu

De no-nonsense keuken, onder leiding van Robert, verrast de gast iedere dag met de lekkerste gerechten die passen bij het seizoen.

Events

Wij helpen je graag bij de organisatie van een (golf)evenement. Laat ons je wensen weten en wij verzorgen een programma mét horeca-invulling op maat.

Zalenverhuur

Onze toplocatie is zeer goed bereikbaar en ligt midden in de Randstad. Door alle faciliteiten die wij bieden én de groene omgeving is Bentwoud de perfecte locatie voor alle (zakelijke) evenementen.