Restaurant bij Zoetermeer en Alphen

Het restaurant
Ben je op zoek naar een restaurant waar de beleving voorop staat? Zowel culinair als de omgeving? Dan ben je bij Restaurant Roest uitstekend op je plaats. In een prachtig natuur- en recreatiegebied, vlakbij Zoetermeer, vind je restaurant Roest.
 
Restaurant bij Zoetermeer en Alphen

De keuken

Onze keuken staat onder de leiding van chefkok Robin van Hees. Hij streeft ernaar om je te verrassen met de lekkere gerechten die passen bij het seizoen. De lunch- en dinergerechten zijn eerlijk, eenvoudig en natuurlijk erg smakelijk.


Er helemaal uit

Wanneer je een restaurant zoekt in de omgeving van Zoetermeer, Waddinxveen, Hazerswoude-Dorp, Boskoop of Alphen aan den Rijn, dan zit je bij Restaurant Roest goed. Met de auto is het restaurant in enkele minuten tot een kwartier bereikbaar. Het restaurant is gelegen bij Golfbaan Bentwoud. Doordat de Golfbaan is omgeven door het natuur- en recreatiegebied, waan je je in een andere wereld, waardoor je uitje écht een belevenis wordt.

Zalenverhuur

Heb je een speciale gelegenheid? En wil je deze in een bijzonder omgeving en ambiance organiseren? Denk dan eens aan de zalen van Restaurant Roest. Door onze zeer goede bereikbaarheid en door alle faciliteiten én de groene omgeving is het de perfecte locatie voor jouw evenementen.


Menu & reserveren

Wil je alvast watertanden en bekijken wat we op de menukaart hebben staan? Je kunt hem hier bekijken. Wil je jouw reservering doorgeven? Bel ons dan via: 0172 – 58 30 10 of stuur een mail aan restaurant.roest@vermaatgroep.nl


Events

Wij helpen je graag bij de organisatie van een (golf)evenement. Laat ons je wensen weten en wij verzorgen een programma mét horeca-invulling op maat.

Lees meer