Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer
Nieuwsberichten

Vogelgriep in het Bentwoud

11-01-2022
In het Bentwoud is vogelgriep vastgesteld. Dit is een griepvirus dat zich snel onder (water)vogels verspreidt en vaak een dodelijke afloop heeft voor de vogel zelf.

Zie je een dode vogel? Raak deze vooral niet aan. Vogelgriep kan namelijk ook besmettelijk zijn voor mensen. Heb je een dode vogel gevonden? Meld dit dan bij de marshal. Bij voorkeur met een foto en de locatie waar je de vogel hebt gezien. Wij zullen de vogels in ons gebied zo snel mogelijk afvoeren.