Nieuwsberichten

Terugblik Bentwoud Academy Tour

11-10-2021
Op zaterdag 9 oktober 2021 vond de Bentwoud Academy Tour plaats en wat was het een een mooie dag om te golfen!

Na de ontvangst onder de klok en wat nadere uitleg over de spelvorm en speelsnelheid, zijn we klokslag 14 uur gestart met de wedstrijd. In de baan zagen we dat de prestaties van de spelers gedurende het seizoen steeds beter zijn worden! Dat geeft plezierpunten, mede omdat je ook andere golfers leert kennen bij de Academy Tour. Dat zorgt voor een gezellige en sportieve golfgemeenschap. En dat is onze ambitie!

Jos had voor deze editie gezorgd voor een extra uitdaging in de baan. De longest drive en de neary voor dames en heren. Na de wedstrijd hebben we allemaal nog genoten van het heerlijke zonnetje en een drankje op het terras van Roest. Na de uitleg over het verschil tussen playing en exacte handicap werden de prijzen uitgereikt. De winnaars van deze editie waren........

De neary bij de heren: Raymond Goelabdien.
De neary bij de dames is niet gevallen.

De longest drive bij de heren: Bram de Waard
De longest drive bij de dames: Claudia van der Geest

De eerste prijs met 19 punten (13 over de laatste 6 holes) Trudy Lansbergen
De tweede prijs met 19 punten (11 over de laatste 6 holes) Annemieke Oechies
De derde prijs met 18 punten Rutger van der Starre


Namens Golfbaan Bentwoud en Golf Academy Bentwoud willen wij de prijswinnaars nogmaals feliciteren en alle golfers bedanken voor hun deelname aan deze mooie editie van de Academy Tour.

De eerstvolgende (kerst) wedstrijd is op zaterdag 11 december. Na deze wedstrijd worden de winnaars van de tour (eclectic) bekend gemaakt dus schrijf je nu alvast in voor deze gezellige kersteditie!

Klik hier voor een impressie van de Bentwoud Academy Tour Oktober 2021