Nieuwsberichten

Speel je mee met de 36 van Bentwoud?

03-05-2018
Golfbaan Bentwoud komt op zaterdag 23 juni in actie tegen kanker tijdens de 36 van Bentwoud! Dit is je kans om op één dag van de fraaie lay-out en de 36 prachtige holes te genieten. Onder de naam GOLF4LIFE willen we deze dag proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF en daarmee voor onderzoek tegen kanker.  

Durf jij de uitdaging aan? 
Zoals de naam het al zegt, speel je dus op één dag de uitstekend onderhouden 36 holes van Golfbaan Bentwoud. Om 08.30 uur start je tegelijkertijd met alle andere deelnemers middels een shotgun op de A-B-C lus, de Par 3 baan (6 holes) en drie extra locaties. I.v.m. de werkzaamheden van Tennet aan de elektriciteitsmasten op de Par 3 baan zijn er dit jaar maar 6 holes beschikbaar. In plaats daarvan kom je drie verrassende, extra spelelementen tegen, zoals het Floating Target. Hierdoor word je nog eens extra uitgedaagd! 

De spelvorm tijdens deze dag is individueel stableford. Voor alle deelnemers die de 36 holes hebben bedwongen, ligt er in uiteindelijk in ROEST een mooie herinnering klaar. Natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te winnen bij de 36 van Bentwoud. 

Meer informatie & inschrijven

Vragen? 
Mocht je nog vragen hebben over dit unieke evenement of over het doen van een donatie dan kun je contact met Cleo opnemen via events@golfbaanbentwoud.nl