Nieuwsberichten

Nieuw: 2-daags golfarrangement

19-08-2020
Twee dagen zorgeloos genieten van golf, samen met je partner of je golfvrienden? Kom en speel op de twee mooiste golfbanen in het hart van de randstad! En dat op 20 kilometer van het strand én de hotspots van Den Haag en Rotterdam. Je profiteert van twee voordelige greenfees in combinatie met een overnachting bij Golden Tulip Zoetermeer. Dat noem je pas genieten! 

Overnachten met klasse 
Het 4-sterren Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag hotel is ideaal gelegen vlakbij de snelweg A12 met snelle tramverbindingen naar het centrum en naar Den Haag, Gouda en Utrecht. U maakt gebruik van de Comfort Room of (tegen toeslag) van een van de Executive Rooms, allen voorzien van modern en comfortabel meubilair in warme kleuren. Alle kamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden, TV, bureau, kluisje. telefoon, gratis Wi-Fi, koffie/thee faciliteiten en een badkamer met toilet, walk-in regendouche en haardroger. In de ochtend serveren wij u een heerlijk en uitgebreid ontbijt. 

Oase van rust bij Westerpark
In deze inspirerende omgeving geniet u volop van rust, ruimte en uitdagende holes van BurgGolf Zoetermeer. Niet in de laatste plaats door de prettige service de vriendelijke medewerkers en hun tomeloze enthousiasme. Kortom: 'n gezellige golfclub. De uitdagende 18 holes golfbaan vormt in het platte Hollandse polderlandschap een unieke golfbaan, met een combinatie van een bos- en polderbaan, gelegen in het prachtige natuurpark 'Het Westerpark'. 

Uitdaging voor iedereen bij Bentwoud
Middenin het natuur- en recreatiegebied Bentwoud ligt de gelijknamige golfbaan. Golfbaan Bentwoud beschikt over maar liefst 36 prachtge, afwisselende holes en leent zich uitstekend voor het spel van zowel de ervaren als de (nog) onervaren golfers. Vanwege het openbare karakter en de verscheidenheid in lussen, kan iedereen bij Bentwoud de passie voor de golfsport ontdekken en beleven. 

'n klein prijskaartje
Arrangementsprijs (bij 2 pers.) € 155,- p.p. voor:*  
  • 18 holes greenfee Golfbaan Bentwoud
  • 18 holes greenfee Burggolf Zoetermeer
  • Overnachting in Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag
* Bijboeken van een extra nacht: € 40,- p.p. Upgrade naar een Executive Room: € 15,- p.k.p.n. Toeslag 1-persoonskamer € 30,- p.n. Genoemde overnachtingsprijzen zijn inclusief ontbijt en parkeren, exclusief toeristenbelasting. 
     

Neem voor beschikbaarheid en reserveringen contact met ons op via: 0172 – 58 30 10 of events@golfbaanbentwoud.nl.