Volledige complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de corona-maatregelen is het volledige complex tot en met 28 april gesloten.
Meer informatie
Nieuwsberichten

Mededeling over het coronavirus

19-03-2020
UPDATE WOENSDAG 1 APRIL 
Op dit moment is er nog geen zekerheid over het moment waarop er weer gegolfd kan worden. De persconferentie van 31 maart heeft alleen een verlenging van de reeds eerder genomen voorzorgsmaatregelen tot 29 april gemeld (sluiting sportaccommodaties geldt t/m 28 april). De volgende update van de overheid om te bepalen wat er na deze datum gaat gebeuren is op 21 april. Zodra er wijzigingen komen ten aanzien van de openstelling van golfbanen, dan informeren we je daar uiteraard over! 

UPDATE DONDERDAG 19 MAART 
Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten op last van de veiligheidsregio Midden-Holland. Door de maatregelen die getroffen zijn in verband met het coronavirus zijn alle faciliteiten van Golfbaan Bentwoud gesloten t/m 6 april. Dit betekent dat de baan, het restaurant, de Golfacademy, de driving range en oefenfaciliteiten dicht zullen blijven. Wij verzoeken je niet meer naar de golfbaan te komen. 

Voor vragen kan je contact opnemen met receptie@golfbaanbentwoud.nl (t/m 6 april telefonisch niet bereikbaar). 

Wij hopen je op korte termijn weer in goede gezondheid te verwelkomen op Golfbaan Bentwoud. Tot die tijd houden wij je via het laatste nieuws op de homepage van onze site op de hoogte over het verloop van de maatregelen.

Bedankt voor je begrip!