Nieuwsberichten

Mededeling over het coronavirus

22-04-2020
UPDATE WOENSDAG 6 MEI 
Na de persconferentie van woensdagavond 6 mei is bekend geworden dat golfbanen vanaf 11 mei weer open mogen, wat natuurlijk ontzettend goed nieuws is! Achter de schermen gaan wij nu hard aan de slag om van de gemeente toestemming te krijgen om zo snel mogelijk, liefst maandag al, open te mogen.

Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten vanaf wanneer er geboekt kan worden!

UPDATE WOENSDAG 22 APRIL
Tijdens de persconferentie van 21 april is bekend geworden dat het sportbeleid voor volwassenen (anders dan topsporters) is verlengd tot en met 19 mei. Tot dit moment blijft ons gehele complex dus gesloten. Een week van tevoren zal het kabinet bekendmaken of bepaalde coronamaatregelen gehandhaafd of versoepeld zullen worden.

UPDATE WOENSDAG 1 APRIL 
Op dit moment is er nog geen zekerheid over het moment waarop er weer gegolfd kan worden. De persconferentie van 31 maart heeft alleen een verlenging van de reeds eerder genomen voorzorgsmaatregelen tot 29 april gemeld (sluiting sportaccommodaties geldt t/m 28 april). De volgende update van de overheid om te bepalen wat er na deze datum gaat gebeuren is op 21 april. Zodra er wijzigingen komen ten aanzien van de openstelling van golfbanen, dan informeren we je daar uiteraard over! 

UPDATE DONDERDAG 19 MAART 
Helaas hebben wij onze deuren moeten sluiten op last van de veiligheidsregio Midden-Holland. Door de maatregelen die getroffen zijn in verband met het coronavirus zijn alle faciliteiten van Golfbaan Bentwoud gesloten t/m 6 april. Dit betekent dat de baan, het restaurant, de Golfacademy, de driving range en oefenfaciliteiten dicht zullen blijven. Wij verzoeken je niet meer naar de golfbaan te komen. 

Voor vragen kan je contact opnemen met receptie@golfbaanbentwoud.nl (t/m 6 april telefonisch niet bereikbaar). 

Wij hopen je op korte termijn weer in goede gezondheid te verwelkomen op Golfbaan Bentwoud. Tot die tijd houden wij je via het laatste nieuws op de homepage van onze site op de hoogte over het verloop van de maatregelen.

Bedankt voor je begrip!