Nieuwsberichten

Hitte-golf: speel op zeker deze zomer!

15-07-2021
Kies jij ervoor om lekker dichtbij huis te blijven deze zomer, maar wil je wel genieten van een zomerse golfronde? Kom dan golfen bij Golfbaan Bentwoud: een zomer vol golfplezier gegarandeerd!

 

Reserveer jouw golfdag bij Golfbaan Bentwoud

Ben je op zoek naar een leuke golfdag met je vrienden? Probeer dan eens één van onze verrassende golfarrangementen. Je geniet dan niet alleen van het weer, maar ook van een geweldige golfdag. Natuurlijk kun je ook gewoon alleen een starttijd boeken ons boeken om te genieten van een zomers golfrondje. Hoe dan ook, bij ons valt je zomer niet in het water. 

Daarnaast zijn organiseren we diverse gezellige golfactiviteiten. Speel bijvoorbeeld op vrijdag 6 augustus mee met ons gezellige Golfcafé, geheel in het teken van de Olympische Spelen of doe mee met de Bentwoud Academy Tour. Zomers golfen in Nederland was nog nooit zo leuk! 
 

Golfen op één van de mooiste golfbanen van Nederland!

We beschikken over maar liefst 36 prachtige holes, maar vooral zijn we de leukste en meest toegankelijke golfbaan van Zuid-Holland. Bentwoud leent zich uitstekend voor het spel van zowel de ervaren als de (nog) onervaren golfers. Vanwege het openbare karakter en de verscheidenheid in lussen, kan iedereen bij ons de passie voor de golfsport ontdekken en beleven.

27-holes wedstrijdbaan voor spelers met minimaal Handicap 54
Wedstrijdbaan bestaat uit 3 lussen: Oostwoud, Zuidwoud en Westwoud
Par 3/4 baan, uitermate geschikt voor beginnende golfers
Putting green (verlicht)
Practice green

Wij staan de hele zomer voor je klaar, dus kom gezellig langs!

Boek nu je starttijd!