Maatregelen i.v.m. het corona virus
Als gevolg van de nieuwe corona maatregelen die zijn aangekondigd op de persconferentie van vrijdag 12 november sluit de lockerruimte vanaf zaterdag 13 november om 20.00 uur.

Ook Restaurant Roest sluit om 20.00 uur en hier is een zitplaats verplicht.

Bij binnenkomst van het golfgebouw is het verplicht uw coronatoegangsbewijs te tonen. Hierna is het niet nodig om een mondkapje te dragen. Wel vragen wij u anderhalve meter afstand te houden van de andere bezoekers.

Bedankt voor uw medewerking.
Nieuwsberichten

Golfbaan Bentwoud viert feest!

17-06-2021
Van zaterdag 26 juni tot en met vrijdag 2 juli viert Golfbaan Bentwoud haar 10-jarig bestaan. Een mijlpaal die we natuurlijk niet ongemerkt voorbij kunnen laten gaan en daarom willen we er samen met jou een feestje van maken. Ontdek wat er tijdens deze week allemaal te beleven valt! 
 

Elke dag een prijs!

Tijdens deze jubileumweek maak je elke dag kans op een mooie prijs als je na afloop van je golfronde een volledig ingevulde scorekaart inlevert in de daarvoor bestemde bak bij de receptie.* De volgende dag wordt er een willekeurige scorekaart getrokken uit deze bak en maken we bekend wie de dagwinnaar is geworden van een feestijk Bentwoud pakket: een fles bubbels, twee 9-holes greenfeevouchers en een borrelarrangement!
* Om kans te maken op een mooie prijs dien je een volledig ingevulde scorekaart in te leveren. Dit is niet alleen je score, maar ook je persoonlijke gegevens zoals op de scorekaart staat aangegeven.

 

Trainen en winnen?

Zelfs tijdens het trainen maak je deze week kans op een mooie prijs. Heb je een mandje ballen gehaald en zie je er een gouden golfbal tussen zitten? Dan ben je de gelukkige en win je een klein flesje bubbels met twee 9-holes greenfeevouchers!
 

Streetfoodcorners

De gehele jubileumweek staan er buiten (rondom het terras van ROEST) verschillende streetfoodcorners waar je kunt genieten van lekkere 'streetfood-snacks'. Zo kan je genieten van heerlijke mac & cheese, pita pulled chicken en nog veel meer lekkere gerechten. Daarnaast staat er ook een foodtruck met versgesneden friet en huisgemaakte truffelmayonaise. 


Evenementen in Roaring Twenties stijl

Ook worden er deze week volop evenementen georganiseerd. Speel je ook mee met een van onze speciale evenementen? 
 
DatumEvenement
Zaterdag 26 juni SGB Ledendag 2021*
Dinsdag 29 juniAWE-some: AfterWork Eclectic
Woensdag 30 juniBentwoud Partner PAR-Tee**
Vrijdag 2 juli 't Golfcafé 

*Dit evenement is exclusief voor leden van Stichting Golfsport Bentwoud.
**Dit evenement is exclusief voor ANWB Golf & GVN

 

Boek een starttijd 

Natuurlijk kun je tijdens de jubileumweek ook je eigen feestje vieren en komen genieten van een heerlijke ronde golf met je vrienden! Je kunt 7 dagen voorafgaand aan de gewenste speeldatum een starttijd boeken (baanplanning wordt op een wisselend tijdstip in de nacht opengezet). 

PS Vergeet je dan niet om na afloop je scorekaart in te leveren of te genieten van lekkere 'streetfood-snacks'?