Maatregelen i.v.m. het corona virus
Als gevolg van de nieuwe corona maatregelen die zijn aangekondigd op de persconferentie van vrijdag 12 november sluit de lockerruimte vanaf zaterdag 13 november om 20.00 uur.

Ook Restaurant Roest sluit om 20.00 uur en hier is een zitplaats verplicht.

Bij binnenkomst van het golfgebouw is het verplicht uw coronatoegangsbewijs te tonen. Hierna is het niet nodig om een mondkapje te dragen. Wel vragen wij u anderhalve meter afstand te houden van de andere bezoekers.

Bedankt voor uw medewerking.
Nieuwsberichten

Golfbaan Bentwoud haalt € 18.405,- op voor Support Casper

27-09-2020
Op vrijdagavond 25 september kon Golfbaan Bentwoud, na het organiseren van een unieke golfdag, een cheque van € 18.405,- overhandigen aan Support Casper. De campagne van Stichting Overleven met Alvleesklierkanker, die gelden inzamelt om het wetenschappelijk onderzoek van Prof. dr. Casper Van Eijck en zijn onderzoeksteam naar een behandeling van alvleesklierkanker met viro-immunotherapie mogelijk te maken.

Bijzondere golfdag

De golfers van deze dag kwamen tijdens de 18-holes wedstrijd verschillende spelelementen tegen waarmee prachtige prijzen, zoals een auto, gewonnen konden worden. Prof. dr. Casper van Eijck was deze dag ook aanwezig om de golfers een beeld te schetsen van de status van zijn onderzoek. De komende maanden hoopt Golfbaan Bentwoud met andere initiatieven nog meer geld in te zamelen voor dit goede doel. 

Maatschappelijke betrokkenheid
Alvleesklierkanker is tot op de dag van vandaag een van de meest dodelijke vormen van kanker in Nederland en maar liefst 90% van de patiënten overlijdt binnen een jaar na de diagnose. Golfbaan Bentwoud kwam daarom in actie met een unieke golfdag, geheel volgens de huidige corona- maatregelen, om zijn maatschappelijk partner te ondersteunen.