Nieuwsberichten

Driving range langer gesloten

21-02-2019
Zoals je wellicht de afgelopen weken al hebt gemerkt, wordt de de driving range vernieuwd. Volgens eerdere berichten zou deze daarom gesloten zijn van 4 februari t/m 22 februari, maar helaas zijn de werkzaamheden uitgelopen in verband met het slechte weer tijdens de eerste werkweek. Hierdoor is vertraging ontstaan die niet meer in de gereserveerde tijd ingehaald kon worden, waardoor de driving range nog een aantal dagen langer gesloten moet blijven. 

De nieuwe datum waarop de driving range weer open gaat is vrijdag 1 maart. Uiteraard kan er na 16.00 uur en in het weekend wel volop geoefend worden.

Natuurlijk vinden wij het erg vervelend dat u nog een aantal dagen hinder ondervind, maar helaas zijn wij bij deze werkzaamheden sterk afhankelijk van het weer en dit is helaas niet altijd te voorspellen. 

Waar wordt aan gewerkt? 
Tijdens de werkzaamheden worden 9 kunstgrastargets aangelegd: 4 targets op een afstand van 50 meter, 3 targets op een afstand van 100 meter en 2 targets op een afstand van 150 meter. De nieuwe targets verschillen in grootte, maar zijn wel te herkennen aan de blauwe óf gele kleur. Na de werkzaamheden heb je dus weer volop uitdaging tijdens het trainen!  

Wellicht valt het je op dat er vanaf een aantal afslagmatten tijdens de werkzaamheden nog wel afgeslagen wordt, deze worden gebruikt voor de golflessen die gedurende de werkzaamheden gegeven worden door de Academy. Wij snappen dat deze situatie wellicht even vervelend is, maar na deze werkzaamheden train je hopelijk met nog meer plezier op de vernieuwde driving range. Natuurlijk is de driving range tijdens de avonduren én in het weekend gewoon geopend.