Nieuwsberichten

De TrackMan range is geopend!

25-09-2022
Vanaf alle plekken op onze drivingrange kun je nu gebruik maken van TrackMan - een virtueel oefen- en entertainment systeem waarmee je de golfsport op een geheel nieuwe manier kunt ervaren.

Met het systeem kun je je slagen volgen en perfectioneren, maar ook via diverse games je techniek spelenderwijs verbeteren. In het overdekte gedeelte van de drivingrange hangen vaste schermen, op alle andere plekken kun je via je telefoon of tablet van het systeem gebruik maken. Zijn de vaste schermen gesloten? Dan kun je op deze plekken ook via de app gebruik maken van TrackMan.

Download de TrackMan Golf app in je app-store, login en start met spelen. In de app kun je de data en statistieken van al je trainingen opslaan, terugkijken en analyseren. Kom jij het ook snel proberen?
 
Testperiode van 3 weken
Hoewel het systeem volledig operationeel is, hebben we de komende drie weken nodig om het te kalibreren en te finetunen. Hoe meer ballen er worden geslagen, hoe meer het systeem leert en hoe nauwkeuriger de data wordt weergegeven. Ook gebruiken wij de testperiode om zelf te leren hoe TrackMan werkt en wat de mogelijkheden ervan zijn.

Het kan voorkomen dat we de komende weken nog foutjes ontdekken of dat sommige ballen niet (correct) worden gevolgd. Wees je hiervan bewust wanneer je gaat trainen. Heb je vragen over het systeem, stuur dan een e-mail naar facilitair@golfbaanbentwoud.nl. Wij helpen je graag.
 
Download de gratis app
Download de TrackMan Golf app om je data op te slaan en te analyseren. Wanneer je bent ingelogd wordt alle data van je trainingssessie opgeslagen en kun je dit thuis analyseren.

Download hier de app voor Apple
Download hier de app voor Android
 
Hulp bij gebruik TrackMan
Kom je er niet uit en kun je wel wat hulp gebruiken? Na de testperiode (vanaf 20 oktober) zullen er op verschillende momenten in de week medewerkers op de range aanwezig zijn om het systeem uit te leggen. Houd onze website in de gaten om te zien wanneer ze er staan.