Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer

Veel voordeel voor de vrije golfer.

Hoor je bij de groeiende groep golfers die wel de handicap wil laten registreren, maar zich niet aan een golfclub wil binden? Omdat je wellicht pas begonnen bent met golfen of niet genoeg tijd hebt voor allerlei clubactiviteiten? Stichting Golfsport Bentwoud biedt je dan een zeer voordelig en aantrekkelijk pakket. 
 
 
imageimageimage

Stichting Golfsport Bentwoud


De stichting bouwt mee aan Golfbaan Bentwoud. Buiten de bijdrage aan de NGF voor de pasjes, komt je contributie volledig ten goede aan het golfplezier op Golfbaan Bentwoud. Zo draag je als lid van Stichting Golfsport Bentwoud bij aan de lesfaciliteiten en het verbeteren van de oefenfaciliteiten voor de golfer. Daar zijn wij (en alle andere golfers) je heel dankbaar voor! Daarom bieden wij je ieder jaar een pakket aan met diverse voordelen, zoals meespelen met diverse 9-holeswedstrijden, korting op rondekaarten én op een lidmaatschap van Golfacademy Bentwoud.

Lid worden?

Het tarief voor een lidmaatschap van Stichting Golfsport Bentwoud bedraagt € 79,- per jaar. Print het inschrijfformulier vandaag nog uit en word lid. Het ingevulde formulier lever je in bij de receptie van Golfbaan Bentwoud.

Inschrijfformulier Stichting Golfsport Bentwoud 

Algemene voorwaarden Stichting Golfsport Bentwoud 

Veel ledenvoordeel in 2021

Je speelt tegen een gereduceerd tarief
Een aantrekkelijk tarief voor je rondekaart.
je ontvangt € 25,- korting op een themasessie strippenkaart bij Golfacademy Bentwoud
Standaard NGF-pakket incl. NGF WA-verzekering, 2x per jaar Golf.nl Magazine, Handicapregistratie en baanpermissie-registratie.
Kosteloos deelnemen aan de driving range competitie
Je ontvangt een uitnodiging voor de jaarlijkse SGB Ledendag
Nieuw World Handicap System (WHS)

Nieuw World Handicap System (WHS)

In 2021 wordt er een nieuwe handicapsysteem, het World Handicap System (WHS), in Nederland ingevoerd. Lees hier alvast meer!

Impressie

Benieuwd naar hoe de baan eruitziet? Wij laten je graag alvast wat beelden zien.