Golfen met een vertrouwde club.

Golfclub Bentwoud is al enkele jaren actief op Golfbaan Bentwoud. De club heeft een sociaal karakter waar je de passie voor de golfsport deelt, veel gezelligheid vindt en daarnaast nieuwe mensen leert kennen. Golfclub Bentwoud staat voor gezellig samen golfen!
 
imageimageimage

Golfclub Bentwoud


Het lidmaatschap bij Golfclub Bentwoud staat garant voor gezelligheid en leuke clubactiviteiten. Als clublid kun je kiezen uit verschillende rondekaarten bij Golfbaan Bentwoud. Daarnaast kun je deelnemen aan alle clubwedstrijden en activiteiten die georganiseerd worden door de Golfclub. Ervaar het echte clubleven bij Golfclub Bentwoud en word vandaag nog lid door het online inschrijfformulier in te vullen!

Inschrijven


De jaarcontributie van 2022 bedraagt € 100,- , voor studenten € 50,- en voor jeugdleden € 30,-. 

Rondekaarttarieven voor clubleden 2022

 

25 rondekaart Par 3/4 baan
(9 holes voor € 15,50 hele week geldig)
€ 387,50 
20 rondekaart ma t/m do
​(9 holes voor € 22,25)
€ 460,- 
20 rondekaart
​(9 holes voor € 24,00)
€ 495,-€ 35,- voordeel
40 rondekaart
(9 holes voor € 21,00)
€ 870,-€ 65,- voordeel
60 rondekaart**
(9 holes voor € 17,92)
€ 1.125,-€ 65,- voordeel

 

Onbeperkt spelen? Klik hier voor de mogelijkheden.* 
* Alleen leden van Golfclub Bentwoud en Stichting Golfsport Bentwoud komen in aanmerking voor een Duokaart. Voorwaarden zijn dat de twee leden deel uitmaken van hetzelfde gezin én wonen op hetzelfde adres. 
** Bij een 60 rondekaart en onbeperkt speelrecht heb je de mogelijkheid om het bedrag middels een incasso te betalen.


Rondekaarttarieven voor jeugd

 

RondekaartJeugd t/m 14 jaar€ 250,-*
RondekaartJeugd 15 t/m 21 jaar€ 350,-*
RondekaartJeugd 22 t/m 26 jaar€ 450,-**
 * Dit tarief geldt alleen als je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs
** Dit tarief geldt alleen als je in het bezit bent van een geldige collegekaart én geldig legitimatiebewijs.


Samenwerkende Golfclubs West-Nederland


Golfclub Bentwoud maakt sinds 2015 deel uit van de “Samenwerkende Golfclubs West Nederland”, een uniek samenwerkingsverband dat bestaat uit de volgende 18 golfverenigingen: Golfclub Bentwoud, Golfclub Capelle, Crayestein Golf, Crimpenerhout, Heemskerkse Golfclub, De Hooge Rotterdamse, Ijsselweide, Kagerzoom, Kleiburg, Leeuwenbergh, Golfclub Liemeer, Nieuwegeinse, GC Noordwijk / Vijf Margen, Ockenburg, Rijswijkse Golfclub, Golfvereniging Spaarnwoude, De Zaanse Golfclub en Zeegersloot.

De leden van deze golfclubs hebben de mogelijkheid tegen een sterk gereduceerd greenfeetarief, op elkaars golfbanen te spelen. Je kunt gebruik maken van deze regeling als op je NGF-kaart de letters SGWN vermeld staan. Wanneer je lid bent van Golfclub Bentwoud én in het bezit bent van een 60 rondekaart of onbeperkte rondekaart geniet je van aantrekkelijke kortingen. 

Wil je gebruik van de mogelijkheid om te golfen op een van de aangesloten banen? Raadpleeg dan de website van de betreffende golfclub of neem contact op met de golfbaan voor het reserveren van een starttijd. Vermeld wel dat je lid bent van Golfclub Bentwoud en dat je gebruik wil maken van het SGWN-tarief.

SGWN tarieven 2022

 

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de club en de verschillende activiteiten, kijk dan eens op de website van Golfclub Bentwoud. Heb je vragen over de mogelijkheden van het lidmaatschap bij Golfclub Bentwoud? Neem dan contact op met Golfclub Bentwoud per mail info@gcbentwoud.nl

​Website Golfclub Bentwoud