NGF Registratie

NGF registratie in orde krijgen? Stichting Golfsport Bentwoud regelt dit voor je en zorgt dat je actuele Handicap wordt bijgehouden.
 

NGF registratie voordelen bij Stichting Golfsport Bentwoud

Ga je regelmatig golfen en is het tijd voor een NGF registratie? Stichting Golfsport Bentwoud biedt je hierin diverse voordelen. Onze stichting is bedoeld voor de vrije golfer die graag zijn of haar Handicap wil registreren en verbeteren, maar niet vast wil zitten aan een bepaalde club. Een lidmaatschap bij onze stichting geeft je hierin alle vrijheid en levert je mooie voordelen op. Je kunt vrij golfen waar je maar wilt en wij zorgen ervoor dat je NGF registratie altijd actueel is. Dat is natuurlijk een fijn gemak, maar een lidmaatschap biedt meer dan alleen dat.
  • 15% persoonlijke greenfee korting
  • Gereduceerd tarief voor je rondekaart
  • Geen enkele verplichting
  • Kosteloos deelnemen aan de driving range competitie
  • Lidmaatschap Golfacademy Bentwoud
Doe mee aan uitdagende competities, train op onze uitgebreide oefenfaciliteiten en geniet van verschillende voordelen. Je NGF registratie is via de stichting altijd up-to-date en je hebt met geen enkele verplichting te maken. Een lidmaatschap bij Stichting Golfsport Bentwoud is ideaal voor de vrije golfer, lees snel meer over onze voordelen.


Het gemak van de Golf.nl app

Stichting Golfsport Bentwoud werkt samen met de mobiele applicatie Golf.nl voor de NGF Handicap registratie. Je speelt op je favoriete golfbaan en tijdens het spelen vul je de scorekaart in. Zodra je de qualifying kaart hebt afgerond en de marker goedkeuring heeft gegeven, zie je direct wat het effect is op je Handicap. Dit wordt automatisch geregistreerd en naar de stichting doorgestuurd, zodat de Handicap bijgewerkt kan worden op je NGF registratie. De mobiele app is erg gebruiksvriendelijk en je kunt daarmee ook vrienden volgen, jezelf uitdagen en nog meer. De app biedt daarnaast nog meer handige tools voor elke golfer. Neem een kijkje op de website en download de app direct.


Meld je aan bij Stichting Golfsport Bentwoud

Met een NGF Handicap registratie krijg je automatisch toegang tot verschillende banen in Nederland en bij Golfbaan Bentwoud geniet je van diverse mooie voordelen. Wij nodigen je uit om lid te worden van onze mooie stichting en we hopen je snel op onze baan te verwelkomen. Met een lidmaatschap maken wij de NGF registratie voor je in orde en alle updates worden bijgehouden en verwerkt. Hierdoor is je registratie altijd actueel, zonder verdere verplichtingen. Meld je vandaag nog aan en word ons nieuwe lid.