Golfen & het coronavirus
De receptie en lockerruimte zijn geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Restaurant ROEST is geopend voor Take Away: iedere dag van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Golf maken we alleen samen mogelijk, houd je daarom alsjeblieft aan onze coronamaatregelen!

Klik op meer informatie voor een overzicht van al onze coronamaatregelen.
Meer informatie

Jong geleerd…

Op Golfbaan Bentwoud is de jeugd meer dan welkom om hun passie voor de golfsport te ontdekken. Samen met leeftijdgenoten golfles volgen bij de Golfacademy, zelf oefenen of meedoen aan een golfwedstrijd is bij ons allemaal mogelijk! Zo word jij later misschien wel de nieuwe Tiger Woods!
 

Jongeren zijn van harte welkom!


Heb jij zin om te leren golfen? Dan ben je van harte welkom bij Golfacademy Bentwoud! Voor de jou hebben de pro’s een speciaal lesprogramma opgesteld, zodat de lessen  niet alleen leerzaam maar ook leuk en afwisselend zijn. Je leert goed golfen in een veilige omgeving met tussendoor veel actie en spelletjes! 

Zelf kun je tussendoor natuurlijk ook volop blijven oefenen, uiteraard mag je ook onbeperkt gebruikmaken van de oefenfaciliteiten, zoals de chipping-, puttinggreen en Par 3/4 baan. En dat kunnen je ouders ook doen, als ze jou naar les hebben gebracht (en wachten tot je klaar bent!).

Jeugdinstappakket

Jeugdinstappakket

Met het instappakket op Golfbaan Bentwoud starten jongeren nu wel heel voordelig met golf! Dat is nog eens een leuke binnenkomer.
Jeugdlessen

Jeugdlessen

Wil je graag leren golfen met leeftijdsgenootjes? Dan zijn de jeugdlessen misschien wel iets voor jou: leerzaam en altijd gezellig!