Jong geleerd…

Op Golfbaan Bentwoud is de jeugd meer dan welkom om hun passie voor de golfsport te ontdekken. Samen met leeftijdgenoten golfles volgen bij de Golfacademy, zelf oefenen of meedoen aan een golfwedstrijd is bij ons allemaal mogelijk! Zo word jij later misschien wel de nieuwe Tiger Woods!
 

Jongeren zijn van harte welkom!


Heb jij zin om te leren golfen? Dan ben je van harte welkom bij Golfacademy Bentwoud! Voor de jou hebben de pro’s een speciaal lesprogramma opgesteld, zodat de lessen  niet alleen leerzaam maar ook leuk en afwisselend zijn. Je leert goed golfen in een veilige omgeving met tussendoor veel actie en spelletjes! 

Zelf kun je tussendoor natuurlijk ook volop blijven oefenen, uiteraard mag je ook onbeperkt gebruikmaken van de oefenfaciliteiten, zoals de chipping-, puttinggreen en Par 3/4 baan. En dat kunnen je ouders ook doen, als ze jou naar les hebben gebracht (en wachten tot je klaar bent!).

Jeugdlessen

Jeugdlessen

Wil je graag leren golfen met leeftijdsgenootjes? Dan zijn de jeugdlessen misschien wel iets voor jou: leerzaam en altijd gezellig!