Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer

Een goede middag.

Golf kent regels en etiquette, wat het golfspel uniek en tegelijkertijd nog zoveel leuker maakt. Iedere golfer dient zich hier aan te houden. Voordat je Handicap 54 kan behalen, moet je daarom een examen afleggen om te laten zien dat je alle golfregels kent. Geen stress, want iedere maand organiseren wij een regelmiddag waardoor je het examen nog makkelijker behaald.
 
 
imageimageimage

Regelmiddag en examen


Via Stichting Golfsport Bentwoud kun je het benodigde regelexamen behalen. Golfprofessional Jo Vos verzorgt regelmiddagen via een leuke en duidelijke powerpoint-presentatie waardoor je samen met andere deelnemers de golfregels nog beter leert kennen!

De middagen vinden plaats op de laatste zaterdag of zondag van de maand met aansluitend daaraan meteen het examen. Het is ook mogelijk alleen de regelmiddag te volgen en het examen op een later tijdstip te maken. Aanvang van de regelmiddag is 13.00 uur en de aanvang van het regelexamen 16.00 uur. Ontvangst is in Restaurant Roest.


De kosten


Kosten voor deelname aan de regelmiddag bedragen € 25,- per persoon en voor het regelexamen € 30,- per persoon (gelieve contant te betalen). Voor een goede voorbereiding voor de regelmiddag en het examen kun je het boek 'golfregels voor startende golfers' voor € 14,95 kopen in Golfshop Bentwoud. 

Agenda

 
DatumDag 
30 januari 2022ZondagRegelmiddag en -examen
27 februari 2022ZondagRegelmiddag en -examen
26 maart 2022ZaterdagRegelmiddag en -examen
30 april 2022ZaterdagRegelmiddag en -examen
28 mei 2022ZaterdagRegelmiddag en -examen
25 juni 2022ZaterdagRegelmiddag en -examen
30 juli 2022ZaterdagRegelmiddag en -examen
 


Golfregels en EGA Handicap Systeem


Voor een samenvatting van de Golfregels en het EGA Handicap Systeem, klik hier. Hierin staat een beknopte gids van de golfregels en etiquette. En een uitleg over EGA handicap systeem (vanaf pagina 22), met andere woorden het "hoe en wat" van het lopen van een Qualifying Kaart!

Inschrijfformulier regelmiddag en -examen

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Geboortedatum *
Ik schrijf me in voor *


Vragen/opmerkingen?
Toestemming? *

Beveiligingscode