Golfen & het coronavirus
De receptie en lockerruimte zijn geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Restaurant ROEST is geopend voor Take Away: iedere dag van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Golf maken we alleen samen mogelijk, houd je daarom alsjeblieft aan onze coronamaatregelen!

Klik op meer informatie voor een overzicht van al onze coronamaatregelen.
Meer informatie

Een goede middag.

Golf kent regels en etiquette, wat het golfspel uniek en tegelijkertijd nog zoveel leuker maakt. Iedere golfer dient zich hier aan te houden. Voordat je Handicap 54 kan behalen, moet je daarom een examen afleggen om te laten zien dat je alle golfregels kent. Geen stress, want iedere maand organiseren wij een regelmiddag waardoor je het examen nog makkelijker behaald.
 
 
imageimageimage

Regelmiddag en examen


Via Stichting Golfsport Bentwoud kun je het benodigde regelexamen behalen. Golfprofessional Jos Vos verzorgt regelmiddagen via een leuke en duidelijke powerpoint-presentatie waardoor je samen met andere deelnemers de golfregels nog beter leert kennen!

De middagen vinden plaats op de laatste zaterdag of zondag van de maand met aansluitend daaraan meteen het examen. Het is ook mogelijk alleen de regelmiddag te volgen en het examen op een later tijdstip te maken. Aanvang van de regelmiddag is 13.00 uur en de aanvang van het regelexamen 16.00 uur. Het ontvangst is in Roest.


De kosten


Kosten voor deelname aan de regelmiddag bedragen € 25,- per persoon en voor het regelexamen € 30,- per persoon (gelieve contant te betalen). Voor een goede voorbereiding voor de regelmiddag en het examen kun je het boek 'golfregels voor startende golfers' voor € 12,90 kopen in Golfshop Bentwoud. 

Agenda

 
DatumDag 
20 december 2020ZondagRegelmiddag- en examen
 

Golfregels en EGA Handicap Systeem


Voor een samenvatting van de Golfregels en het EGA Handicap Systeem, klik hier. Hierin staat een beknopte gids van de golfregels en etiquette. En een uitleg over EGA handicap systeem (vanaf pagina 22), met andere woorden het "hoe en wat" van het lopen van een Qualifying Kaart!

Inschrijfformulier Golfregelexamen

Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *
E-mail *
Inschrijfmogelijkheden *


Vragen/opmerking
Toestemming *

Beveiligingscode