Een goede middag.

Golf kent regels en etiquette, wat het golfspel uniek en tegelijkertijd nog zoveel leuker maakt. Iedere golfer dient zich hier aan te houden. Voordat je Handicap 54 kan behalen, moet je daarom een examen afleggen om te laten zien dat je alle golfregels kent. Geen stress, want iedere maand organiseren wij een regelmiddag waardoor je het examen nog makkelijker behaalt.
 
 
imageimageimage

Regelmiddag en examen


Via Stichting Golfsport Bentwoud kun je het benodigde regelexamen behalen. Golfprofessional Jo Vos verzorgt regelmiddagen via een leuke en duidelijke powerpoint-presentatie waardoor je samen met andere deelnemers de golfregels nog beter leert kennen!

De middagen vinden plaats op de laatste zaterdag of zondag van de maand met aansluitend daaraan meteen het examen. Het is ook mogelijk alleen de regelmiddag te volgen en het examen op een later tijdstip te maken. Aanvang van de regelmiddag is 13.00 uur en de aanvang van het regelexamen 16.00 uur. Ontvangst is in Restaurant Roest.


De kosten


Kosten voor deelname aan de regelmiddag bedragen € 25,- per persoon en voor het regelexamen € 25,- per persoon (gelieve contant te betalen). Voor een goede voorbereiding voor de regelmiddag en het examen kun je het boek 'golfregels voor startende golfers' voor € 14,95 kopen in Golfshop Bentwoud. 

Agenda

 
DatumDag 
30 juli 2022ZaterdagRegelmiddag en -examen
27 augustus 2022ZaterdagRegelmiddag en -examen
24 september 2022ZaterdagRegelmiddag en -examen
23 oktober 2022ZondagRegelmiddag en -examen
27 november 2022ZondagRegelmiddag en -examen
 


Golfregels en EGA Handicap Systeem


Voor een samenvatting van de Golfregels en het EGA Handicap Systeem, klik hier. Hierin staat een beknopte gids van de golfregels en etiquette. En een uitleg over EGA handicap systeem (vanaf pagina 22), met andere woorden het "hoe en wat" van het lopen van een Qualifying Kaart!

Inschrijfformulier regelmiddag en -examen

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Geboortedatum *
Ik schrijf me in voor *


Vragen/opmerkingen?
Toestemming? *

Beveiligingscode