Golfclinic

De golfclinic is een unieke ervaring

Een bedrijfsuitje, een zakelijke meeting, op pad met vrienden of een vrijgezellenfeest organiseren? Doe iets totaal anders en kies voor een golfclinic! De golfclinic is origineel, toegankelijk, leerzaam en vooral heel erg leuk. Voor een compleet verzorgd arrangement kan je uitstekend bij Golfbaan Bentwoud terecht. Wij stellen graag voor jou een passend en creatief programma samen waarin je bijvoorbeeld leert golfen onder begeleiding van een golfprofessional en afsluitend een hapje eet. Vermaak gegarandeerd met natuurlijk mooie herinneringen aan een leuke dag. Dat is ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten, maar ook evenementen met een meer serieus karakter verzorgen wij graag.
 
Golfclinic

Zakelijke gelegenheden

Voor een evenement met een zakelijk karakter kan je uitstekend bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan in de ochtend vergaderen in één van onze mooie vergaderzalen met nadien een lunch. Afsluitend volgt dan in de middag een golfclinic waardoor de deelnemers de sport beter leren kennen. Dit kunnen wij van A tot Z organiseren voor zowel kleine als grote groepen. Maar ook voor kleine zakelijke meetings kunnen wij een creatief programma samenstellen. Golfbaan Bentwoud beschikt over allerlei faciliteiten en wij richten graag een verrassende golfclinic geheel op maat voor je in.


De mogelijkheden van een golfclinic

De golfclinics van Golfbaan Bentwoud kunnen op verschillende manieren ingevuld worden. Een clinic kan bestaan uit golfles van een professional die alle aspecten van het golfen laat zien. Ook kan het specifiek op een bepaald onderdeel van de sport gericht zijn. De golfclinics zijn voor iedereen en zowel leerzaam als ontspannend. Het is ook mogelijk om een potje footgolf te spelen, wat een combinatie van golf en voetbal is. Bij footgolf moeten de deelnemers een speciale bal in zo min mogelijk trappen in de hole krijgen. Na de serieuze zakelijke bijeenkomst kan er footgolf gespeeld worden. Dit is een luchtige extra wat prima werkt voor bijvoorbeeld teambuilding. Na afloop uitgebreid dineren? In Restaurant ROEST maakt de chef-kok heerlijke gerechten klaar. De golfclinic van Golfbaan Bentwoud kent altijd een flexibele invulling die geheel afgestemd kan worden op je wensen. Heeft het een serieuze zakelijke insteek? Bij ons kan je terecht! Wil je met vrienden of familie een leuke unieke middag beleven? Wij maken het voor je in orde. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat je verrassen door een creatief programma.

 

Introductiecursus (level 1)

Wil je leren golfen? De introductiecursus is de instapcursus voor iedereen!