Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer

Leer golfen bij Golfacademy Bentwoud!

Leer golfen of verbeter je golfprestaties door lessen te volgen bij Golfacademy Bentwoud. De golfprofessionals van de Golfacademy helpen je graag. Door de vele oefenfaciliteiten en de modern uitgeruste lesstudio’s heb je veel lesvariatie. En dat verhoogt je spelplezier!
 
imageimageimage

Beter golfen met plezier


Onder leiding van één van de golfprofessionals ga je op een plezierige en persoonlijke wijze aan de slag met jouw techniek. Voor iedere golfer stelt de pro een geschikt lesprogramma op, rekening houdend met de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Of je nu liever privéles volgt of in een groep, het is allemaal mogelijk!         


Ontwikkel jezelf


De golfprofessionals geven les vanuit de moderne lesstudio’s bij de driving range. Hier leer je de golfsport met behulp van moderne leermiddelen en methodieken. De lessen worden gegeven aan de hand van het 9-stappenplan van de NGF, waarmee je zelf bepaalt hoe en hoe snel je je ontwikkelt als golfer. Het opleidingsprogramma bevat leuke oefeningen en handige informatieboekjes. Uiteraard houden de pro’s tijdens de lessen rekening met eventuele blessures en bewegingsbeperkingen.

Volop oefenmogelijkheden

Driving range met overdekte afslagplaatsen en ’s avonds verlicht
Puttinggreen (verlicht)
Chippinggreen
Oefenbunker (verlicht)
Par 3/4 baan, uitermate geschikt voor beginnende golfers
27-holes wedstrijdbaan voor spelers met minimaal Handicap 54 (GVB)