Leer golfen bij Golfacademy Bentwoud!

Leer golfen of verbeter je golfprestaties door lessen te volgen bij Golfacademy Bentwoud. De golfprofessionals van de Golfacademy helpen je graag. Door de vele oefenfaciliteiten en de modern uitgeruste lesstudio’s heb je veel lesvariatie. En dat verhoogt je spelplezier!
 
imageimageimage

Beter golfen met plezier


Onder leiding van één van de golfprofessionals ga je op een plezierige en persoonlijke wijze aan de slag met jouw techniek. Voor iedere golfer stelt de pro een geschikt lesprogramma op, rekening houdend met de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Of je nu liever privéles volgt of in een groep, het is allemaal mogelijk!         


Ontwikkel jezelf


De golfprofessionals geven les vanuit de moderne lesstudio’s bij de driving range. Hier leer je de golfsport met behulp van moderne leermiddelen en methodieken. De lessen worden gegeven aan de hand van het 9-stappenplan van de NGF, waarmee je zelf bepaalt hoe en hoe snel je je ontwikkelt als golfer. Het opleidingsprogramma bevat leuke oefeningen en handige informatieboekjes. Uiteraard houden de pro’s tijdens de lessen rekening met eventuele blessures en bewegingsbeperkingen.

Volop oefenmogelijkheden

Driving range met overdekte afslagplaatsen en ’s avonds verlicht
Puttinggreen (verlicht)
Chippinggreen
Oefenbunker (verlicht)
Par 3/4 baan, uitermate geschikt voor beginnende golfers
27-holes wedstrijdbaan voor spelers met minimaal Handicap 54 (GVB)