Maatregelen i.v.m. het corona virus
Als gevolg van de nieuwe corona maatregelen die zijn aangekondigd op de persconferentie van vrijdag 12 november sluit de lockerruimte vanaf zaterdag 13 november om 20.00 uur.

Ook Restaurant Roest sluit om 20.00 uur en hier is een zitplaats verplicht.

Bij binnenkomst van het golfgebouw is het verplicht uw coronatoegangsbewijs te tonen. Hierna is het niet nodig om een mondkapje te dragen. Wel vragen wij u anderhalve meter afstand te houden van de andere bezoekers.

Bedankt voor uw medewerking.

Oeps…

Bij de Golfacademy kun je naast golflessen ook terecht voor advies over golfclubs. En heb je je golfbal iets te goed geraakt waardoor je club kapot is gegaan? Ook dan helpen de golfprofessionals van de Golfacademy je weer op weg!
 
Oeps… Wij helpen je graag met je zoektocht naar een club die perfect bij je past. Je vindt bij de Academy een ruim assortiment aan complete golfsets voor zowel de beginnende als ervaren golfer. Maar ook losse clubs, zoals ijzers, wedges en putters zijn hier te vinden. Voor persoonlijk clubadvies ga je dus naar de golfprofessionals van Golfacademy Bentwoud. 

Is je club stuk? De golfprofessionals bekijken graag of het nog mogelijk is om deze te maken. Voor het regrippen van je clubs kun je ook terecht bij de Academy.