Golfen & het coronavirus
Gezien de weersomstandigheden bekijk voor je bezoek altijd onze baanstatus!

Voorlopig is de Par 3/4 baan beperkt te boeken i.v.m. de huidige baanconditie door de hoeveelheid neerslag van de afgelopen tijd.

Houd je alsjeblieft aan onze corona-maatregelen. Alleen samen maken we golf mogelijk!
Meer informatie
Academy Range Competition

Academy Range Competition

Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur train je met andere deelnemers de verschillende elementen van de golfsport. Denk hierbij aan: pitchen, putten, bunkerslagen, targettraining  en balvluchtcontrole. Uiteraard oefen je ook hoe je het beste om kan gaan met je driver, hybrid en een bal in de rough.

Ondertussen staat er gezellige muziek aan op de achtergrond, waardoor je nog soepeler beweegt! Professional Mathijs Schenkeveld geeft je tijdens deze avond handige tips en tricks mee, zodat je de elementen steeds beter beheerst. Aan het einde van de trainingsavond breng je alles wat je net geleerd hebt in praktijk door een wedstrijdje met iedere keer een andere wedstrijdvorm te spelen. Hiermee kun je punten verdienen die worden bijgehouden in een overzicht. Na tien trainingen wordt een winnaar uit iedere categorie bekendgemaakt! Iedereen is welkom om deel te nemen of je nu een beginnende of ervaren golfer bent maakt niets uit.
                                                                                                                                
Het programma
19:00 uur : Verzamelen bij de Golfacademy, uitleg door de pro en ballen halen
19:10 uur : De pro geeft uitleg over de verschillende trainingsonderdelen en het puntensysteem.
19:20 uur : Groepjes maken op basis van Handicap en starten met  trainen van alle onderdelen(doordraaisysteem).
20:10 uur : Start wedstrijd

Kosten
Voor € 10,- per avond neem je deel aan de Academy Range Competition. Deze prijs is exclusief ballen. Je hoeft je voor de Academy Range Competition niet vooraf aan te melden