Volledige complex gesloten t/m 28 april 2020.
Vanwege de corona-maatregelen is het volledige complex tot en met 28 april gesloten.
Meer informatie

Starttijd reserveren.

Boek snel en gemakkelijk zelf een starttijd via ons online reserveringssysteem, maar bellen naar onze receptie mag natuurlijk ook altijd via 0172 – 58 30 10. Wij helpen je graag aan een starttijd die aansluit bij je wensen. 

Direct reserveren

 

 

Goed om te weten.

  • Reserveren vanaf 7 dagen van te voren, voor Fairpass- en rondekaarthouders 2 weken van te voren.
  • Reserveringen die niet 24 uur van te voren zijn geannuleerd kunnen in rekening gebracht worden.
  • Pas wanneer de gehele flight vol zit (4 personen) worden starttijden in het online reserveringssysteem niet meer weergegeven. Tot die tijd is het bijboeken van spelers mogelijk.  
  • ​​Flights kunnen in tijden van drukte worden aangevuld tot 4 personen.
  • Buggy's en handicarts kunnen 7 dagen vooraf aan uw starttijd gereserveerd worden bij de receptie. Verhuur onder voorbehoud van beschikbaarheid en baanstatus.
  • Op vrijdag t/m zondag tussen 10.00 uur en 14.30 uur speel je met handicap 54 verplicht vanaf de oranje tee en met handicap 37 t/m 53 vanaf de rode tee. 


Toelichting

Bovenin het scherm kun je kiezen voor de datum waarop je wilt golfen en kun je het aantal golfers instellen. De lijst geeft vervolgens een overzicht van de beschikbare en reeds geboekte starttijden. Indien je ook de beschikbaarheid van de Par 3 oefenbaan wilt zien kun je het vinkje aanzetten. Klik op een vrije tijd om deze te reserveren. Bij de tijden waarbij "9/18h" staat aangeven kun je kiezen of je  9 of 18 holes wilt spelen. Als je vrienden hebt ingesteld, krijg je ook de boekingen van je  vrienden te zien. Indien deze persoon je geautoriseerd heeft voor bijboeken kun je jezelf hier eventueel aan toevoegen door erop te klikken. Vergeet niet om rekening te houden met de zonsondergang als je 9 of 18 holes boekt aan het eind van de dag. Het tijdstip van zonsondergang wordt rechts bovenin het scherm aangegeven.

Vergeet je niet vooraf aan te melden...


Je bent altijd van harte welkom om ’s avonds een balletje te slaan en te genieten van de prachtige baan bij zonsondergang. Vergeet je dan alleen niet om je van tevoren even aan te melden. Indien de receptie gesloten is vindt het aanmelden plaats bij ROEST. Daar ligt dan een scorekaart voor je klaar. Denk alsjeblieft even aan het aanmelden vooraf, anders zijn wij vanaf heden genoodzaakt de volgende maatregel te hanteren: Niet vooraf aangemeld? Dan betaalt je achteraf dubbel!