Shop till you drop.

Bij Golfshop Bentwoud krijg je de service die je verdient. Bij ons staan service, kwaliteit, expertise en persoonlijke aandacht voorop. Ons doel is om te zorgen dat je nog meer golfplezier beleeft na een bezoek aan onze shop.
 
imageimageimage

Ruime keuze

Direct bij de receptie vind je Golfshop Bentwoud. Een overzichtelijke shop waar je allerlei golfartikelen kunt kopen. Er is keuze uit een ruim assortiment in schoenen, tassen, trolleys en ballen. Toe aan nieuwe golfclubs? Dan kun je terecht bij Golfacademy Bentwoud, want de golfprofessionals verzorgen daar de professionele clubfitting. 


Kwaliteit voorop

Golfshop Bentwoud is geen prijsvechter, maar veel meer een winkel die service, kwaliteit, expertise en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. De vriendelijke receptiemedewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.


Verras je (golf)maatje

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Met een cadeaubon van Golfbaan Bentwoud, zit je altijd goed! De cadeaubon is te besteden bij de Golfbaan, Golfacademy en Restaurant Roest.

De openingstijden van de Golfshop zijn gelijk aan de openingstijden van de receptie.