Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer

Shop till you drop.

Bij Golfshop Bentwoud krijg je de service die je verdient. Bij ons staan service, kwaliteit, expertise en persoonlijke aandacht voorop. Ons doel is om te zorgen dat je nog meer golfplezier beleeft na een bezoek aan onze shop.
 
imageimageimage

Ruime keuze

Direct bij de receptie vind je Golfshop Bentwoud. Een overzichtelijke shop waar je allerlei golfartikelen kunt kopen. Er is keuze uit een ruim assortiment in schoenen, tassen, trolleys en ballen. Toe aan nieuwe golfclubs? Dan kun je terecht bij Golfacademy Bentwoud, want de golfprofessionals verzorgen daar de professionele clubfitting. 


Kwaliteit voorop

Golfshop Bentwoud is geen prijsvechter, maar veel meer een winkel die service, kwaliteit, expertise en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. De vriendelijke receptiemedewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.


Verras je (golf)maatje

Wil je iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau? Met een cadeaubon van Golfbaan Bentwoud, zit je altijd goed! De cadeaubon is te besteden bij de Golfbaan, Golfacademy en Restaurant Roest.

De openingstijden van de Golfshop zijn gelijk aan de openingstijden van de receptie.