Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer

Golf. En meer dan golf.

Golfbaan Bentwoud is een prachtige locatie om in ontspannen sfeer een (golf)evenement te organiseren. Hierdoor beleven je relaties, medewerkers of golfvrienden een dag vol plezier. Wij verzorgen je golfdag graag tot in de puntjes. Zo wordt je evenement een waardevolle herinnering voor je gasten!
 
imageimageimage

Creëer een uniek golfevenement


Onze toplocatie ligt goed bereikbaar midden in de Randstad. Met 36 prachtige holes, het no-nonsense karakter van onze baan én het opvallende golfgebouw is Bentwoud zeker de locatie voor al je (golf)evenementen, zakelijke bijeenkomsten, golfwedstrijden, golfclinics, feesten en partijen. Ons professionele team staat voor je klaar om jou en je gasten met uitstekende service en gastvrijheid te ontvangen.

Groepsarrangementen

Wil je graag met een grote groep komen genieten van de golfsport en tussendoor genieten van een uitgebreide lunch, borrel of diner bij Roest? Maak het jezelf gemakkelijk met de verschillende groepsarrangementen die wij bieden. Zo beleef je een zorgeloze golfdag met een complete groep.  


Golfclinics

Zoek je een sportieve groepsactiviteit? Een golfclinic boek je gemakkelijk bij Golfbaan Bentwoud! Tijdens een clinic leren de golfprofessionals van Golfacademy Bentwoud je allerlei technieken van de golfsport. Het programma is bovendien helemaal aan te passen naar je individuele wensen. 

 

Zalenverhuur

Onze toplocatie is zeer goed bereikbaar: dichtbij de A12 en middenin in de Randstad. De ruime en goed geoutilleerde (vergader)faciliteiten, de groene, inspirerende omgeving en de uitgebreide parkeermogelijkheden maken Bentwoud dé perfecte locatie voor alle (zakelijke) evenementen. Wij helpen je graag bij de organisatie van je (zakelijke) meeting.