Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer
ZakelijkBentwoud Winter Eclectic (3/5)

ZakelijkBentwoud Winter Eclectic (3/5)


Speel jij ook mee op de derde speeldag van de ZakelijkBentwoud Winter Eclectic?

De Winter Eclectic is een meerdaagse competitie, waarin je in de maanden november tot en met maart maximaal vijf keer 9-holes speelt op de A-lus. De beste score op een hole blijft staan. Maak je bijvoorbeeld tijdens de eerste ronde op hole 1 een double bogey en bij de volgende ronde een par, dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus het aantal slagen wat je meekrijgt is je netto resultaat. 

We starten de dag om 12.00 uur met een gezellige lunch in Restaurant Roest. Aansluitend spelen we 9 holes op de A-lus. Bij binnenkomst geniet je in Restaurant Roest van een gezellige borrel met de inmiddels beroemde bitterballen en maken we de dagwinnaar bekend. Aansluitend luister je naar een inspirerend ondernemersverhaal tijdens de ZakelijkBentwoud BusinessTalk en kun je vrijblijvend een hapje met elkaar eten. Dit alles in een informele sfeer.

Spelregels voor de Winter Eclectic:
  • Er is een handicapverrekening van 50%
  • Geef voor iedere ronde je actuele handicap door
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee
Speeldata:
 
Datum:Starttijden:
Donderdag 20 januari 202213:28 - 14:48 uur
Donderdag 17 februari 202213:28 - 15:12 uur
Donderdag 17 maart 202213:28 - 15:12 uur

'n klein prijsje

Deelname kost € 45,- (€ 25,- voor rondekaarthouders + 1 tik van de rondekaart). Dit is inclusief 2 drankmuntjes, bitterballen, greenfee én kans op de hoofdprijs aan het einde van de competitie.

De inschrijving voor dit evenement is inmiddels gesloten.