Telermaat Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij

Telermaat Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij

Op vrijdag 4 november organiseert Golfbaan Bentwoud samen met Telermaat de zesde editie van de Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij. Golfervaring of niet, dat maakt niets uit. Je beleeft gegarandeerd een geweldige dag en tegelijkertijd is het een prachtige gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten of samen met je medewerkers iets gezelligs en leuks te ondernemen.
 
Voor de beginnende golfers organiseren we een 9-holeswedstrijd op de Par 3/4 baan. Heb je een Handicapbewijs? Dan kun je meedoen met de 18-holeswedstrijd. Uiteraard vindt er na afloop een gezellige borrel plaats en kun je genieten van een heerlijk diner, dat bestaat uit een burger of saté met friet!
 

’t perfecte bedrijfsuitje

Deze golfdag is ook het perfecte uitje voor jouw bedrijf! Samen met je medewerkers leren de golfprofessionals van Golfacademy Bentwoud je allerlei technieken van de golfsport. Pitchen, chippen, putten en slaan met de driver. Het komt allemaal aan bod. Dus is je bedrijf werkzaam in de groene sector en wil je jouw werknemers een leuke dag geven? Meld je dan ook aan.
 

Programma

09:30 uur:Ontvangst 18-holeswedstrijd
10:30 uurStart 18-holeswedstrijd
12:00 – 13:00 uur:Start golfclinic
13:00 uur:Ontvangst Par 3/4 wedstrijd
14:00 – 15:00 uur:Start Par 3/4 wedstrijd
16:00 uur:Start borrel en prijsuitreiking
17.30 uur:Diner
 

'n klein prijskaartje

18-holeswedstrijd op wedstrijdbaan  -  € 78,-
Golfclinic & 9-holeswedstrijd op Par 3/4 baan -  € 70,- 
Golfclinic o.l.v. golfpro’s - € 58
 
Heb je een rondekaart van Golfbaan Bentwoud? Dan betaal je € 35,-

Het inschrijfgeld is inclusief golfactiviteit, ontvangst met koffie of thee en appeltaart, drie drankjes, bittergarnituur, prijzengeld en een diner dat bestaat uit een burger of saté met friet.
 

Doe mee!

Ben je enthousiast en wil je deelnemen aan deze editie van de Telermaat Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij? Meld je dan aan via het onderstaande inschrijfformulier of stuur een e-mail naar events@golfbaanbentwoud.nl. Telefonisch contact opnemen met vragen of voor meer informatie kan met Erik via 0172 - 58 30 10.

Inschrijfformulier Telermaat Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij 2022

Bedrijfsnaam
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Handicap (indien aanwezig)
Ik heb een rondekaart van Golfbaan Bentwoud: *


Ik schrijf mij in voor: *Heb je golfervaring (deelnemers 9 holes Par 3/4 baan)? *Vragen/opmerkingen (geef hier ook de eventuele namen van medespelers op indien je met meerdere personen in wilt schrijven)
Toestemming *

Donatie Support Casper

Beveiligingscode