SGB Ledendag 2022

SGB Ledendag 2022

Exclusief voor leden van Stichting Golfsport Bentwoud:

Op zaterdag 14 mei aanstaande bestaat Stichting Golfsport Bentwoud (SGB) exact 10 jaar! Vier jij dit jubileum met ons mee?

Deze feestelijke dag wordt exclusief georganiseerd voor SGB leden. Speel mee met een 9-holes wedstrijd voor beginnende golfers op de PAR 3/4 baan of voor gevorderde spelers op de wedstrijdlussen. Tijdens het spelen word je verrast met leuke spelelementen en lekkere hapjes. En, omdat het ons 10-jarig jubileum is, kost deelname aan de SGB-Ledendag slechts €10,- per persoon! Jij doet toch ook mee?
 

Programma:


We hebben een dagvullend programma voor je samengesteld:

Start programma: 14:00 uur
✔ Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
Inslaan en vertrek naar de starthole
9-holes shotgunwedstrijd (iedereen start en eindigt tegelijk)
✔ Rijdende baancatering tijdens de wedstrijd
Borrel, lekkere hapjes én livemuziek in Restaurant Roest
Prijsuitreiking en optioneel diner (niet inbegrepen)

Het officiële programma eindigt rond 18:30 uur.
 

Spelvorm en -uitleg


We spelen een shotgunwedstrijd in Texas Scramble-vorm. Dat klinkt voor de beginnende speler misschien ingewikkeld, maar in de praktijk valt dit reuze mee!

Tijdens een shotgunwedstrijd starten alle deelnemers op hetzelfde moment, vanaf verschillende tees. Zo kan het dus zijn dat je begint op hole 8. Vervolgens speel je hole 9, hole 1, enzovoort, net zo lang tot je alle holes hebt uitgespeeld. Het doel van een shotgun-start is dat iedereen tegelijk begint en eindigt met het spel en iedereen tegelijkertijd terugkeert naar Restaurant Roest voor de afsluitende borrel met prijsuitreiking.

Texas Scramble is een spelvorm die in teamverband wordt gespeeld. In vooraf ingedeelde teams van vier spelers ga je de baan in. Alle spelers slaan iedere hole af, vervolgens wordt door het team gezamenlijk de beste van de vier ballen gekozen om mee verder te spelen. Vanaf de gekozen positie slaan alle vier spelers weer verder. Iedere speler slaat altijd weer verder met zijn eigen bal en als team wordt na iedere slag de beste bal gekozen totdat is uitgeholed. Zo krijg je per hole een teamscore die wordt ingevuld.

Per team wordt er een captain gekozen die bij twijfel over de bestliggende bal beslist vanaf welke plek wordt verder gespeeld. De captain houdt ook de teamscore bij en levert na afloop een door hem of haar ondertekende scorekaart in bij de wedstrijdleiding. Het team met de hoogste Stablefordscore wint!

Beginnende spelers (hcp 36,1 en hoger) spelen hun wedstrijd op de PAR 3/4 baan.
Gevorderde spelers (hcp 36 en lager) spelen op de wedstrijdbaan.
 

'n heel klein prijsje


Omdat het ons 10-jarig jubileum is, kost deelname aan de SGB-Ledendag slechts €10,- per persoon! 

Prijs is inclusief ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, 9-holes golf, leuke spelelementen, baancatering, livemuziek en een drankje bij binnenkomst. Overige drankjes en eventueel diner zijn voor eigen rekening.
 

Meld je snel aan!


Let op: dit evenement is exclusief voor leden van Stichting Golfsport Bentwoud. Inschrijven kan tot en met zaterdag 7 mei 2022 via onderstaand formulier. 

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan! Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt, plaatsen we je op de reservelijst. Hierover word je uiteraard tijdig geïnformeerd.

Inschrijfformulier SGB Ledendag 2022

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Handicap *
Vragen/opmerkingen?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen aan alvleesklierkanker, 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Golfbaan Bentwoud heeft zich verbonden aan Support Casper, een organisatie die baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek doet naar de mogelijkheden van viro- immunotherapie in de hoop alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Help jij ons mee?

Toestemming? *

Beveiligingscode