Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer
SGB Ledendag 2021

SGB Ledendag 2021

Tijdens de jubileumweek, waarin Golfbaan Bentwoud haar 10-jarig bestaan viert, organiseert Stichting Golfsport Bentwoud op zaterdag 26 juni een speciale editie van de SGB Ledendag. Deze feestelijke dag is de pérfecte gelegenheid om mee te spelen met een 9-holes Texas Scramble wedstrijd én kennis te maken met andere SGB-leden. Daarnaast hebben we tijdens deze speciale wedstrijd leuke extra's toegevoegd, zoals het Floating Target en een Neary. Verder geniet je van diverse verwennerijen in de baan. Kortom: dit evenement wil je niet missen!

Deze wedstrijd wordt gespeeld op de Par 3/4, de A-lus of de C-lus in een 4-bal. Op welke lus je start is afhankelijk van je handicap. Bovendien kun je via het inschrijfformulier aangeven hoelaat je wilt starten! 
 

De spelregels

  • Iedere flightgenoot slaat af van de tee.
  • De bestliggende bal wordt vervolgens door alle flightgenoten verder gespeeld tot en met het uitholen op de green.
  • Bij twijfel over de bestliggende bal beslist de captain van het team.
  • De captain houdt de teamscore bij en levert na afloop een door hem of haar ondertekende scorekaart in.
  • Er hoeven geen namen genoteerd te worden bij het teeshot.
  • Degene met het beste teeshot mag gewoon de daaropvolgende slag meeslaan.
 

Programma 

Afhankelijk van je starttijd ontvangen we je graag circa één uur van tevoren op Bentwoud. De eerste starttijd is om 14.00 uur en de laatste om 17.00 uur (je exacte starttijd ontvang je twee dagen vooraf via de startlijst). Het programma is dan als volgt: 

  • Ontvangst met koffie en thee & mogelijkheid om in te slaan
  • Start 9-holes Texas Scramble wedstrijd (je exacte starttijd ontvang je twee dagen vooraf via de startlijst)
  • Binnenkomst deelnemers na wedstrijd & inleveren scorekaart
Aansluitend kun je een hapje en een drankje nemen bij één van de streetfoodcorners. 
 

'n Klein prijskaartje

Niet-rondekaarthouders: € 30,-
Rondekaarthouders: € 10,- (+1 tik van de rondekaart)

Het inschrijfgeld is inclusief de golfactiviteit waar mooie prijzen mee te winnen zijn, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, verwennerij in de baan, twee drankmuntjes voor tijdens of na de wedstrijd en één streetfoodvoucher.

 

Doe mee!

De inschrijving is reeds gesloten voor dit evenement. Het is daarom niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit evenement. is 

Let op: dit evenement is exclusief voor leden van Stichting Golfsport Bentwoud.