SGB Driving Range Competitie

SGB Driving Range Competitie

Tijdens de SGB Driving Range Competitie verzorgt de Academy een training met diverse onderdelen en spelelementen. De ene keer werk je aan je swing en de andere keer wordt aandacht besteed aan de pitch of de chip. Maar dat is nog niet alles, want vervolgens speel je mee met de Drive, Chip en Putt competitie. En het leukste van dit alles is: als lid van Stichting Golfsport Bentwoud is deelname gratis! ​

Hoe werkt de Drive, Chip en Putt competitie? 
Drive, Chip en Putt is ontstaan in Amerika en momenteel razend populair. Hoog tijd dus om ook op Golfbaan Bentwoud met deze spelvorm aan de slag te gaan. Tijdens een speeldag ga je de strijd aan met de andere deelnemers in drie onderdelen: afslaan, chippen en putten. Het doel is om bij deze drie onderdelen een zo hoog mogelijke score te behalen. Aan het einde van de competitiedag wordt een winnaar bekendgemaakt. 

De volgende SGB Driving Range Competitie is op zaterdag 15 mei. Je kunt je per speeldag inschrijven (max. 24 deelnemers per dag). Om iedereen een eerlijke kans te geven een keer deel te nemen, beland je nadat je al een keer hebt deelgenomen, onderaan de inschrijflijst voor de volgende speeldag. Indien de inschrijving dan nog niet vol is, kun je uiteraard alsnog deelnemen. 

Programma
​13.45 uur: Ontvangst bij de klok bij de Driving Range
14.00 uur: Start trainen o.l.v. de golfprofessional
​15.00 uur: Drive, Chip en Putt competitie
Rond 16.00 uur: Programma afgelopen

* Deelname is exclusief voor leden van Stichting Golfsport Bentwoud. 

De SGB Driving Range Competitie zit vol. Het is dus helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven.