Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer
Regelmiddag en -examen

Regelmiddag en -examen

Golf kent regels en etiquette, wat het golfspel uniek en tegelijkertijd nog zoveel leuker maakt. Iedere golfer dient zich hier aan te houden. Voordat je Handicap 54 kan behalen, moet je daarom een examen afleggen om te laten zien dat je alle golfregels kent. 

Via Stichting Golfsport Bentwoud kun je het benodigde regelexamen behalen. Golfprofessional Jo Vos verzorgt regelmiddagen via een leuke en duidelijke powerpoint-presentatie waardoor je samen met andere deelnemers de golfregels nog beter leert kennen! 

Les en examendata:
  • Zondag 30 januari
  • Zondag 27 februari
  • Zaterdag 26 maart
  • Zaterdag 30 april
  • Zaterdag 28 mei
  • Zaterdag 25 juni
  • Zaterdag 30 juli
Het is mogelijk alleen de regelmiddag te volgen en het examen op een later tijdstip te maken. Aanvang van de regelmiddag is om 13.00 uur en de aanvang van het regelexamen om 16.00 uur. Het ontvangst is in restaurant Roest.

Kosten voor deelname aan de regelmiddag bedragen € 25,- per persoon en voor het regelexamen € 30,- per persoon (gelieve contant te betalen).

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier regelmiddag en -examen

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Geboortedatum *
Ik schrijf me in voor *


Vragen/opmerkingen?
Toestemming? *

Beveiligingscode