Maatregelen i.v.m. het corona virus
Als gevolg van de nieuwe corona maatregelen die zijn aangekondigd op de persconferentie van vrijdag 12 november sluit de lockerruimte vanaf zaterdag 13 november om 20.00 uur.

Ook Restaurant Roest sluit om 20.00 uur en hier is een zitplaats verplicht.

Bij binnenkomst van het golfgebouw is het verplicht uw coronatoegangsbewijs te tonen. Hierna is het niet nodig om een mondkapje te dragen. Wel vragen wij u anderhalve meter afstand te houden van de andere bezoekers.

Bedankt voor uw medewerking.
PAR-Tee: Foute Kerst

PAR-Tee: Foute Kerst

Haal je foutste kersttrui uit de mottenballen en sla een ho-ho-hole-in-one tijdens onze PAR-Tee: Foute Kerst. Beat the Pro, win mooie prijzen en geniet van een ouderwets fout kerstdiner. Ben jij er ook bij?

Kerst valt vroeg dit jaar op Golfbaan Bentwoud. Op zaterdag 11 december ben je welkom om een gezellig rondje golf te spelen in foute kerstsfeer. We spelen een Vossenjacht in Texas Scramble vorm en dagen jullie uit om per team een betere score neer te zetten dan golfpro's Jos en Ferdinand Vos. En met een prijs voor de foutste outfit wordt naast je prestatie op de baan ook je creativiteit beloond!

Programma:
 
Vanaf 12:30 uurOntvangst 9-holeswedstrijd
13:20 - 14:25 uurStart 9-holeswedstrijd
15:30 uurAanvang borrel
16:30 uurPrijsuitreiking
17:00 uurAanvang fout kerstdiner

Spelregels 'Texas Scramble Vossenjacht’:
Ieder team neemt het op tegen de golfpro‘s Jos Vos & Ferdinand Vos
Je speelt elke slag best-ball
Er vindt een handicap verrekening plaats van 50% voor de gevorderde speler
Er vindt een handicap verrekening plaats van 75% voor de beginnende speler

'n klein prijsje:
Niet rondekaarthouders: € 50,- p.p
Rondekaarthouders (hele week geldig): € 30,- (+1 tik van de rondekaart)
Prijs is inclusief 9 holes golf, welkomstdrankje met bijpassende borrelhapjes bij binnenkomst en 3-gangen fout kerstdiner. Kom je alleen culinair genieten of heb je een rondekaart? Dan betaal je € 30,-

Iedereen is welkom! Ben je geen golfer? Uiteraard kun je deze dag ook alleen komen genieten van de borrel en het foute kerstdiner, je betaalt dan € 30,- p.p.

Dit wil je toch niet missen? Schrijf je uiterlijk donderdag 9 december in middels onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier PAR-Tee: Foute Kerst

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Handicap (graag invullen als je 9 holes golft)
Heb je een rondekaart? *


Vragen/opmerkingen?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen aan alvleesklierkanker, 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Golfbaan Bentwoud heeft zich verbonden aan Support Casper, een organisatie die baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek doet naar de mogelijkheden van viro- immunotherapie in de hoop alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Help jij ons mee?

Toestemming? *

Beveiligingscode