PAR-Tee: Bentwoud Bierfest

PAR-Tee: Bentwoud Bierfest

Jetzt geht's los! Oktoberfest vier je bij Golfbaan Bentwoud!

Kom op zaterdag 15 oktober naar de 2e editie van het Bentwoud Bierfest voor een gezellige ronde golf met aansluitend een wunderbar Duits buffet in Restaurant Roest.
Bij het aanmelden bij de receptie ontvang je een Duitse snack met bijpassend drankje om de wedstrijd mee door te komen. We spelen 9-holes op de grote baan. Welke dat wordt, hangt af van het aantal deelnemers. We hebben verschillende lussen geblokt om allemaal ongeveer gelijk te starten en te eindigen, zodat we daarna tegelijkertijd aan lange tafels het Oktoberfest kunnen vieren.

Geniet van een drankje, muziek en gezelligheid en uiteraard van het Oktoberfest buffet in Restaurant Roest met klassiekers als bratwurst, sauerkraut en apfelstrudel.

Meld je dus snel aan, trek je dirndl of lederhosen uit de kast en blokkeer zaterdag 15 oktober in je agenda. Bis bald!

Programma 
Vanaf 13:30 uurAanmelden bij de receptie
ca. 14:30 uurStart 9-holes wedstrijd op de grote baan
Vanaf 16.30 uurBier, bites en prijsuitreiking
18.00 uurAanvang Oktoberfest buffet

 

'n Klein prijsje

Niet-rondekaarthouders: € 49,50
Rondekaarthouders (hele week geldig): € 29,50 (+ 1 tik van de rondekaart)
Prijs is inclusief hapje en drankje voor in de baan, 9 holes golf, een drankje bij binnenkomst en een uitgebreid Oktoberfest buffet.
 
Iedereen is welkom! Ben je geen golfer? Uiteraard kun je deze dag ook alleen komen genieten van de borrel en het buffet, je betaalt dan € 29,50 p.p.

Dit wil je toch niet missen? Schrijf je in middels onderstaand inschrijfformulier.
Meld je uiterlijk woensdag 12 oktober aan!
 

Inschrijfformulier PAR-Tee: Bentwoud Bierfest 2022

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Handicap *
Ik heb een rondekaart *


Vragen/opmerkingen?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen aan alvleesklierkanker, 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Golfbaan Bentwoud heeft zich verbonden aan Support Casper, een organisatie die baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek doet naar de mogelijkheden van viro- immunotherapie in de hoop alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Help jij ons mee?

Toestemming? *

Beveiligingscode