Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer
PAR-Tee: Après Ski

PAR-Tee: Après Ski

Geen wintersport? Geen probleem! Speel op zaterdag 12 februari gezellig mee met PAR-Tee: Après Ski!
 
Roetsj over 9-holes van Golfbaan Bentwoud en laat je verrassen door leuke spelelementen en smakelijke hapjes tijdens je rondje golf! Bij binnenkomst start de Après Ski in Restaurant Roest en geniet je van schnapps en een uitgebreid Tiroler buffet (onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen).

We spelen 9-holes op de A-lus in de spelvorm Shamble. In deze spelvorm slaat iedereen af en kiest het team de beste bal om mee verder te spelen. Vanaf dat punt speelt iedereen individueel stableford. Omdat iedereen pas individueel gaat spelen na een goede afslag, gaat het spel vrij snel en kan de speler met de hoogste handicap weleens je beste speler worden.

Programma*
13:00 uurOntvangst 9-holeswedstrijd op de A-lus (Oostwoud)
14:00 - 15:44 uur Start 9-holeswedstrijd in spelvorm Shamble
ca. 16:00 uurBinnenkomst eerste deelnemers en aanvang borrel
ca. 17:30 uurPrijsuitreiking en Tiroler
* Programma en tijden onder voorbehoud van de dan geldende corona-maatregelen

'n klein prijsje
Niet rondekaarthouders: € 49,50 p.p
Rondekaarthouders (hele week geldig): € 29,50 (+1 tik van de rondekaart)
Prijs is inclusief 9 holes golf, welkomstdrankje en bijpassende hapjes bij binnenkomst en een uitgebreid Tiroler buffet in Restaurant Roest. Kom je alleen culinair genieten of heb je een rondekaart? Dan betaal je € 29,50

Dit wil je toch niet missen? Schrijf je uiterlijk donderdag 10 februari in middels onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier PAR-Tee: Après Ski

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Handicap (graag invullen als je 9 holes golft)
Heb je een rondekaart? *


Vragen/opmerkingen?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen aan alvleesklierkanker, 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Golfbaan Bentwoud heeft zich verbonden aan Support Casper, een organisatie die baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek doet naar de mogelijkheden van viro- immunotherapie in de hoop alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Help jij ons mee?

Toestemming? *

Beveiligingscode