Nieuw: woensdaginstuif

Nieuw: woensdaginstuif

In de maanden april en mei organiseren Golfbaan Bentwoud en Golfclub Bentwoud gezamenlijk de woensdaginstuif. Elke woensdagavond kan je na het werk gezellig komen golfen met je (golf)vrienden, of gewoon alleen. Dat is ultiem ontspannen!
 
Tijdens deze rondes speel je elke week een andere lus, waardoor je Bentwoud tot in de puntjes leert kennen. Het is een ontspannen wedstrijd waar je vooral moet kunnen genieten van je ronde golf. De puntentelling is dus niet van belang tijdens de woensdaginstuif! Maar… Vind je het wel leuk om mee te doen met een wedstrijdelement? Op elke laatste speeldag van elke maand reiken wij een prijs uit aan de speler met de meeste punten.
 

Speelavonden

  • Woensdagavond 7 april
  • Woensdagavond 14 april
  • Woensdagavond 21 april
  • Woensdagavond 28 april
  • Woensdagavond 12 mei
  • Woensdagavond 19 mei
  • Woensdagavond 26 mei
 

Spelregels

  • Individueel stableford ronde.
  • Wil je meedoen voor de hoofdprijs van elke maand? Lever dan je volledig ingevulde scorekaart op de speelavond in bij de wedstrijdleiding van de dag. 
  • De volgende dag komen de tussenstanden online te staan. 

Meedoen?

De woensdaginstuif is oorspronkelijk een inloopwedstrijd, maar vanwege het coronavirus dien je je op dit moment in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. De starttijden zijn tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Je kunt je voorkeur qua starttijd opgeven via het inschrijfformulier. Dan proberen we daar rekening mee te houden. Je kunt je uiterlijk tot maandagmiddag 15:00 uur inschrijven. Tevens kan je je voorkeur aangeven om met (golf)vrienden in de flight te spelen. 
 

’t Prijskaartje

Deelname kost € 25,- per keer ( € 1,- voor rondekaarthouders). Wil je na afloop nog borrelen in ROEST? Dan is dit voor eigen rekening.
 
Mocht je een hapje mee willen eten, dan biedt restaurant ROEST vóór of na de 9 holes (eigen keus) een heerlijke dagschotel aan voor slechts € 12,50. Laat even weten bij je aanmelding of je hier gebruik van wilt maken.

Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier voor de maand april en kies de data die voor jou uitkomen! 

Inschrijfformulier woensdaginstuif

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Handicap *
Ik wil me inschrijven voor (je kunt meerdere data aanvinken): *Voorkeur starttijd (we proberen hier rekening mee te houden)
In het bezit van een rondekaart? *


Wil je genieten van de daghap voor of na je golfronde (+ € 12,50, dit is uiteraard alleen mogelijk indien de horeca weer open mag)Opmerkingen/vragen
Toestemming *

Donatie Support Casper?

Beveiligingscode