Golfcafé: zomercompetitie (2/4)

Golfcafé: zomercompetitie (2/4)

Besteed jij je vrijdagmiddag liever op de golfbaan dan op kantoor? En begin je het liefst geheel ontspannen én sportief je weekend? Zorg dan dat je je agenda vrij houdt op vrijdagmiddag 7 augustus en meespeelt met het altijd gezellige Golfcafé! 

In augustus is de tweede speeldag van de zomercompetitie van het Golfcafé. De competitie begint in juli en eindigt in september en de spelvorm is individueel Stableford. Je kunt al meespelen om de hoofdprijs bij één keer deelname, maar hoe vaker je meespeelt, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs! Ben je aan het einde van de competitie de winnaar? Dan win je een goedgevulde Under Armour Sporttas t.w.v. € 100,- 

Programma Golfcafé ZakelijkBentwoud
Vanaf 15.30 uur: aanmelden bij de receptie  
Tussen 16.00 en 17.30 uur: start golfen op Zuidwoud (B-lus)
Bij binnenkomst: drankjes & snacks én mogelijkheid tot netwerken

Iedereen is welkom bij het ZakelijkBentwoud Golfcafé! Kosten voor deelname bedragen € 37,50 per persoon en voor rondekaarthouders € 12,50. Dit is inclusief twee drankjes, snacks én kans op de hoofdprijs. Na afloop kun je natuurlijk blijven eten bij ROEST, maar dit is voor eigen rekening. 

Doe je mee? Meld je hieronder aan. Eén dag voor de wedstrijd sturen we je de flightindeling toe. Graag ontvangen wij je aanmelding daarom uiterlijk donderdag 6 augustus vóór 12:00 uur.

Tot dan!

Inschrijfformulier Golfcafé zomercompetitie 2020

Bedrijfsnaam
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Handicap *
Ik speel graag mee op (je kunt je ook later nog aanmelden, één dag voor de betreffende speeldag sluit de inschrijving): *


Voorkeur starttijdIn het bezit van een rondekaart van Golfbaan Bentwoud? *


Opmerkingen/vragen
Toestemming *

Donatie Support Casper?

Beveiligingscode