Golfcafé: WinterEclectic op Noordwoud (1/2)

Golfcafé: WinterEclectic op Noordwoud (1/2)

Zin om de sportieve strijd aan te gaan voordat de banketletters en oliebollen op tafel verschijnen? Speel dan mee met 't Golfcafé op vrijdag 2 december! 

Dit keer spelen we een WinterEclectic op de Par 3/4 baan over 9 of 18 holes. Elke speelronde is er de mogelijkheid om je 1 of 2 keer in te schrijven voor de Par3/4 baan. Je kunt op dezelfde dag dus al proberen je eerste score te verbeteren. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een double bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus het aantal slagen wat je meekrijgt is je netto resultaat.

Op 6 januari krijg je de derde en vierde kans om je score te verbeteren.

Spelregels:
  • Er is een handicapverrekening van 50%. Deelnemers worden gevraagd voor iedere speelronde de actuele handicap op te geven.
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee. 
  • De volgende dag wordt de tussenstand gecommuniceerd en in januari de uiteindelijke winnaar.
Programma:

Tussen 12:30 en 13:30 uur:
Start 18 holes Eclectic op Noordwoud (je zet 2 scores neer op de Par 3/4)

Tussen 14:00 en 15:00 uur:
Start 9 holes Eclectic op Noordwoud (je zet 1 score neer op de Par 3/4)

Na afloop organiseren we een gezellige vrij-mi-bo en heb je de gelegenheid om voor €13,50 een hapje mee te eten. 

'n klein prijsje
  • 9 holes: Deelname kost € 30,- (€ 12,50 voor rondekaarthouders + 1 tik van de rondekaart). Dit is inclusief 2 drankmuntjes, bitterballen, greenfee én kans op de hoofdprijs. 
  • 18 holes: Deelname kost € 45,- (€ 12,50,- voor rondekaarthouders + 2 tikken van de rondekaart). Dit is inclusief 2 drankmuntjes, bitterballen, greenfee én kans op de hoofdprijs.

Doe je mee? Meld je dan hieronder aan! Twee dagen voor de wedstrijd sturen we je de flightindeling toe. Graag ontvangen wij je aanmelding daarom uiterlijk woensdag 30 november vóór 13:00 uur.