Maatregelen i.v.m. het corona virus
Als gevolg van de nieuwe corona maatregelen die zijn aangekondigd op de persconferentie van vrijdag 12 november sluit de lockerruimte vanaf zaterdag 13 november om 20.00 uur.

Ook Restaurant Roest sluit om 20.00 uur en hier is een zitplaats verplicht.

Bij binnenkomst van het golfgebouw is het verplicht uw coronatoegangsbewijs te tonen. Hierna is het niet nodig om een mondkapje te dragen. Wel vragen wij u anderhalve meter afstand te houden van de andere bezoekers.

Bedankt voor uw medewerking.
Golfcafé: WinterEclectic op Noordwoud (1/2)

Golfcafé: WinterEclectic op Noordwoud (1/2)

Zin om de sportieve strijd aan te gaan voordat de banketletters en oliebollen op tafel verschijnen? Speel dan mee met 't Golfcafé op vrijdag 3 december! 

Dit keer spelen we een WinterEclectic op de Par 3/4 baan over 9 of 18 holes. Elke speelronde is er de mogelijkheid om je 1 of 2 keer in te schrijven voor de Par3/4 baan. Je kunt op dezelfde dag dus al proberen je eerste score te verbeteren. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een double bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus het aantal slagen wat je meekrijgt is je netto resultaat.

Op 7 januari krijg je de derde en vierde kans om je score te verbeteren.

Spelregels:
  • Er is een handicapverrekening van 50%. Deelnemers worden gevraagd voor iedere speelronde de actuele handicap op te geven.
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee. 
  • De volgende dag wordt de tussenstand gecommuniceerd en in januari de uiteindelijke winnaar.
Programma:

Tussen 12.30 en 13.40 uur:
Start 18 holes Eclectic op Noordwoud (je zet 2 scores neer op de Par 3/4)

Tussen 13.50 en 15.10 uur:
Start 9 holes Eclectic op Noordwoud (je zet 1 score neer op de Par 3/4)

Na afloop organiseren we een gezellige vrij-mi-bo en heb je de gelegenheid om voor €12,50 een hapje mee te eten. 

'n klein prijsje
  • 9 holes: Deelname kost € 30,- (€ 12,50 voor rondekaarthouders + 1 tik van de rondekaart). Dit is inclusief 2 drankmuntjes, bitterballen, greenfee én kans op de hoofdprijs. 
  • 18 holes: Deelname kost € 45,- (€ 12,50,- voor rondekaarthouders + 2 tikken van de rondekaart). Dit is inclusief 2 drankmuntjes, bitterballen, greenfee én kans op de hoofdprijs.

Doe je mee? Meld je dan hieronder aan! Eén dag voor de wedstrijd sturen we je de flightindeling toe. Graag ontvangen wij je aanmelding daarom uiterlijk woensdag 1 december vóór 10:00 uur.

Inschrijfformulier Golfcafé: Noordwoud WinterEclectic 3 december

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Handicap *
Heb je een rondekaart? *


Hoeveel holes wil je spelen? *


Vragen/opmerkingen?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen aan alvleesklierkanker, 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Golfbaan Bentwoud heeft zich verbonden aan Support Casper, een organisatie die baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek doet naar de mogelijkheden van viro- immunotherapie in de hoop alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Help jij ons mee?

Toestemming? *

Beveiligingscode