Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer
Golfcafé: Roaring Twenties

Golfcafé: Roaring Twenties

Ook tijdens de jubileumweek, waarin Golfbaan Bentwoud haar 10-jarig bestaan viert, kun je op vrijdag 2 juli meespelen met 't Golfcafé. Geheel passend bij het thema van deze week speel je dit keer mee met een Roaring Twenties wedstrijd. En dat belooft toch leuk te worden! Tijdens de wedstrijd word je voorzien van een lekker hapje in de baan en daarnaast geniet je na afloop van heerlijke drankjes op het terras en een lekkere 'streetfood-snack'. Daar wil je toch ook bij zijn?

Er zijn deze dag maar liefst 3 prijzen te vergeven: 
  • Iedere speler die totaal over de 9 holes minder dan 20 putts (roaring twenties) heeft gespeeld krijgt een prijsje.
  • Iedere speler die het voor elkaar krijgt om meer dan 20 stablefordpunten te scoren krijgt een prijsje.
  • En zoals altijd: degene die de meeste stablefordpunten gescoord heeft, wordt bekroond als de dagwinnaar.
Programma Golfcafé 
Vanaf 14.30 uur: aanmelden bij de receptie 
Tussen 15.30 en 17:30: start 9 holes op Zuidwoud (C-lus) 
Na afloop: drankje & een lekker streetfoodhapje + prijsuitreiking 

Iedereen is welkom bij het ZakelijkBentwoud Golfcafé! Kosten voor deelname bedragen € 32,50 per persoon en voor rondekaarthouders € 12,50. Dit is inclusief greenfee, baancatering, twee drankjes & lekkere streetfood-snack en prijzengeld. 

Let op: de inschrijfperiode is verlopen. Het is daarom niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit evenement.