Maatregelen i.v.m. het corona virus - Update 14-01
Per 15 januari zijn versoepelingen doorgevoerd die invloed hebben op je bezoek aan Golfbaan Bentwoud. De maximale groepsgrootte buiten gaat terug naar 4 personen. Hierdoor kunnen we weer terug naar de gebruikelijke 9- of 18 holes in 3 ballen en op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag in 4-ballen. Reeds geplande boekingen kunnen worden aangevuld met een extra speler. Doe dit bij de receptie wanneer je je flight aanmeldt.

Daarnaast zijn onze buitenfaciliteiten weer geopend volgens de 'normale' openingstijden. Voor de drivingrange en oefengreens is dit tot 22.00 uur, starttijden voor de baan zijn beschikbaar op basis van de zonsondergang. Houd er wel rekening mee dat de receptie sluit om 17:00 uur en daarmee ook de lockerruimte. Restaurant Roest is uitsluitend geopend voor take-away.
Lees meer
Golfcafé: Olympische Winterspelen

Golfcafé: Olympische Winterspelen

Op 4 februari starten de Olympische Winterspelen in Beijing, maar ook op Bentwoud kun je strijden om het goud!

Speel mee met het Golfcafé en versla je medespelers tijdens een 9-holes ronde op de A-Lus. We spelen individueel stableford. De hoogste score wint!

Tijdens de aansluitende borrel met de beroemde bitterballen voelt uiteindelijk iedereen zich een winnaar!

Programma
15:00 - 15:45 uurStart 9-holeswedstrijd op de A-Lus
17:00 - 18:00 uurBorrel en prijsuitreiking

Na afloop heb je de gelegenheid om voor €12,50 een hapje mee te eten. Uiteraard alleen wanneer de dan geldende Corona-maatregelen dit toelaten.

'n klein prijsje
Deelname kost € 35,50 (€ 13,00 voor rondekaarthouders + 1 tik van de rondekaart). Dit is inclusief 2 drankmuntjes, bitterballen, greenfee én kans op de hoofdprijs.

Doe je mee?
Meld je dan hieronder aan! Eén dag voor de wedstrijd sturen we je de flightindeling toe. Graag ontvangen wij je aanmelding uiterlijk woensdag 2 februari vóór 10:00 uur.

Inschrijfformulier Golfcafé vrijdag 4 februari

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Handicap *
Heb je een rondekaart? *


Vragen/opmerkingen?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen aan alvleesklierkanker, 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Golfbaan Bentwoud heeft zich verbonden aan Support Casper, een organisatie die baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek doet naar de mogelijkheden van viro- immunotherapie in de hoop alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Help jij ons mee?

Toestemming? *

Beveiligingscode