Golfcafé: Olympische Glorie

Golfcafé: Olympische Glorie

Ook golf behoort tot één van de vele Olympische sporten. Op vrijdag 6 augustus wordt tijdens 't Golfcafé met belangstelling gekeken naar welke golftalenten op Bentwoud meespelen. Geheel in thema maken de golfers in verschillende teams zich op om het podium te veroveren en met brons, zilver of zelfs goud naar huis te gaan!
 
Naast je persoonlijke kaart, krijg je deze editie als team een vlaggetje mee de baan in. Ieder team krijgt een (eerlijke) teamhandicap en sla je over deze teamhandicap heen? Dan steken jullie je vlag in de grond op de plek waar je laatste slag terechtkomt. De bedoeling is zo ver mogelijk in de baan te komen met je vlag of zelfs deze te behouden!
 
Lukt het jullie om de vlag het verst de baan in te krijgen? Dan winnen jullie de wedstrijd!
De teamnummers 1, 2 en 3 krijgen ceremonieel een prijs uitgereikt.
 
Programma Golfcafé 
Vanaf 14.30 uur: aanmelden bij de receptie 
Tussen 15.30 en 16:30: start 9 holes op de Oostwoud (A-lus) 
Na afloop: 2 drankjes & lekkere bitterballen + de prijsuitreiking.  

Iedereen is welkom bij het ZakelijkBentwoud Golfcafé! Kosten voor deelname bedragen € 32,50 per persoon en voor rondekaarthouders € 12,50. Dit is inclusief greenfee, twee drankjes & mét de welbekende bittergarnituur. Daar wil je toch ook bij zijn? 

Mocht je een hapje mee willen eten, dan biedt restaurant ROEST een heerlijke varkenshaas met parmaham en basilicum aan voor slechts € 12,50. 

Let op: de inschrijfperiode is verlopen. Het is daarom niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit evenement.