Golfcafé met bierproeverij!

Golfcafé met bierproeverij!


Sluit je week af met vrienden of collega's. Speel een ontspannen rondje golf en geniet aansluitend van de beroemde bitterballen én deze maand een bierproeverij verzorgd door ROEM Zoetermeer!

Speel op vrijdag 1 juli mee met het Golfcafé en versla je medespelers tijdens een 9-holes ronde op de C-Lus. De spelvorm dit keer is individueel Stableford. Een mooie gelegenheid om qualifying te spelen en je handicap aan te scherpen. Bovendien ligt er voor de winnaar een smakelijke prijs klaar om het weekend mee in te luiden!

Programma:
14:24 - 15:28 uurStart 9-holeswedstrijd op de C-Lus
Vanaf 17:30 uurBierproeverij, bitterballen en prijsuitreiking

Eet lekker een hapje mee!
Na afloop heb je de gelegenheid om een hapje mee te eten. Iedere maand is er voor €13,50 een andere dagschotel

'n klein prijsje
Deelname kost € 37,50 (€ 12,50 voor rondekaarthouders + 1 tik van de rondekaart). Dit is inclusief enkele proefglaasjes bier, bitterballen, greenfee én kans op de hoofdprijs.

Doe je mee?
Leuk dat je meedoet! Schrijf je via onderstaand formulier in. Wil je je vrienden of collega's meenemen? Geef dit dan aan in de opmerkingen. Wij sturen je twee dagen voor het evenement de startlijst toe.

Inschrijfformulier Golfcafé vrijdag 1 juli 2022

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Handicap *
Ik heb een rondekaart *


Vragen/opmerkingen?
Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker in ons land. Iedere dag overlijden er 8 mensen aan alvleesklierkanker, 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Golfbaan Bentwoud heeft zich verbonden aan Support Casper, een organisatie die baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek doet naar de mogelijkheden van viro- immunotherapie in de hoop alvleesklierkanker een halt toe te roepen. Help jij ons mee?

Toestemming?

Beveiligingscode