Maatregelen i.v.m. het corona virus
Als gevolg van de nieuwe corona maatregelen die zijn aangekondigd op de persconferentie van vrijdag 12 november sluit de lockerruimte vanaf zaterdag 13 november om 20.00 uur.

Ook Restaurant Roest sluit om 20.00 uur en hier is een zitplaats verplicht.

Bij binnenkomst van het golfgebouw is het verplicht uw coronatoegangsbewijs te tonen. Hierna is het niet nodig om een mondkapje te dragen. Wel vragen wij u anderhalve meter afstand te houden van de andere bezoekers.

Bedankt voor uw medewerking.
Golfcafé: Lentebock wedstrijd

Golfcafé: Lentebock wedstrijd

Helaas zit een vakantie er nog niet in, maar gelukkig bieden wij je een heel fijn alternatief! Speel mee met de Lentebock Bierproeverij van 't Golfcafé op vrijdag 7 mei. Na afloop kun je genieten van een heerlijke Lentebock Bierproeverij op 't terras van ROEST mét de welbekende bittergarnituur. Daar wil je toch ook bij zijn? 

Wie weet ben je uiteindelijk de dagwinnaar en ga jij er vandoor met een fantastische prijs! 

Programma Golfcafé 
Vanaf 12.30 uur: aanmelden bij de receptie 
Tussen 13.36 en 15:04: start 9 holes op Westwoud (C-lus)
Na afloop: Lentebock Bierproeverij en heerlijke bittergarnituur verzorgd door ROEST 

Iedereen is welkom bij het ZakelijkBentwoud Golfcafé! Kosten voor deelname bedragen € 37,50 per persoon en voor rondekaarthouders € 12,50. Dit is inclusief Lentebock Proeverij, heerlijke bittergarnituur en prijzengeld. 

Ben je erbij? Wacht niet te lang met inschrijven, want VOL = VOL. Meld je via onderstaand inschrijfformulier aan. Eén dag voor de wedstrijd sturen we je de flightindeling toe. Graag ontvangen wij je aanmelding daarom uiterlijk donderdag 6 mei vóór 10:00 uur.

Tot dan!  

Je kunt je inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.