Bentwoud Academy Tour

Bentwoud Academy Tour

Vind je het leuk om je handicap te verbeteren en nieuwe golfers te ontmoeten? Dan is de Bentwoud Academy Tour echt iets voor jou! Golfacademy Bentwoud organiseert dit jaar 4 keer de Academy Tour: een gezellige 9-holes shotgunwedstrijd op de Par 3/4 baan voor de beginnende én gevorderde golfer. Een mooie gelegenheid om andere golfers te leren kennen én wedstrijdervaring op te doen onder leiding van de golfprofessionals. Je zult zien hoe leuk dat is!

De golfwedstrijd voor iedereen!

  • Maak kennis met andere golfers: de flight-indeling wordt verzorgd door de wedstrijdbegeleiding, zodat je makkelijk en snel contact maakt met andere golfers. 

  • Verbeter je handicap: de wedstrijdervaring bevordert de verlaging van je handicap en het speelplezier. De pro's voorzien je van tips & tricks in de baan. 

  • Win prachtige prijzen: bij iedere wedstrijd worden leuke prijzen aangeboden door Golfacademy Bentwoud en Golfbaan Bentwoud 


Programma
Vanaf 13.00 uur: inloop deelnemers
13:45 uur: deelnemers richting startholes
14.00 uur: start shotgunwedstrijd
Tijdens wedstrijd: begeleiding en tips & tricks van de pro's 
17.00 uur: einde wedstrijd
17.45 uur: prijsuitreiking

 

Speeldata Academy Tour
  • 12 juni 
  • 14 augustus
  • 9 oktober

'n Klein prijskaartje

Niet-rondekaarthouders: € 35,- 
Rondekaart gebruiken? Dan betaal je: € 15,- (+ 1 tik van de rondekaart)
Het inschrijfgeld is inclusief 9 holes greenfee, begeleiding in de baan door golfpro's, een drankje en lekkere bitterballen en een prachtig prijzenpakket voor de winnaar.

Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier voor de Bentwoud Academy Tour op 12 juni. Je kunt je uiterlijk tot de maandag voorafgaand aan de speeldag aanmelden. 

Inschrijfformulier Bentwoud Academy Tour - 12 juni 2021

Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Telefoonnummer *
Handicap *
Heb je een rondekaart en wil je daar gebruik van maken? *


Opmerkingen/vragen
Toestemming *

Donatie Support Casper?

Beveiligingscode